Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Columbus vymenil útočníka. Do tímu, proti ktorému strelil svoj jediný hetrik

Tím Columbus Blue Jackets v stredu zrealizoval výmenu, prostredníctvom ktorej poslal krídelníka Erica Robinsona do tímu Buffalo Sabres za podmienečnú voľbu v siedmom kole draftu 2025.

Tím z Ohia získal danú voľbu, ak Robinson odohrá v tejto sezóne viac ako 45 zápasov. Sabres ich zostáva odohrať ešte 56.

Dvadsaťosemročný rodák z New Jersey odohral v tejto sezóne sedem zápasov, v ktorých strelil jeden gól. V lete sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom po vypršaní zmluvy s cap-hitom 1,6 milióna amerických dolárov.

Robinson, ktorý svoj jediný hetrik v NHL dosiahol práve v Buffale, odohral v NHL dokopy 266 duelov so ziskom 38 gólov a 82 bodov, V desiatich stretnutiach play-off pridal gól. Doteraz hrával len za Blue Jackets.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies