Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
NYR
FLA
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria

Od tímu New Jersey Devils sa v lete očakáva, že bude hľadať veľké posily na hráčskom trhu. Podľa Nicka Villana z Pucks and Pitchforks však žiadne veľké meno nestojí za to, aby tím obetoval slovenského obrancu Šimona Nemca. Ani Brady Tkachuk, ani Mitch Marner.

Pre tím z Newarku skončila táto sezóna sklamaním a prioritou pre leto je posilnenie bránkoviska. Okrem toho však bude poškuľovať po hráčoch, ktorý by mohli napraviť to, čo tím trápilo v ročníku 2023/24. Zisk hviezdy si však vyžiada veľa.

„Fanúšikovia Devils, pripravte sa na to, že budete často vídať Šimona Nemca v návrhoch na výmenu. Nehovoríme, že to bude žiadané inými tímami a určite to nebude ponúkané (generálnym manažérom) Tomom Fitzgeraldom, ale každá vymyslená výmena zahŕňajúca hviezdu, bude zahŕňať niekdajšiu dvojku draftu,“ poznamenal Villano.

S Devils sa už spájali spomínaní Tkachuk i Marner. Zisk oboch by si vyžiadal veľa. Senators by sa pritom mohol hodiť ďalší talent do obrany, ktorý by doplnil v páre Jakea Sandersona. O posilňovaní obranca sa zase u Maple Leafs hovorí už dlho. Objavili sa dokonca návrhy fanúšikov Toronta, ktoré by poslali Marnera do New Jersey za Nemca, Alexa Holtza, Nolana Footeho a draftové voľby.

„Úprimne, Devils by nemali vymeniť Nemca za nikoho. Čo tento tím potrebuje, je dobrý brankár a nie je tam žiaden brankár hodný obrancu tak talentovaného, ako je Nemec, ktorý je stále pod nováčikovskou zmluvou. Čoskoro bude kľúčový hráč pomáhajúci s platovým stropom a dlhodobo poskytne Devils konzistentnosť v defenzíve,“ konštatuje Villano.

„Momentálne nie je dostupná hviezda, ktorá by sa vyplatila za Nemca. Radi by sme mali Tkachuka u Devils, ale strata Nemca by len spôsobila väčšiu dieru, keď nie je tak potrebné posilnenie postu krídelníka. To isté platí u Marnera. Ak by sa objavila nejaká iná nadupaná hviezda, táto debata by sa mohla zmeniť. Avšak, nateraz nie je k dispozícii nikto, pri kom by Devils mali čo i len zvažovať výmenu Nemca.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies