Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Marner začne premýšľať o budúcnosti s Leafs. Matthews prehovoril o záhadnej absencii

Auston Matthews, v pozadí Mitch Marner (foto: Instagram/Toronto Maple Leafs)

Hviezdny útočník Mitch Marner uvažuje nad tým, aká bude jeho budúcnosť v tíme Toronto Maple Leafs po ďalšom skorom vypadnutí z bojov o Stanleyho pohár.

Marner má vo svojom šesťročnom kontrakte v hodnote 10,9 milióna amerických dolárov ročne platný už len jeden rok a po budúcej sezóne sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Jeho preferencie je jasná – zostať v Toronte dlhodobo.

„To by bol cieľ. Vyjadril som už moju lásku k tomuto miestu, k tomuto mestu. Vyrástol som tu. Teraz o tom začneme premýšľať a pokúsime sa na niečo prísť,“ poznamenal Marner.

Marner zaznamenal v 69 zápasoch základnej časti tejto sezóny 85 bodov (26+59), ale v play-off jeho produktivita klesla a to prinieslo aj kritiku z radov fanúšikov. Aj „insideri“ začali opäť uvažovať, či nie je na čase, aby niekto z kmeňovej štvorky útočníkov odišiel.

Patrí do nej aj Auston Matthews, ktorý vynechal piaty a šiesty zápas série proti Bostonu zo záhadných príčin. Tím informoval len o chorobe, ale „insideri“ začali hovoriť aj o poranení. Hviezdny Američan o tom definitívne prehovoril v pondelok.

„Po druhom zápase som veľmi ochorel, hral som v treťom zápase a hoci som sa stále snažil z toho dostať, išiel som aj do štvrtého zápasu. V ňom som absorboval čudný náraz a nemohol som viac pokračovať, ale podrobnejšie to už neopíšem. Bolo to ťažké, skutočne frustrujúce. Ubíjalo ma, keď som tie zápasy musel len sledovať,“ prezradil Matthews.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Majster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Toronto má nového trénera! Jeden tím už k Stanleyho poháru doviedol Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies