Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Dobrá správa pre Blueshirts: Český útočník je na ceste do New Yorku

Emily Kaplanová z televízie ESPN v pondelok informovala, že sa tím New York Rangers môže tešiť na návrat Filipa Chytila. Mladý útočník je už vraj na ceste z Českej republiky do Spojených štátov amerických.

Dvadsaťštyriročný Čech absentuje od 2. novembra pre zranenie hornej časti tela a tím mu umožnil vrátiť sa do rodnej vlasti, aby sa zotavoval tam. Aj napriek tomu, že sa teraz vracia do New Yorku, stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie. Tieto správy však naznačujú, že by to mohlo byť relatívne skoro.

Chytil odohral pred zranením desať zápasov, v ktorých ani raz neskóroval, no nazbieral šesť asistencií. Pri plnej sezóne by to znamenalo 49 bodov, s ktorými by si vytvoril nové osobné maximum. Vlani nazbieral 45 bodov (22+23) v 74 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies