Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Český útočník Rangers sa vrátil domov do Česka

Hlavný tréner tímu New York Rangers, Peter Laviolette, v sobotu prezradil, že sa útočník Filip Chytil vrátil domov do Česka, aby „reštartoval“ svoje zotavovanie sa zo zranenia hornej časti tela.

Dvadsaťštyriročný rodák z Kroměříža nehral od 2. novembra, kedy utrpel zranenie v zápase proti Caroline. Dovtedy odohral desať zápasov so ziskom šiestich asistencií.

„Fil napreduje pomaly,“ povedal Laviolette pre ligový web. „Je to pre neho príležitosť vrátiť sa domov, reštartovať sa, pokračovať v napredovaní a keď sa vráti sem, privítame ho s otvoreným náručím. Myslím si, že z pohľadu pokrokov a neuponáhľania vecí, je to niečo odlišné, čo môžeme vyskúšať, aby sme veci potlačili vpred.“

Chytil si v minulej sezóne vytvoril osobné maximá s 22 gólmi, 23 asistenciami a 45 bodmi. Odohral v nej 74 zápasov – tiež najviac v kariére. Rangers ho draftovali z 21. miesta v roku 2017.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies