Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Sabres čelia dileme: Pošlú mladú hviezdu na MS juniorov?

Jozef Struhár  
30.11.2023

Tím Buffalo Sabres nie je pripravený povedať, či uvoľní útočníka Zacha Bensona na majstrovstvá sveta juniorov, na ktorých by reprezentoval Kanadu.

Sabres draftovali osemnásťročného rodáka z Britskej Kolumbie v tomto roku z celkového 13. miesta a po prvých 12 zápasoch sezóny má na konte gól a štyri asistencie.

Generálny manažér Kevyn Adams podľa Lancea Lysowskiho z Buffalo News v stredu povedal, že chce vidieť, ako sa situácia ohľadom Bensona vyvinie počas nasledujúceho týždňa predtým, ako urobí rozhodnutie.

Benson je jedným zo štyroch hráčov z tohtoročného draftu, ktorí stále hrajú v tejto sezóne NHL. Zvyšnými sú prví traja draftovaní – Connor Bedard zo Chicaga, Leo Carlsson z Anaheimu a Adam Fantilli z Columbusu.

Kemp kanadskej reprezentácie sa otvorí 10. decembra v ontárijskom Oakville, turnaj začne 26. decembra vo Švédsku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies