Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany?

Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Steven Stamkos chce získať ďalší Stanleyho pohár a chce to dokázať s Tampou Bay. hviezdny center, ktorý sa v lete môže stať neobmedzeným voľným hráčom, v stredu zdôraznil, že chce zostať v jedinej organizácii, v ktorej doteraz pôsobil.

Pozitívne je, že záujem o predĺženie spolupráce je obojstranný. Generálny manažér Julien BriseBois v stredu povedal, že po vypadnutí z play-off ešte s hráčovým agentom nekomunikoval, no určite chce, aby kapitán v lete neodišiel.

„Od prestupovej uzávierky pozdvihol svoju hru, čo bolo neskutočné na sledovanie. Bolo neskutočné, že ako niekto, o kom už môžeme povedať, že si vyslúžil miesto v Sieni slávy a dosiahol toho už tak veľa, odohral dva najlepšie mesiace svojej kariéry vtedy, keď to náš tím najviac potreboval,“ poznamenal BriseBois.

Tridsaťštyriročný Kanaďan je historickom lídrom Lightning s 1137 bodmi a 555 gólmi. Sedemkrát si zahral v zápase hviezd a dvakrát získal Trofej Maurica Richarda pre najlepšieho strelca sezóny. V tomto ročníku pokoril po siedmy raz hranicu 40 gólov a nazbieral dokopy 81 bodov.

Stamkos sa tešil zo Stanleyho pohárov v rokoch 2020 a 2021, ale v posledných dvoch sezónach sa musel zmieriť s koncom už v prvom kole play-off. Aj napriek tomu je presvedčený, že tím nemá ďaleko od toho, aby bojoval o ďalší majstrovský titul.

„Myslím si, že okno je určite otvorené, keď máte na každej pozícii prémiových hráčov. Pozrite sa na všetky tímy, ktoré získali Stanleyho pohár v posledných piatich rokoch. Hovoríme tu o naozaj dobrých obrancoch, elitnom brankárovi a elitných útočníkoch,“ skonštatoval Stamkos.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies