Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Sýkorov spoluhráč prepísal históriu NHL a ešte sa aj pobil pred 80 tisíc divákmi + video

Pri absencii zraneného Blakea Wheelera bol z Hartfordu z nižšej AHL povolaný do prvého tímu New Yorku Rangers útočník Matt Rempe. Spoluhráč Adama Sýkoru sa nakoniec dočkal aj debutu v NHL a to vo vzácnom čase.

Dvadsaťjedenročný rodák z Calgary sa stal prvým hráčom histórie, ktorý svoju premiéru v kanadsko-americkej lige zažil v zápase hranom pod holým nebom. A navyše, v prestížnom newyorskom derby, v ktorom Rangers uspeli 6:5 po predĺžení.

Doteraz sa stalo len raz, že niekto v zápase pod holým nebom debutoval v drese tímu, ktorý v ňom hral – 25. februára 2017 sa to stalo Ronovi Hainseymu s Penguins. Ten však mal v tom čase za sebou skoro 900 zápasov v NHL.

Rempe nakoniec pred takmer 80 000 divákmi v MetLife Stadium odohral štyri a pol minúty. Už po minúte a pol mu bola venované špeciálna pozornosť, keď sa pobil s Mattom Martinom:




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies