Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Brind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s Hurricanes

Rod Brind´Amour (foto: Instagram/Carolina Hurricanes)

Legendárny Rod Brind’Amour zažíval ako hlavný tréner tímu Carolina Hurricanes úspechy, ale ako sa jeho tím pripravuje na druhé kolo play-off, vynárajú sa otázniky ohľadom jeho budúcnosti v Raleigh.

Brind’Amour je v poslednom roku svojej zmluvy a rokovania o novej sa ešte neskompletizovali.

„Dôverníci hovoria, že sa stal neistý ohľadom svojej budúcnosti v Caroline, podľa zdrojov oboznámených s tými konverzáciami,“ povedal Luke DeCork z The News & Observer.

Zdalo sa, že obe strany sú k podpisu novej zmluvy blízko, ale podľa Darrena Drehera z TSN mala byť ponuka na zmluvu stiahnutá. Kormidelník pritom chce zostať v Caroline.

K situácii sa vyjadril aj majiteľ tímu Tom Dundon, podľa ktorého sa obe strany k novej zmluve blížia: „Don a on na tom pracujú. Nemyslím si, že na tom niečo je. Sme v play-off a oni sa koncentrujú na naň. Robia to spoločne. Povedal som OK takmer na všetko, o čo ma požiadali. Len si prechádzajú tými poslednými maličkosťami.“

Kým generálny manažér Don Waddell odmietol komentovať DeCocka, Brind’Amour povedal, že je jeho budúcnosť „v rukách Toma.“ Waddel neskôr pridal, že verí, že sa dohoda dosiahne. „Rod chce byť Hurikánom do konca života. Cítim, že riešenie tu bude rýchlo,“ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies