Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Špekuluje sa o výmene mladej hviezdy Sabres. Je to divné, reaguje

V poslednom čase sa v skupine hráčov, ktorí by mohli byť vymenení pred prestupovou uzávierkou, začalo objavovať meno Caseyho Mittelstadta. Mladý útočník tímu Buffalo Sabres však bol prekvapený, keď sa o tom dopočul.

„Je to v skutočnosti divné. Len som sedel doma a sledoval NHL Network a z ničoho nič sa tam predhodilo moje meno. Bolo to pre mňa prekvapujúce, ak mám byť úprimný. Samozrejme, je to niečo, čo som predtým nezažil,“ povedal Mittelstadt pre Buffalo News.

Mittelstadt je na cesta za svojou najlepšou sezónou v NHL, keď v prvých 46 zápasoch zaznamenal 12 gólov a 39 bodov. Vlani v 82 dueloch vyprodukoval 15 gólov a 59 bodov.

Dvadsaťpäťročný rodák z Minnesoty sa v lete môže stať obmedzeným voľným hráčom po tom, čo mu vyprší kontrakt s cap-hitom 2,5 milióna amerických dolárov. Rokovania o novej zmluve ešte nezačali, ale hráč dal jasne najavo, že by rád zostal v Buffale.

„Nebola tam naozaj žiadna komunikácia. Myslím si, že generálny manažér vie, že tu chcem byť. V podstate krvácam farbami Sabres,“ povedal Mittelstadt. „Moja lojalita patrí hráčom v našej šatni. Milujem to tu, rád tu hrám. Mám rád chlapcov v šatni. Sú mojimi bratmi.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies