Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Manchester United

Tému založil: pato
01.09.2011 - 14:34:52
Keďže je na tejto stránke veľa priaznivcov Manchestru United, rozhodol som sa aj vzhľadom na to, že tu je možnosť diskusie o iných športoch, vytvoriť im samostatnú tému... Všetko týkajúce sa červených diablov teda patrí sem, verím, že bude čo najlepšia diskusia...

08.06.2012 - 16:44:57
avatar
Lewandowski a Kagawa to sú výborne posili Modrič už bude asi zbytočný
08.06.2012 - 17:10:17
avatar
No Lewandowski je super útočník, nebránim sa tomu, ale máme Rooneyho, Chicharita a Welbecka...

skôr potrebujeme stredného ofenzívneho záložníka a to Modrič spĺňa. Môže ešte kľudne hrať 5-6 rokov výborný futbal, má skúsenosti z Premier league, dokonale by zapadol... Kagawa vie hrať aj tam, ale je krídelník...
08.06.2012 - 17:23:20
avatar
tohto roku som sledoval Borusiu veľmi často a na podhrote sa mi páči viac ako na krídle
09.06.2012 - 10:55:57
avatar
Lewandowski do UTD? wow...cena?
09.06.2012 - 12:09:36
avatar
O cene ani neviem zatiaľ, zatiaľ len špekulácia. Tréner Poľska sa (vraj) vyjadril takto...

"In my opinion, in a moment they will be gone from Borussia [Dortmund]," Smuda told Reuters.

"'Lewy' [Lewandowski] is going to Manchester United, Kuba [Blaszczykowski] also somewhere in England, [Lukasz] Piszczek to Real [Madrid].

"They have a goal and they want to grow. I base the squad on them."
09.06.2012 - 12:18:33
avatar
wow...takže Dortmund ťažko obháji, čo?
09.06.2012 - 12:42:44
avatar
No budú to mať teda mimoriadne ťažké... ak všetci títo odídu + ešte stále sú ponuky pre Hummelsa, Subotiča, Gotzeho a dalších...
09.06.2012 - 14:58:40
avatar
Hovorí sa o sume 16m... ale zatiaľ ešte zrejme nič definitívne. Po Eure sa predpokladám všetko dotiahne, prípadne vyvráti. Uvidíme.

http://www.totalfootballmadness.com/2012/06/09/man-utd-agree-16-million-deal-for-robert-lewandowski/
09.06.2012 - 20:01:22
avatar
http://www.facebook.com/Ceskoslovenski.cerveni.diabli?ref=ts moja stránka na FB pridajte sa
16.07.2012 - 14:04:39
avatar
Tak posledné správy z tábora United...

- súpiska hráčov, ktorá smeruje na turné, ktorého začiatok je v JAR: Lindegaard, Amos, Johnstone, Ferdinand, Veseli, Vermijl, Wootton, Blackett; Valencia, Anderson, Carrick, Scholes, Powell, Kagawa, Bebe, Tunnicliffe, Lingard, Brady, Petrucci; Berbatov, Chicharito, Macheda

je tam množstvo mladých tvárí, chýbajú tam hráči, ktorí boli na Eure + trojica Vidic, Evans, Smmalling, ktorí sa doliečujú a trojica Giggs, Cleverley, de Gea, ktorá bude reprezentovať svoje krajiny na OH.

- novými posilami sú Shinji Kagawa a Nick Powell, obaja sú AM... United majú záujem o Leightona Bainesa, krajného obrancu Evertonu, špičkový bek s výbornou ľavou nohou a centrom, rovnako vie dať gól... mohol by zvýšiť konkurenciu Evrovi.

Hovorí sa aj o hráčoch ako Lucas Moura, Christian Eriksen, Jaoa Moutinho, Thiago Alcantara či Luka Modrič (aj keď ten smeruje do Realu). Či príd ten alebo onen a či príde vôbec niekto z nich, je jasné, že boss chce mladú hviezdu do zálohy... či je však potreba, to neviem... Carrick, Jones, Scholes môžu hrať tých defenzívnejších stredopoliarov, Anderson, Powell, Kagawa, Cleverley či Scholes tých ofenzívnejších... krídla sú tiež preplnené - Valencia, ktorý bude nosiť magické číslo 7, Nani, Giggs, Young.

v útoku Rooney, ktorí bude zrejme hrať trošku vyššie, teším sa aj z tohto pohľadu zo Shinjiho, pretože Wazza sa bude môcť viac zamerať na útok a nebude mať toľko starostí so zbiehaním do hĺbky... ale uvidíme, ako to SAF rozloží, Shinji má aj špičkové zakončenie.... z útočníkov spomenieme ešte Chicharita, Welbecka, Berbatova, Machedu a mladíkov z akadémie. Takže útočníka viac menej netreba. Naozaj, akútny je zrejme ten Baines a či príde nejaký ten Lucas, Eriksen alebo Moutinho, to sa už uvidí... (zrejme tí traja sú najpravdepodobnejší).
16.07.2012 - 14:14:36
avatar
Skvelá téma tu budem ako doma No ešte si želám aj ja jednu alebo dve posily a hlavne by som chcel Erikssena. To by sa aspoň vykompenzovalo zato, že neprišiel Hazard. Takže dúfam, že sa Christian rozhodne správne
16.07.2012 - 19:02:57
avatar
Však máme Kagawu, načo by bol Eriksen ?
16.07.2012 - 19:08:45
avatar
Stred poľa treba vystužiť poriadne ako hrom!! Čo už si zabudol na poslednú sezónu? Keby sme tam mali stred poľa v poriadku tak by sme ligu vyhrali s prehľadom aj keď.....
16.07.2012 - 19:10:52
avatar
Dánsko na mňa ako celok vzbudilo na zt ME veľmi dobrý dojem, Eriksen naopak pôsobil ako najslabší článok...tak či onak, budú to nákladné posily, hlavne taký Lucas Moura a budem veľmi zvedavý ako a či sa presadí mimo Brazílie...údajná odmietnutá ponuka Chelsea na 32,4 GBP...wow brutal (stále však lepšie ako Carroll deal )...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2173284/Lucas-Moura-wont-sold-Manchester-United.html
16.07.2012 - 20:08:16
avatar
O Berbatova má záujem QPR...

kuwo má pravdu, Eriksenovi skutočne ME nevyšli, svoje prednosti neukázal, práve naopak, ukázal dosť veľa slabín... osobne som čakal aj to, že vyjde ten Lewandowski, nevyšiel, nevadí, v útoku je i tak dobrá konkurencia.

Či vyjde ten hráč do zálohy alebo nie, je mi to viac menej jedno, hlavne by som bol rád, keby prišiel Baines.
16.07.2012 - 20:11:22
avatar
Inak, hlavne dúfam, že nebude veľa zranení počas sezóny... Vidič veľmi chýbal, United v podstate nemali najlepsieho obrancu skoro celú sezónu... + chýbalo veľa dalších opôr, napriek tomu 2. miesto tesne za City... takže myslím výborný výsledok.
18.07.2012 - 19:13:50
avatar
Dnes premiéra v príprave... proti AmazuluFC v JAR, viacerí mladíci, debutanti Kagawa či Powell a mladí hráči z akadémie. Som zvedavý a teším sa.
12.08.2012 - 18:49:51
avatar
“Naozaj ma veľmi znepokojuje fakt ako majú agenti hráčov vo svojej moci. V dnešnej dobe vôbec nehrá úlohu samotný hráčov vzťah ku klubu, či podobne, pretože teraz sú to agenti, ktorí hráčom určujú život. Ak sa táto situácia niekomu páči, tak potom môžeme očakávať, že v blízkej budúcnosti to bude ešte horšie.”

“Přijde mi docela neuvěřitelné, že klub může zaplatit za 19letého hráče 45 milionů euro. PSG chce prostě ukázat, že se s nimi musí počítat. Z AC Milán už získali Thiaga Silvu a Zlata Ibrahimoviče. Minulý měsíc museli utratit kolem 150 milionů libier. Jediný, kdo tomu může zabránit, je UEFA. UEFA by v tomto mohla mít určitou moc. Pokud ale někdo zaplatí za 19letého hráče 45 milionů eur, musí vám být jasné, že se fotbal zbláznil.”

toto sú niektoré vyjadrenie nášho bossa Sira Alexa Fergusona. United totiž toto leto nevyšli tri podpisy. Dlho predlho sledovali (2 roky) podrobne vo Francúzskej lige Edena Hazarda, ten chcel ísť do United, ale tí neboli ochotní zaplatiť agentovi za prestup 6 alebo 7 mil. libier a tak to využila Chelsea, ktorá samozrejme míňa hlava-nehlava a tie peniaze agentovi zaplatila. Tak Eden prestúpil do Londýnskej Chelsea.

História sa o pár týždňov ale opakovala. United mali záujem o mimoriadne talentovaného Lucasa Mouru zo Sao Paula. S Neymarom a Oscarom naj mladé talenty (nerátam už Leandra, Pata či Gansa, tí už predsalen majú 23-24 rokov.). Ten aj do United prestúpiť chcel, rovnako jeho otec bol za. Zmluva bola pripravená, všetko bolo skoro hotové. Ale opäť nebol SAF ochotný zaplatiť 6 mil. libier agentovi Lucasa, Wagnmrovi Ribeirovi.

Ozvali sa bohatí PSG, ktorí tie peniaze zaplatili a tak sa Lucas sťahuje do PSG za údajne 45 mil eur, do ďalšieho klubu bez výraznejšej histórie (podobne ako City, či Chelsea), ktorí vďaka bohatému majiteľovi, nekresťanským peniazom a veľkej aktivite na prestupovom trhu naberajú na sile.

Názor si urobte sami, na záver len zopakujem vyjadrenie Wengera, trénera Arsenalu: "Real, City, PSG a Chelsea ničia futbal."

Neostáva mi nič iné, len súhlasiť. Samozrejme, je iná doba ako pred 20., 30. rokmi a iné to už ani nebude a aj United raz za čas vyhodia dosť peňazí, ale to, čo robia niektoré kluby, nad tým sa mi len rozum zastavuje...

Pripomínam, že United chcú Robina van Persieho, verím, že za rozumnú cenu. Hovorilo sa o nejakých 20 mil.
12.08.2012 - 19:10:00
avatar
Pan Wenger sa nedokaze zmierit s tym,ze v poslednych rokoch sa Arsenal stava skor mladeznickou akademiou ako seriozny ucastnik bojov o titul.PSG neuznavam ani ja,Ibrahimovic,Silva tam urcite nehraju z lasky ku klubu.Ale ako nici futbal Real,to nechapem.Ma peniaze,tak ich minie a vrati sa im to.Ved Cristiano sa Realu vratil uz mnohonasobne(vykonmi,predajom dresov).A hraci nie su zoldnieri.Hraci ako Cristiano,Xabi Alonso,Karim Benzema si,akonahle sa dozvedeli o interese Realu,vypytali tento prestup.Co sa tyka penazi za Cristiana,tolko si vypytali United.Real tie peniaze mal a tak zaplatil.
12.08.2012 - 19:28:33
avatar
Tak každý má na to svoj názor. Arsene mal pravdu, ja s ním aj súhlasím a to, ako na tom stojí ich klub, na tom teraz nesejde. Ale i tak. Ved vlani mali totálne zlý začiatok a nakoniec skončili v top 4. Ten klub žiaľ dosť často predáva svojich hráčov. Prečo? To neviem, možno sú tam ešte stále nejaké problémy s Emirates stadium... ved sa tuším o tom hovorilo. Ale vychováva hráčov, kupuje mladých (samozrejme nejaké väčšie nákupy sú, ale rozumne) a robí z nich lepších futbalistov. To je práca, ktorá je mne sympatická.

a podobne pracujú aj United. Ved veľa hviezd v histórii tohto klubu boli odchovanci! A nie hráči, ktorí mali 25 rokov, keď sme ich kupovali (aj takí sa samozrejme nájdu), ako to robia v týchto kluboch..

Real tiež míňa veľa peňazí, teraz sa trochu upokojili (ako City toto leto. Iba zatiaľ?) a tiež nedávajú šancu vlastným odchovanom. Je ich málo, Cassilas a pár dalších, to sú výnimky. Je to klub, ktorý vyslovene kupuje hviezdy. Ale tak nech kupujú, ked na to majú. S tým nič nerobíme, ale je mi to nesympatické.

Ako hovorí SAF: "My hviezdy vyrábame, vy (City) ich kupujete." A tak nejak to funguje aj v ďalších kluboch.

< 1 2 3 4 5 6 ... 25 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies