Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Canucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu?

Thatcher Demko (foto: nhl.com/canucks)

Brankár Vancouveru Canucks Thatcher Demko by sa mohol vrátiť do akcie niekedy počas série druhého kola play-off proti Edmontonu. Hlavný tréner Rick Tocchet však v nedeľu vylúčil, že sa tak stane už v otváracom zápase.

Kormidelník informoval, že brankárska jednotka robí pokroky v zotavovaní sa zo zranenia, ktoré utrpel na konci otváracieho zápasu prvého kola, ale nie je zatiaľ špecifikovaný konkrétny termín jej možného návratu.

„Očakávam, že sa proti Oilers vráti, ale veci sa môžu každým dňom zmeniť. Sú tam však pokroky,“ poznamenal Tocchet, ktorý odmietol povedať, či bude v prvom zápase proti Oilers štartovať Casey DeSmith alebo Arturs Silovs.

Demko štartoval v prvom zápase série proti Nashvillu, DeSmith v druhom a treťom, Silovs v štvrtom a piatom. DeSmith v štvrtom zápase chytať nemohol pre poranenie, ale od piateho je tímu opäť k dispozícii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies