Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Cena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!

Národná hokejová liga zverejnila v stredu záverečnú nomináciu na Cenu Teda Lindsaya. Tá sa udeľuje hokejistovi, ktorý bol najužitočnejším hráčom sezóny na základe hlasovania členov Hráčskej asociácie.

NIKITA KUČEROV, TAMPA BAY LIGHTNING
Kučerov viedol celú NHL so 144 bodmi, ktoré nazbieral za 44 gólov a 100 asistencií v 81 stretnutiach. O 16 bodov si vylepšil osobné maximum a spolu s Connorom McDavidom pokorili hranicu 100 asistencií ako prví hráči od ročníka 1990/91 (Wayne Gretzky, 122 asistencií). Cenu už získal v roku 2019.

NATHAN MacKINNON, COLORADO AVALANCHE
MacKinnon bojuje o svoju prvú Cenu Teda Lindsaya v kariére. V tejto sezóne po druhýkrát v kariére a po druhýkrát po sebe pokoril métu 100 bodov. Dokonca ich ako druhý najproduktívnejší hráč ligy nazbieral 140. Až 51 z nich tvorili góly. Odohral všetkých 82 zápasov a od začiatku sezóny ťahal sériu 35 domácich zápasov s bodovým ziskom.

AUSTON MATTHEWS, TORONTO MAPLE LEAFS
Matthews viedol ligu so 69 gólmi a bol šiesty so 107 bodmi. V oboch smeroch si vytvoril osobné rekordy. V priemere hrával skoro 21 minút na zápas a nazbieral 31 plusových bodov. Zblokoval aj 93 striel a získal 85 pukov. Hrával v presilovkách aj oslabeniach. Cenu získal už v roku 2022. V tomto ročníku je nominovaný aj na Selkeho trofej a Trofej Lady Byng.

Meno víťaza trofeje, ktorá sa udeľuje od roku 1971, sa dozvieme v neskoršom termíne, ktorý NHL ešte nešpecifikovala.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies