Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Černák svedkom škaredej kolízie: Hráč krvácal, rozhodca skončil na nosidlách! + video

V sobotnom zápase medzi Pittsburghom a Tampou Bay došlo k nepeknej kolízii medzi obrancom Lightning Haydnom Fleurym a rozhodcom Steveom Kozarim. Obaja jej aktéri opustili zápas so zraneniami.

Fleury opustil ľad po vlastných, ale bolo vidieť, že utrpel ranu na tvári – krvácal. Do zápasu sa už nevrátil a tím neskôr potvrdil, že utrpel zranenie hornej časti tela.

Horšie dopadol Kozari, ktorý zápas opustil na nosidlách. Musel byť dokonca prevezený do miestnej nemocnice. NHL po zápase informovala, že je pri vedomí a hýbe všetkými končatinami. Je pravdepodobné, že sa z toho plne zotaví.



Kozari je rozhodcom na úrovni NHL už takmer 20 rokov, keď svoj prvý zápas pískal v roku 2005. Odvtedy absolvoval cez 1200 zápasov základnej časti a 135 zápasov play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies