Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Ďalšia suspendácia? Pospíšil bol po zákroku na hviezdu vylúčený do konca zápasu! + video

Slovenský útočník tímu Calgary Flames, Martin Pospíšil, si zarobil na problém. Vo štvrtkovom zápase proti Winnipegu Jets musel ísť pod sprchy predčasne po svojom zákroku na hviezdu domácich.

Pospíšil dostal väčší trest za faul lakťom a trest do konca zápasu v poslednej minúte druhej tretiny, keď na útočnej modrej pri snahe o bodyček zasiahol lakťom do hlavy obrancu Josha Morrisseyho.


Morrissey po zákroku nevynechal ani jedno striedanie a nakoniec odohral 27 minút a 7 sekúnd. Jets zápas vyhrali, aby si zaistili play-off a definitívne vyradili z hry Flames.

Pospíšil, ktorý zaznamenal 20 bodov (8+12) a 82 trestných minút v 55 zápasoch tejto sezóny už bol suspendovaný na tri zápasy, keď v marcu narazil v rozpore s pravidlami obrancu Seattlu Vincea Dunna.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies