Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Oilers sa posilnili o dvoch útočníkov Anaheimu. Pomohla aj Tampa

Tímy Edmonton Oilers a Anaheim Ducks v stredu oznámili, že sa dohodli na výmene. Do Kanady smerujú centri Adam Henrique a Sam Carrick, ako aj voľba v 7. kole draftu. Do Kalifornie zase voľba v 1. kole draftu 2024 a podmienečná voľba v 5. kole draftu 2025.

Z podmienečnej voľby sa stane voľba v 4. kole, ak by Edmonton vyhral Stanleyho pohár. Ducks si udržali aj 50 % platov oboch hráčov. V prípade Henriqua si ešte Tampa Bay osvojila 25 % cap-hitu a získala za to od Oilers voľbu v 4. kole draftu 2025. Lightning opačným smerom poslali aj práva na brankára Ty Taylora.

Henrique aj Carrick sa v lete môžu stať neobmedzenými voľnými hráčmi. Po všetkých transakciách bude prvý menovaný zaťažovať platový rozpočet Oilers sumou 1,45 milióna dolárov, druhý 425 000 dolármi.

Tridsaťštyriročný Henrique odohral v tejto sezóne 60 zápasov, v ktorých strelil 18 gólov a pridal 24 asistencií. Na vhadzovaniach mal 52,9% úspešnosť. O dva roky mladší Carrick vyprodukoval osem gólov a tri asistencie v 61 stretnutiach. Vyhral 51 % vhadzovaní a je známy aj pre svoju tvrdosť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies