Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine?

Hlavný tréner tímu Winnipeg Jets, Rick Bowness, hovoril v pondelok s novinármi aj o stave dvoch zranených hráčov, obrancu Brendena Dillona a útočníka Vladislava Namestnikova.

Dillon vynechá aj piaty zápas série prvého kola play-off proti Coloradu pre zranenie ruky, ktorú si porezal pri šarvátke na konci tretieho zápasu. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze.

Či v utorok bude hrať Namestnikov zostáva otázne s tým, že podľa Bownessa ide o „tvrdého chlapca“. Tridsaťjedenročný Rus nedohral štvrtý duel série po tom, čo ho do tváre trafil puk. Ten mu nakoniec spôsobil zlomeninu ľavej lícnej kosti.

Winnipeg prehráva v sérii s Avalanche 1:3 na zápasy. Namestnikov v nej doteraz strelil jeden gól, Dillon trikrát asistoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies