Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Koch prezradil, ako sa dozvedel o povolaní. Milá reakcia jeho detí pobaví

Jozef Struhár  
08.03.2024

Slovenský obranca Patrik Koch si vo štvrtok splnil svoj sen – v zápase proti Minnesote si obliekol dres Arizony a odohral svoj prvý zápas v kanadsko-americkej NHL.

Coyotes povolali Kocha z Tucsonu z AHL vo štvrtok po tom, čo vymenili obrancu Troya Stechera. Pre Craiga Morgana pritom Slovák prezradil, ako sa o vítanom rozhodnutí prvého tímu dozvedel. Milým príbehom pobavil novinárov.

„Patrik Koch bol v parku so svojimi deťmi, keď zistil, že bol povolaný. Opýtal som sa ho, ako jeho deti zareagovali, keď sa dozvedeli túto novinku. Povedal, že sú ešte príliš malé. Chceli jednoducho len obed,“ prezradil Morgan.

Koch sa stal tretím Slovákom, ktorý zažil premiéru v najlepšej lige sveta počas tejto sezóny po Martinovi Pospíšilovi a Šimonovi Nemcovi. Proti Wild odohral 9 minút a 20 sekúnd v treťom páre s jednou strelou, jedným blokom, štyrmi bodyčekmi a desaťminútovým osobným trestom, ktorý dostal za svoju úlohu v hromadnej šarvátke na konci duelu. Coyotes prehrali 2:5.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies