Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Komunita: Diskusia > Manchester United

Tému založil: pato
01.09.2011 - 14:34:52
Keďže je na tejto stránke veľa priaznivcov Manchestru United, rozhodol som sa aj vzhľadom na to, že tu je možnosť diskusie o iných športoch, vytvoriť im samostatnú tému... Všetko týkajúce sa červených diablov teda patrí sem, verím, že bude čo najlepšia diskusia...

27.06.2014 - 12:39:45
avatar
Ta cena za Lukea je sialena. Ale tak co uz. Niektore kluby tak dobabrali trh, ze uz sa asi inak neda, pokial chces ziskat supertalent. A nim Luke je. Tak snad ten supertalent v United rozvinie a stane sa z neho postupom casu top lavy bek sveta. Bude mat obrovsku podporu v podobe Evru, ktory este na rok ostava v United. Ale este si na oficialne potvrdenie prestupu musime par hodin zrejme pockat.

Valencia... na jednej strane je to bojovny hrac, na druhej takyto futbalista nema co robit v zaklade Man United. Proste. To uz vazne jeho a Naniho predat (samozrejme Ashleyho tiez) a kupit Depaya pripadne ine mlade kridlo. Zapracovat do zakladu Adnana a hrat s nimi. S Valenciovi "centrami" a nulovou schopnostou v 1na1 uz nemam trpezlivost. Este na lavicke by som ho pretrpel, ale v zaklade urcite nie. Taky hrac patri do Newcastlu, Tottenhamu, Aston Villy alebo do Wiganu, odkial prisiel. proste do klubov takejto kvality. V United proste nemoze hrat kridlo, ktore nevie odcentrovat a ma takmer nulovu techniku. Rychlostou a bojovnostou vsetko nevynahradis...
12.07.2014 - 18:30:21
avatar
Man United su vraj najvacsim favoritom na zisk Angela di Mariu. Mnohe anglicke a spanielske media tvrdia, ze aj samotny hrac je nakloneny k prestupu na Old Trafford. Anglicke stavkove spolocnosti dokonca vypisali kurzy, kde davaju prave United najvacsiu sancu na jeho zisk. Zaujem ma aj PSG a niekde som cital ze aj Chelsea. (ale sak ti dvaja chcu furt kazdeho takze to neni prekvapenie ). Komentator a reporter stanice CNN Diego Bustos na Twitteri potvrdil, ze Angel di Maria prestupi do Divadla Snov. Tak uvidime. Na podrobnosti (a na to ci to vobec je pravda) si musime pockat este tyzden, kedze prave finisuju MS, ktorych sucastou stale je aj samotny hrac. Aj ked je zraneny.

Rovnako je tu velky zaujem o Artura Vidala (co by bola dalsia skvostna posila, kedze presne takyto zaloznik nam chyba, aj ked mi neni sympaticky). Juventus vsak pozaduje velmi velke peniaze - 40-45 mil. No kedze Evra vraj odide do Juventusu (skysports tak pisali, uvidime), tak by mohli Juve ustupit a Vidala nam predat za trosku mensie peniaze.

Zaujem maju aj o Naniho, cize moze dojst k nejakej vymene + doplatok. Sam som zvedavy.

Van Gaala caka dnes zapas o bronz a hned na to sa hlasi v Carringtone, treningovom stredisku United, kde uz v pondelok by mal viest trening.
12.07.2014 - 19:06:02
avatar
Dnes zápas o 3.miesto a v pondelok bude viesť tréning na druhom konci planéty, wow
12.07.2014 - 20:38:55
avatar
Tesiiim sa jak male babo uz len mesiac
12.07.2014 - 20:51:49
avatar
Van Gaal je vorkoholik.

Man United ziskali dalsieho asistenta - Alberta Stuivenberga, trenera holandskej U21, aj sefa mladeze vo Feyenoorde.

LVG si do Divadla Snov berie aj trenera brankarov holandskej repre Fransa Hoeka, ci dalsieho kolegu Marcela Bouta. Obaja robili s Gaalom aj v Bayerne, Hoek aj v Barcelone.

Samozrejme je tu Ryan Giggs, ktory bude najblizsi asistent Van Gaala a mal by ho podrobne zasvatit do diania v klube. Marcel Bout by mal analyzovat hru supera a Albert Stuivenberg by sa mal starat o mladych hracov United.

Co sa dalsich noviniek tyka, Man United oficialne predstavili novu sadu dresov. Resp. zatial su oficialne len tie cervene, na zapasy vonku asi este oficialne neboli potvrdene (alebo boli, len o tom neviem ). Nepacia sa mi, to zlte logo Chevroletu proste nesedi s cervenou farbou, ale tak co uz. Ked budu vitazne, tak prosim.

Zaroven, toto je posledna sezona, ktoru bude sponzorovat Nike. Od novej sezony to bude na 95% Adidas, ktoreho budeme mat an dresoch a ktory by mal s United podpiat vyhodnu zmluvu. Ta klubu vynesie az 60 mil. libier rocne, co by bola najvacsia zmluva sportoveho klubu so sponzorom na svete.

12.07.2014 - 21:29:13
avatar
Reakcia na: pato, 12.07.2014 - 18:30:21
Man United su vraj najvacsim favoritom na zisk Angela di Mariu. Mnohe anglicke a spanielske media tvrdia, ze aj samotny hrac je nakloneny k prestupu na Old Trafford. Anglicke stavkove spolocnosti dokonca vypisali kurzy, kde davaju prave United najvacsiu sancu na jeho zisk. Zaujem ma aj PSG a niekde som cital ze aj Chelsea. (ale sak ti dvaja chcu furt kazdeho takze to neni prekvapenie :-D ). Komentator a reporter stanice CNN Diego Bustos na Twitteri potvrdil, ze Angel di Maria prestupi do Divadla Snov. Tak uvidime. Na podrobnosti (a na to ci to vobec je pravda) si musime pockat este tyzden, kedze prave finisuju MS, ktorych sucastou stale je aj samotny hrac. Aj ked je zraneny. Rovnako je tu velky zaujem o Artura Vidala (co by bola dalsia skvostna posila, kedze presne takyto zaloznik nam chyba, aj ked mi neni sympaticky). Juventus vsak pozaduje velmi velke peniaze - 40-45 mil. No kedze Evra vraj odide do Juventusu (skysports tak pisali, uvidime), tak by mohli Juve ustupit a Vidala nam predat za trosku mensie peniaze. Zaujem maju aj o Naniho, cize moze dojst k nejakej vymene + doplatok. Sam som zvedavy. Van Gaala caka dnes zapas o bronz a hned na to sa hlasi v Carringtone, treningovom stredisku United, kde uz v pondelok by mal viest trening.
∧ skryť ∧
Viem,ze United su United,ale nechapem,preco by k vam chceli tito hraci ist,ked ste rok bez Ligy Majstrov...
I ked s tym Angelom to je asi pravda.Vraj sa citi byt v Madride nedoceneny...Carlo ho vsak velmi oblubuje(on z neho spravil takeho hraca,akym je dnes) a v Madride o neho je zaujem.Ked chce vsak ist, nech ide,ale za optimalnu cenu,minimalne tych 60 milionov eur.Odkedy sa presunul z kridla do stredu, stal sa jednou z hlavnych person uspechu Realu v predoslej sezone,rozdielovym hracom.Takehoto hraca bude tazko nahradit,takze ma bude urcite mrziet,keby naozaj odisiel.
12.07.2014 - 21:57:45
avatar
Reakcia na: kelly2502, 12.07.2014 - 20:38:55
Tesiiim sa jak male babo :-D uz len mesiac :s17:
∧ skryť ∧
Kelly,odkedy si sa stal fanusik futbalu?Este nedavno si ho neuznaval.
12.07.2014 - 22:14:08
avatar
History, winning mentality, Louis van Gaal, Old Trafford, najvyššie ciele každý rok....a stovky hráčov mali odmalička obľúbený klub Manchester United. Smejte sa koľko chcete, hovorte si čo chcete, ale na svete väčšieho klubu s takou históriou a s takými legendami ako majú United, taký proste nenájdete.

Rok bez LM vydržíme, jeden zlý rok nič nerieši, to hráčov isto neodradí. Šancu vyhrať LM budeme mať už v sezóne 2015/16. V United sa formuje silná nastupujúca generácia na čele s De Geom (už teraz top 10 brankár na svete), Jonesom, Rafaelom, Shawom, Herrerom atď...Dúfam, že ešte kúpime aspoň 3 posily (CB (Hummels), CM (Vidal) a LW (Depay), prípadne aj RW (Di Mária).

Teraz mi absolútne nevadí, že cheme dať veľké peniaze za prestupy, pretože je to potrebné, je to prestavba, ktorá sa žiada. Edy Woodward sa s Herrerom aj Shawom rozbehol, tak snáď bude v tom pokračovaať

V pondelok nám teda začína nová éra, už sa nemôžem dočkať
12.07.2014 - 22:40:38
avatar
Reakcia na: laik, 12.07.2014 - 21:57:45
Kelly,odkedy si sa stal fanusik futbalu?Este nedavno si ho neuznaval.
∧ skryť ∧
Nedavno?
No ako pre koho....sezona 2013/14 bola prva ktoru som sledoval .... August 2013 tak nejak som zacal....

Viac menej este ani nemam favorite team.... Ale mam rad Arsenal a ManUtd Rad pozriem Benficu
12.07.2014 - 23:05:42
avatar
Reakcia na: Pasha, 12.07.2014 - 22:14:08
History, winning mentality, Louis van Gaal, Old Trafford, najvyššie ciele každý rok....a stovky hráčov mali odmalička obľúbený klub Manchester United. Smejte sa koľko chcete, hovorte si čo chcete, ale na svete väčšieho klubu s takou históriou a s takými legendami ako majú United, taký proste nenájdete. Rok bez LM vydržíme, jeden zlý rok nič nerieši, to hráčov isto neodradí. Šancu vyhrať LM budeme mať už v sezóne 2015/16. V United sa formuje silná nastupujúca generácia na čele s De Geom (už teraz top 10 brankár na svete), Jonesom, Rafaelom, Shawom, Herrerom atď...Dúfam, že ešte kúpime aspoň 3 posily (CB (Hummels), CM (Vidal) a LW (Depay), prípadne aj RW (Di Mária). Teraz mi absolútne nevadí, že cheme dať veľké peniaze za prestupy, pretože je to potrebné, je to prestavba, ktorá sa žiada. Edy Woodward sa s Herrerom aj Shawom rozbehol, tak snáď bude v tom pokračovaať :) V pondelok nám teda začína nová éra, už sa nemôžem dočkať :)
∧ skryť ∧
Pasha,ak si narazal na mna,tak ja sa vam urcite nesmejem.United nepatria medzi moje najoblubenejsie timy,ale mam velky respekt pred historiou a tradiciou tohto klubu.I ked s tou poslednou vetou prveho odseku nemozem suhlasit.

Kelly,spominam si,ze v case incidentu Satana a Charu sa rozbehla v teme Slovan Bratislava mensia debata tykajuca sa futbalu.I ked je pravda,ze odvtedy uz ubehol rok a pol.
http://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=1484&list=51
12.07.2014 - 23:11:27
avatar
Reakcia na: laik, 12.07.2014 - 23:05:42
Pasha,ak si narazal na mna,tak ja sa vam urcite nesmejem.United nepatria medzi moje najoblubenejsie timy,ale mam velky respekt pred historiou a tradiciou tohto klubu.I ked s tou poslednou vetou prveho odseku nemozem suhlasit. Kelly,spominam si,ze v case incidentu Satana a Charu sa rozbehla v teme Slovan Bratislava mensia debata tykajuca sa futbalu.I ked je pravda,ze odvtedy uz ubehol rok a pol. http://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=1484&list=51
∧ skryť ∧
Ako hovorim je to len rok....nevyznam sa....jedina liga ktoru sledujem je PL ....no a teda dve aj LM
Narozdiel od Pashu Pata ci Coffeyho nemam ziadny prehlad ale futbal mi dost ulahodil
13.07.2014 - 11:04:07
avatar
Reakcia na: Pasha, 12.07.2014 - 22:14:08
History, winning mentality, Louis van Gaal, Old Trafford, najvyššie ciele každý rok....a stovky hráčov mali odmalička obľúbený klub Manchester United. Smejte sa koľko chcete, hovorte si čo chcete, ale na svete väčšieho klubu s takou históriou a s takými legendami ako majú United, taký proste nenájdete. Rok bez LM vydržíme, jeden zlý rok nič nerieši, to hráčov isto neodradí. Šancu vyhrať LM budeme mať už v sezóne 2015/16. V United sa formuje silná nastupujúca generácia na čele s De Geom (už teraz top 10 brankár na svete), Jonesom, Rafaelom, Shawom, Herrerom atď...Dúfam, že ešte kúpime aspoň 3 posily (CB (Hummels), CM (Vidal) a LW (Depay), prípadne aj RW (Di Mária). Teraz mi absolútne nevadí, že cheme dať veľké peniaze za prestupy, pretože je to potrebné, je to prestavba, ktorá sa žiada. Edy Woodward sa s Herrerom aj Shawom rozbehol, tak snáď bude v tom pokračovaať :) V pondelok nám teda začína nová éra, už sa nemôžem dočkať :)
∧ skryť ∧
13.07.2014 - 12:00:57
avatar
Anti, kľudne s smej aj ďalej
13.07.2014 - 15:31:46
avatar
Reakcia na: Pasha, 13.07.2014 - 12:00:57
Anti, kľudne s smej aj ďalej :-)
∧ skryť ∧
ktorá tohtoročná posila (trh je otvorený už vyše mesiaca) potvrdzuje tieto slová? vcelku preplatený (i keď kvalitný) Herrera, alebo mladý Shaw, ktorý šiel do United, lebo Chelsea mu nedala taký kontrakt? (sto tisíc libier týždenne na 5 rokov)

btw oba Španielske veľkokluby sú historicky úspešnejšie (Real podstatne) ako United...
13.07.2014 - 16:02:37
avatar
Kuwo, o tom, ze Chelsea nedala taky kontrakt mlademu by som pomldcal. Ano, mozno konkretne v tomto pripade nie (aj ked Shaw by tam zrejme nesiel aj keby mu dali 250 000 tyzdenne, kedze na nich evidentne ma tazke srdce z cias minulych, ked ho ako 8rocneho "vyhodili" z klubu s tym ze nema na to...), ale ci to bol Lucas, ci to boli dalsi mladi hraci a najma ci to bol Hazard (ked sa uz bavime o Chelsea), prave tam modri nemali problem preplatit nehorazne agenta hraca a preto Eden zakotvil v Chelsea. Pretoze on bol uz dohodnuty s Man United (sam na svoj oficialny twitter napisal - ze uz ma nikdy neuvidite v cervenej farbe Lille, ale dalsia sezona bude opat v cervenom). Fergie bol dohodnuty s Lille aj s hracom, ale odmietol zaplatit tolke peniaze jeho agentovi, s cim Chelsea nemala problem a tak zamieril tam. Neskor sa ohanal tym, ze ho zaujal project Chelsea nuz, project Chelsea ho nezaujal, iba jeho agenta zaujali peniaze Chelsea.

Viem, jak si to ty myslel a ze si to ponal inak ako teraz pisem ja, len mi nedalo nespomenut Hazarda, ked si pisal ze Shawa mame len vdaka tomu ze Chelsea odmietla dat take peniaze... nuz Hazard je ten isty pripad...

a bavit sa o tom, kto je najvacsi, najslavnejsi, nema zmysel. Historicky, vdaka faktov a poctu trofeji to je Real. Pre nas, fanusikov United, to su cerveni diabli. Ved to je predsa uplne normalne.

radsej nechajte tuto debatu, lebo to nedopadne dobre. Sustredme sa radsej inym smerom.

Nakoniec, Van Gaal pride az v stredu. chlapec bude mat prilis dlhe volno...
13.07.2014 - 16:05:05
avatar
Reakcia na: kuwo, 13.07.2014 - 15:31:46
ktorá tohtoročná posila (trh je otvorený už vyše mesiaca) potvrdzuje tieto slová? vcelku preplatený (i keď kvalitný) Herrera, alebo mladý Shaw, ktorý šiel do United, lebo Chelsea mu nedala taký kontrakt? (sto tisíc libier týždenne na 5 rokov) btw oba Španielske veľkokluby sú historicky úspešnejšie (Real podstatne) ako United...
∧ skryť ∧
Kuwo teraz dost nalozil

Ale Pasha ma pravdu.....popularita United daleko prevysuje Barcelonu i Real...
Ved vcera som bol v Tescu(Stoke on trent, UK) a predavac mal pod uniformou dres Manchestru United , samozrejme tak aby bolo vidno viac jeho fanusikovstvo nez obchodnu siet pre ktoru pracuje
To su blazni....za hodinu v meste stretnes viac ludi s futbalovymi dresmi nez na slovensku za cely rok.....nez za 5 rokov.....
13.07.2014 - 16:14:28
avatar
kelly, popularita a uspechy nie su jedna a ta ista vec.

Man United je najpopularnejsi klub na svete (mozno aj sportovy, aj ked to si nie som isty, futbalovy vsak urcite) so stovkami milionov fans na celom svete. Rovnako v rebrickoch hodnoty sportoveho (su tu aj NBA kluby, MLB atd) klubu ako takeho sa vzdy umiestnuju cerveni diabli vysoko v top 5.

Co sa uspechov tyka, to sa tazko porovnava. Jedine zmyslupôlne porovnanie su vysledky v europskych poharoch (najma v terajsej lige majstrov, predtym v PEP) a tam mame "len" 3 tituly, kdezto Real uz 10 a Barcelona 4. Viac maju aj Ajax - 4, Liverpool - 5, Bayern - 5 a Ac Milano - 7

Uspechy vo svojich ligach tazko porovnavat.

Ale hovorim, nesustredme debatu tymto smerom, lebo to je uplne zbytocne.
13.07.2014 - 16:31:31
avatar
Ja síce United moc "nemusím" ale čo sa týka popularity je top http://www.footballwood.com/top-10-football-supporters-in-the-world-clubs-with-most-fans.html
13.07.2014 - 18:06:42
avatar
agenti hracov dojebavaju futbal uz peknych par rokov
13.07.2014 - 19:12:01
avatar
Hmmm....zaujimalo by ma kolko z tych United fanusikov su taky pravy fans

Nerypem len by ma to vazne zaujimalo....lebo Barca a Real su na tom hrozne....staci sa pozriet na City ktorych vacsina fanusikov prisla po titule 2012

Ale je to mozne ze vacsinu ludi su sympaticky

< 1 ... 17 18 19 20 21 22 ... 25 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies