Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Poznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca Devils

Národná hokejová liga (NHL) v utorok zverejnila mená troch finalistov Calderovej trofeje určenej najlepšiemu nováčikovi základnej časti.

CONNOR BEDARD, CHICAGO BLACKHAWKS

Bedard bol draftovou jednotkou v minulom roku a v tejto sezóne potvrdzoval svoj talent v drese trápiaceho sa Chicaga. Osemnásťročný center viedol nováčikov s 22 gólmi a 61 bodmi napriek tomu, že pre zlomeninu čeľuste odohral len 68 zápasov. V priemere hrával skoro 20 minút na zápas.

BROCK FABER, MINNESOTA WILD

Článok pokračuje pod reklamou

Faber sa veľmi rýchlo vypracoval v oporu zadných radov Minnesoty. Dvadsaťjedenročný bek bol druhý medzi nováčikmi so 47 bodmi (8+39) a odohral všetkých 82 zápasov. Bol najvyťažovanejším nováčikom s priemerným hracím časom 24:58, s ktorým patril v lige na celkové šieste miesto. Zblokoval až 150 striel.

LUKE HUGHES, NEW JERSEY DEVILS

Hughes odohral všetkých 82 zápasov a obrancov nováčikov viedol s 25 presilovkými bodmi. Dokopy nazbieral 47 bodov za deväť gólov a 38 asistencií. Dvadsaťročný Američan hrával 21 a pol minúty na zápas a získal 42 pukov.

Meno víťaza trofeje, ktorá sa udeľuje od roku 1937, sa dozvieme v neskorší termín, ktorý liga ešte nešpecifikovala.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies