Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Sumáre

Nemca a spol. frustroval český brankár. Nočná mora Coyotes skončila

V piatok sa odohrali tri zápasy aj s jedným Slovákom v akcii.


ANA - NJD 4:3

Dostál a Vatrano doviedli Ducks k výhre nad Devils

Lukáš Dostál zažiaril s 50 zákrokmi, aby položil základy výhry Anaheimu 4:3 nad New Jersey. Dve sekundy pred koncom zneškodnil aj trestné strieľanie Jacka Hughesa. Frank Vatrano strelil dva góly, vrátane víťazného, aby kalifornský tím vyhral druhý zápas po sebe po trojzápasovej sérii prehier. Z gólov sa tešili aj Adam Henrique a Max Jones, ktorý pridal aj asistenciu. Vo všetkých troch góloch Devils mal prsty Jack Hughes – jeden strelil , pri dvoch asistoval. Jeho brat Luke si pripísal dve asistencie, Tyler Toffoli zaznamenal gól a asistenciu a skóroval aj Timo Meier. Nico Daws inkasoval štyri góly zo 14 striel a v tretej tretine ho nahradil Akira Schmid, ktorý zastavil zvyšných deväť striel. Slovenský obranca Šimon Nemec odohral 15 minút a 44 sekúnd s dvoma strelami na bránu a dvoma blokmi. Devils prehrali štvrtý zápas z posledných šiestich. Vatrano strelil svoj 50. gól v drese Ducks. Potreboval na to 141 duelov – rýchlejšie to dokázali len Teemu Selanne (86), Paul Kariya (106), Bobby Ryan (119) a Petr Sýkora (135).


Trestné strieľanie Jacka Hughesa:

Hviezdy duelu: 1. L. Dostál (ANA), 2. F. Vatrano (ANA), 3. M. Jones (ANA)



OTT - ARI 3:5

Coyotes si ukončili nočnú moru. Uspeli v Ottawe

Matias Maccelli zaznamenal najskôr dve asistencie a následne gólom do prázdnej brány spečatil výhru Arizony 5:3 nad Ottawou. Dlhá séria prehier sa tak zastavila na 14 zápasoch. Michael Carcone, J.J. Moser, Nick Schmaltz a Dylan Guenther sa trafili do čierneho a všetci štyria si pripísali aj po asistencii. Karel Vejmelka predviedol 34 zákrokov, aby Coyotes vyhrali po prvýkrát od 22. januára. Vladimir Tarasenko, Drake Batherson a Shane Pinto skórovali po sebe, aby zmazali trojgólovú stratu. Senators však nakoniec prehrali tretí zápas po sebe a pre zranenie prišli v tretej tretine aj o kapitána Bradyho Tkachuka. Tarasenko a Pinto pridali aj po asistencii, Tim Stützle asistoval dvakrát a Anton Forsberg kryl 25 z 29 striel. V bráne mal pôvodne stáť Joonas Korpisalo, ale pred duelom ochorel.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Maccelli (ARI), 2. D. Guenther (ARI), 3. N. Schmaltz (ARI)



WSH - PHI 5:2

Capitals strelili päť gólov po sebe, aby otočili zápas proti Flyers

Washington prehrával po prvej tretine o dva góly, ale potom strelil päť gólov po sebe, aby zdolal v dôležitom zápase rivala v boji o play-off, Philadelphiu, pomerom 5:2. Dylan Strome zaznamenal gól a dve asistencie, po góle strelili aj Alex Ovečkin, Sonny Milano, John Carlson a Anthony Mantha. Hendrix Lapierre, Max Pacioretty a Tom Wilson dvakrát asistovali. Charlie Lindgren čelil 23 strelám, z ktorých ho pokorili Bobby Brink a Owen Tippett, ktorý pridal aj asistenciu. Dve si pripísal Morgan Frost. Samuel Ersson kapituloval päťkrát z 21 striel. Kým Flyers prehrali tretí zápas z posledných štyroch, Capitals vyhrali piaty z posledných siedmich. Tím z hlavného mesta USA momentálne stráca na Philadephiu, ktorá je tretia v Metropolitnej divízii, štyri body. „Stále bojujeme. Stále sa snažíme dostať do play-off. Chápeme, že to bol pre nás veľký zápas a zareagovali sme na to dobre,“ poznamenal Ovečkin, ktorrý strelil Flyers už 48 gólov. Viac ich nastrieľal len dvom organizáciám – Jets/Thrashers (53) a Lightning (50).

Ovečkin zavelil k obratu 17. gólom v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. D. Strome (WSH), 2. H. Lapierre (WSH), 3. C. Lindgren (WSH)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD)
15:44
0
0
0
0
0
2
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies