Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Slovensko U20

Tému založil: peto10
13.04.2012 - 16:43:58
POZOR!
Toto je téma určená primárne pre reprezentačné akcie (okrem MSJ).

18.10.2015 - 08:55:02
avatar
Reakcia na: PwPIETRO, 17.10.2015 - 23:25:28
Matúš Sukeľ je zranený, ale už zajtra ide na ľad, takže jeho účasť na juniorských MS nie je ohrozená. http://www.hokejportal.net/?q=clanok/kapitan-hk-orange-20-nehrava-pre-zranenie-ms-vsak-mimo-ohrozenia/61257
∧ skryť ∧
diky moc za clanok. Potesil ako rozhovor tak aj zdravotny stav Matusa. Podla toho, co som mal moznost vidiet v Ruzinove, tak je skutocnym tahunom. A tohtorocny tim sa mi zda lepsi nez minulorocny. Rozdiel asi bude v mimoprojektovych, co ho posilnia pred MS.
Pospisil, Bondra, Cernak, Jaros. Ale napriklad Solensky ci Palocko? Grman? Niekto z Romanov(ov)skej dynastie?
21.10.2015 - 11:50:38
avatar
http://www.sportinak.sk/bokros-ma-v-dvadsiatke-cernakano-chyba-mu-druhy-rewaypredstavenie-timu
hodnost .
21.10.2015 - 15:35:19
avatar
Reakcia na: prasjanko, 18.10.2015 - 08:55:02
diky moc za clanok. Potesil ako rozhovor tak aj zdravotny stav Matusa. Podla toho, co som mal moznost vidiet v Ruzinove, tak je skutocnym tahunom. A tohtorocny tim sa mi zda lepsi nez minulorocny. Rozdiel asi bude v mimoprojektovych, co ho posilnia pred MS. Pospisil, Bondra, Cernak, Jaros. Ale napriklad Solensky ci Palocko? Grman? Niekto z Romanov(ov)skej dynastie? :-)
∧ skryť ∧
Bokros v tom clanku hovori, ze nema individuality, ale Studenic ci Solensky maju na svoj vek velmi produktivne vykony v kluboch. Bude mat Tomeka mozno ak pride. Velky talent. No a o rok starsi Cernak ci Jaros ? ...

1. Vykony brankarov... Pajpach, Huska, Tomek, Hrenak, Skorvanek - kvalitne vykony vsetkych menovanych.

2. Obrana... by mohla byt lepsia ako minuly rok , hlavne pre mna lepsia v podpore utoku. Cernak, Jaros, Hatala, Roman, Bodak, je slusna skupinka. Ani v projekte to nieje zle.

3. Utok... tu to je horsie, nemame vyslovene Elit level PP players. Jedine tam supnut Solenskeho ci Pospisila. Ale Reway bude citelne chybat.

Strelec - Nechat to vsetko na pleciach 98ciek ci 99tiek by bolo minimalne smutne. V rocniku 96 a 97 nieje draftovany hrac vyslovene strelec. Ale s dobrou branou a obranou tych golov potrebujeme strelit menej ako pri nekvalitnej defenzive. Ale toto je jednoznacne nasa slabina tento rok.

Realne to vidim na 6. - 8. miesto.
hodnost .
21.10.2015 - 15:47:51
avatar
Ale opat musim aj negativne na Bokrosa.... Hovori, ze Studenic je talent, nieje ani v Orange U18 , nieje ani v U20. Taky Galis by urcite bez projektu seniorov nehral, toboz sa tam bodovo presadzoval a Bucek hral so Stumpelom len jeden zapas.

Takze, opat take Ficovske reci. Povie co chceme pocut ale hra na dve strany. Fanusikovsku a tu svoju.

Detto Michal Roman. Ak je horsi ako Michalcin ci Trska tak zjem klobuk. !!!

ALe kedze necakam velke veci, nejdem sa ani stresovat.

P.S.: Nech mu chalani vytru kocura pocas repre akcie v U18.
21.10.2015 - 16:24:50
avatar
Reakcia na: , 21.10.2015 - 15:47:51
Ale opat musim aj negativne na Bokrosa.... Hovori, ze Studenic je talent, nieje ani v Orange U18 , nieje ani v U20. Taky Galis by urcite bez projektu seniorov nehral, toboz sa tam bodovo presadzoval a Bucek hral so Stumpelom len jeden zapas. Takze, opat take Ficovske reci. Povie co chceme pocut ale hra na dve strany. Fanusikovsku a tu svoju. Detto Michal Roman. Ak je horsi ako Michalcin ci Trska tak zjem klobuk. !!! ALe kedze necakam velke veci, nejdem sa ani stresovat. P.S.: Nech mu chalani vytru kocura pocas repre akcie v U18.
∧ skryť ∧
k tým obrancom si správne doplnil Hatalu a Romana, ktorých ani nespomenul akoby o nich ani neuvažoval, chýba Ti tam Meier, ale Bokroš ho spomínal a taký hráč by sa tam veru zišiel, ešte sa nespomínali Grman, Vadovič, Kolesár.
V prípade Studeniča, alebo Bučeka mu musím dať čiastočne za pravdu, že inak ten chlapec hrá medzi seniormi a inak by to vyzeralo medzi týmito staršími chalanmi, kde by mu toľko nepomáhali, preto je podľa mňa primerané aby si to najskôr "ochutnali" v U18. V tom vidím rozdiel medzi týmito talentmi a takým napr. Hatalom alebo Romanom (ale vlastne aj druhým mladším Romanom), lebo oni sa musia sami vonku presadzovať.
A ešte mi tam chýba Kristian Pospíšil, ale aj Bondra, Lešťan, Haščič, Hecl len to už by bolo veľa hráčov z vonku projektu a to je už nepriechodné na podporu projektu
záverom asi ani nieje celkom záujem mať až tak prehľad o výkonnosti hráčov vonku, ak tak len tých TOP i Keď aj tí ďalší sú možno lepší ako viacerí v projekte.
Ale vôbec nechcem opäť načínať túto debatu... len som poukázal na viacerých vonku, ktorých vôbec nespomenuli
21.10.2015 - 16:29:19
avatar
naozaj vyzerá dobre bránka a obrana, treba však hľadať najlepších do útoku aby sa vytvoril čo najlepší mančaft
hodnost .
21.10.2015 - 16:51:43
avatar
Reakcia na: lotor, 21.10.2015 - 16:24:50
k tým obrancom si správne doplnil Hatalu a Romana, ktorých ani nespomenul akoby o nich ani neuvažoval, chýba Ti tam Meier, ale Bokroš ho spomínal a taký hráč by sa tam veru zišiel, ešte sa nespomínali Grman, Vadovič, Kolesár. V prípade Studeniča, alebo Bučeka mu musím dať čiastočne za pravdu, že inak ten chlapec hrá medzi seniormi a inak by to vyzeralo medzi týmito staršími chalanmi, kde by mu toľko nepomáhali, preto je podľa mňa primerané aby si to najskôr \"ochutnali\" v U18. V tom vidím rozdiel medzi týmito talentmi a takým napr. Hatalom alebo Romanom (ale vlastne aj druhým mladším Romanom), lebo oni sa musia sami vonku presadzovať. A ešte mi tam chýba Kristian Pospíšil, ale aj Bondra, Lešťan, Haščič, Hecl len to už by bolo veľa hráčov z vonku projektu a to je už nepriechodné na podporu projektu :CRY: :s16: záverom asi ani nieje celkom záujem mať až tak prehľad o výkonnosti hráčov vonku, ak tak len tých TOP i Keď aj tí ďalší sú možno lepší ako viacerí v projekte. Ale vôbec nechcem opäť načínať túto debatu... len som poukázal na viacerých vonku, ktorých vôbec nespomenuli
∧ skryť ∧
Hascic ci Hecl su tento rok na nizsej urovni ako ini chalani. Vyslovene Hecl sa trapi v tom Svedsku. Hra 4. lajnu v juniorke. To je zle. Lestan tiez nic moc ale aspon ma atributy ktore su vhodne vyuzitelne ako hra do tela, korculovanie, kvalitne skusenosti z tazkych zapasov v juniorke Swe. Keby s nim neratali, tak by do HV z Luley neprestupil vobec. Kolesar sa moc nepresadzuje. Naopak Romancik ma zivotnu sezonu snad

Studenic si robi v lige muzov obrancov. To snad Bokros nechce porovnavat !? Co som videl highlighty tak skor je to on co tvori sance. Jeho drzost a sikovnost je skoro rovnaka ako u Tatara ci Jurca.

Ano, je mlady. Hra s muzmi, ale ved to Bokros furt omiela. Hrat so starsimi, ( co mimochodom aj Ciger, aj Handzus aj neviem uz kto kritizuju pri Orange U20, ze sa nemaju od koho ucit ) proti muzom.

V tomto bode si u mna Bokros zas nasral do huby.

Suhlasim, musi sa ukazat v U18. Byt tam lider. No mame moznost vidiet zapasy ? Mozno by sa vela vyriesilo ak ano.

Ved aj Jaros, kolko trvalo kym dostal priestor. Naopak taky ako Jedrol ci Galis , ti akoby padali z hokejoveho neba ze maju stastie na nominacie.

Tvrdit proste , ze ak hra Studenic medzi juniormi , tak nieje taky ako u muzov je divne a scestne. Ved v U18 pred rokom 2 body na zapas. Teraz mal hrat juniorku, namiesto toho hra muzsku sutaz a je lider Skalice. !!! Co ma este taky chalan viac ukazat ? Naopak, Kabacovi ci Matouskovi staci kazit hru a mat telo.

Detto, Hrehorcak, ved keby on ostal na SVK, uz hra za Poprad. Alebo iny extrem, predstavme si, ze by tu ostali vsetci sikovni chalani ako Solensky, Roman, Ruzicka, naozaj je pravdepodobne, ze by uz hrali za muzov ako Bucek ci Studenic. Co by potom Bokros tvrdil ? Ze vsetci su slabsi ked hraju s juniiormi ?

Ved pre tu kvalitu su ostarseni kazdy rok.

Nemoze mat 10 Rewayov, ale akoby chcel 10 Zetterbergov, co mu aj budu branit aj davat gole.
21.10.2015 - 16:56:15
avatar
Čo sa tu vlastne rieši, Bokroš niečo povedal o Studeničovi?
21.10.2015 - 16:59:12
avatar
Reakcia na: , 21.10.2015 - 16:51:43
Hascic ci Hecl su tento rok na nizsej urovni ako ini chalani. Vyslovene Hecl sa trapi v tom Svedsku. Hra 4. lajnu v juniorke. To je zle. Lestan tiez nic moc ale aspon ma atributy ktore su vhodne vyuzitelne ako hra do tela, korculovanie, kvalitne skusenosti z tazkych zapasov v juniorke Swe. Keby s nim neratali, tak by do HV z Luley neprestupil vobec. Kolesar sa moc nepresadzuje. Naopak Romancik ma zivotnu sezonu snad :-D Studenic si robi v lige muzov obrancov. To snad Bokros nechce porovnavat !? Co som videl highlighty tak skor je to on co tvori sance. Jeho drzost a sikovnost je skoro rovnaka ako u Tatara ci Jurca. Ano, je mlady. Hra s muzmi, ale ved to Bokros furt omiela. Hrat so starsimi, ( co mimochodom aj Ciger, aj Handzus aj neviem uz kto kritizuju pri Orange U20, ze sa nemaju od koho ucit ) proti muzom. V tomto bode si u mna Bokros zas nasral do huby. Suhlasim, musi sa ukazat v U18. Byt tam lider. No mame moznost vidiet zapasy ? Mozno by sa vela vyriesilo ak ano. ;-) Ved aj Jaros, kolko trvalo kym dostal priestor. Naopak taky ako Jedrol ci Galis , ti akoby padali z hokejoveho neba ze maju stastie na nominacie. Tvrdit proste , ze ak hra Studenic medzi juniormi , tak nieje taky ako u muzov je divne a scestne. Ved v U18 pred rokom 2 body na zapas. Teraz mal hrat juniorku, namiesto toho hra muzsku sutaz a je lider Skalice. !!! Co ma este taky chalan viac ukazat ? Naopak, Kabacovi ci Matouskovi staci kazit hru a mat telo. Detto, Hrehorcak, ved keby on ostal na SVK, uz hra za Poprad. Alebo iny extrem, predstavme si, ze by tu ostali vsetci sikovni chalani ako Solensky, Roman, Ruzicka, naozaj je pravdepodobne, ze by uz hrali za muzov ako Bucek ci Studenic. Co by potom Bokros tvrdil ? Ze vsetci su slabsi ked hraju s juniiormi ? Ved pre tu kvalitu su ostarseni kazdy rok. Nemoze mat 10 Rewayov, ale akoby chcel 10 Zetterbergov, co mu aj budu branit aj davat gole.
∧ skryť ∧


21.10.2015 - 17:01:55
avatar
Reakcia na: peto10, 21.10.2015 - 16:56:15
Čo sa tu vlastne rieši, Bokroš niečo povedal o Studeničovi? :D
∧ skryť ∧
čítaj članok vyššie spomínaný, pri talentoch sme spomínali nejaké info tak sa nám dostalo ...hľadáme na MS20 mladšieho Rewaya
21.10.2015 - 17:07:58
avatar
Reakcia na: lotor, 21.10.2015 - 17:01:55
čítaj članok vyššie spomínaný, pri talentoch sme spomínali nejaké info tak sa nám dostalo ...hľadáme na MS20 mladšieho Rewaya
∧ skryť ∧
Dík, takže Studenič nepôjde
hodnost .
21.10.2015 - 17:08:56
avatar
Reakcia na: peto10, 21.10.2015 - 16:56:15
Čo sa tu vlastne rieši, Bokroš niečo povedal o Studeničovi? :D
∧ skryť ∧
Defacto povedal nasledovne... Ano, Bucek ci Studenic hraju uz za muzov ale ich kvalitne vykony su odrazom spoluhry muzov, ktori ich tahaju.

Takze maju smolu, ze hraju za Muzov proste, lebo keby nehrali, v juniorke by davali bod za bodom a to by sme si potom porovnali s takym Galisom ci Novakom... priklad samozrejme.

Preco Novak alebo iny junior z projektu nieje u muzov vo svojom klube ? Hmm...

Co dokazal Novak ci Galis v U18 ? co dokazali v U20 ? Nic... Ale on si proste musi zastat Orandzakov.

Smomenie Maiera, co ma blbu sezonu v WHL, Romana z Trinca nespomenie ? Bodak, najvytazovanejsi vo finskom juniorskom klube ?

Preco Studenic nieje v Orange U20 ?
21.10.2015 - 17:12:23
avatar
Reakcia na: , 21.10.2015 - 17:08:56
Defacto povedal nasledovne... Ano, Bucek ci Studenic hraju uz za muzov ale ich kvalitne vykony su odrazom spoluhry muzov, ktori ich tahaju. Takze maju smolu, ze hraju za Muzov proste, lebo keby nehrali, v juniorke by davali bod za bodom a to by sme si potom porovnali s takym Galisom ci Novakom... priklad samozrejme. Preco Novak alebo iny junior z projektu nieje u muzov vo svojom klube ? Hmm... Co dokazal Novak ci Galis v U18 ? co dokazali v U20 ? Nic... Ale on si proste musi zastat Orandzakov. Smomenie Maiera, co ma blbu sezonu v WHL, Romana z Trinca nespomenie ? Bodak, najvytazovanejsi vo finskom juniorskom klube ? Preco Studenic nieje v Orange U20 ?
∧ skryť ∧
Keby hral Studenič juniorku, tak by zase povedal, že jeho projektanti hrajú s mužmi a teda sú na vyššej úrovni
hodnost .
21.10.2015 - 17:50:32
avatar
Reakcia na: peto10, 21.10.2015 - 17:12:23
Keby hral Studenič juniorku, tak by zase povedal, že jeho projektanti hrajú s mužmi a teda sú na vyššej úrovni :LOL:
∧ skryť ∧
Myslis, ze Michal Roman ma sancu na draft aj ked nenastupi na MS20 ?
21.10.2015 - 20:01:41
avatar
To je co za ****? Tym chcel povedat, ze ak by Galis a podobni hrali za Acko Skalice, tak by boli lepsi ako Studenic? Ci som to len zle pochopil???
23.10.2015 - 15:54:36
avatar
Slovenskú hokejovú reprezentáciu do dvadsať rokov čaká v novembrovom asociačnom termíne posledná turnajová previerka pred vrcholom sezóny, ktorým bude na prelome rokov svetový šampionát tejto vekovej kategórie vo fínskych Helsinkách, kde Slováci obhajujú minuloročný bronz. Na Turnaji štyroch krajín sa pred domácim publikom v Poprade predstaví až dvadsaťštyri hokejistov, ktorých nominoval hlavný tréner Ernest Bokroš.

Slováci sa pod Tatrami stretnú postupne s výbermi Nemecka, Švajčiarska a na záver turnaja aj Nórska, pričom by dvadsiatka rada nadviazala na minuloročnú edíciu turnaja, keď ročník 1995 získal v nemeckom Füssene, kde sa vlani tento turnaj uskutočnil, prvé miesto.

BRANKÁRI
Leonard Šinkovič Ľ - - 16. 01. 1996 HC Nové Zámky
Stanislav Škorvánek ml. Ľ - - 31. 01. 1996 HK Orange 20

OBRANCOVIA
Andrej Hatala P - - 26. 02. 1997 Dukla Trenčín
Samuel Ivanič P - - 31. 03. 1996 HK Orange 20
Christián Jaroš P - - 02. 04. 1996 Luleå Hockey (Švéd.)
Patrik Koch Ľ - - 08. 12. 1996 HK Orange 20
Jakub Meliško Ľ - - 25. 05. 1996 HK Orange 20
Matej Moravčík Ľ - - 03. 09. 1996 HK Orange 20
Ladislav Romančík P - - 26. 01. 1996 Södertälje SK (Švéd.)
Adrián Sloboda Ľ - - 20. 08. 1996 HK Orange 20

ÚTOČNÍCI
Dominik Briestenský P - - 04. 04. 1996 HK Orange 20
Peter Galis P - - 10. 03. 1996 HK Orange 20
Lukáš Hrušík P - - 14. 05. 1996 HK Orange 20
Jozef Huňa Ľ - - 03. 09. 1996 Bíli Tygři Liberec (ČR)
Jozef Klenko Ľ - - 16. 04. 1996 HK Orange 20
Filip Lešťan Ľ - - 26. 11. 1997 HV71 (Švéd.)
Juraj Milý P - - 09. 12. 1996 HK Orange 20
Matej Paločko Ľ - - 26. 05. 1996 HC Bíli Tygři Liberec (ČR)
Boris Sádecký Ľ - - 20. 04. 1997 HK Orange 20
Jakub Sukeľ Ľ - - 23. 01. 1996 HK Orange 20
Matúš Sukeľ Ľ - - 23. 01. 1996 HK Orange 20
Maroš Surový Ľ - - 21. 06. 1996 HK Orange 20
Juraj Šiška Ľ - - 17. 05. 1996 HK Orange 20
Jakub Tatár P - - 25. 06. 1996 HK Orange 20

NÁHRADNÍCI
Christián Pavlas B Ľ - - 17. 05. 1996 HC Slovan Bratislava
Martin Jendroľ O Ľ - - 04. 02. 1997 HK Orange 20
Oliver Košecký O P - - 25. 05. 1997 HK Orange 20
Dominik Trška O Ľ - - 24. 11. 1997 HK Orange 20
Adrián HolešinskýÚ Ľ - - 11. 02. 1996 HK Orange 20
Dominik Novák Ú Ľ - - 12. 10. 1996 HK Orange 20
Patrik Oško Ú Ľ - - 09. 10. 1999 HK Orange 20

zdroj: slovakprospects.com
hodnost .
23.10.2015 - 16:10:09
avatar
No som zvedavy...

23.10.2015 - 18:35:43
avatar
pekne od Ernieho, ze zavolal Hunu s Palockom, mozno este takeho Krajnaka skusit by tiez nebolelo od veci.
23.10.2015 - 21:06:22
avatar
tragédia
23.10.2015 - 22:45:33
avatar
Reakcia na: Shini, 23.10.2015 - 21:06:22
:s03: tragédia
∧ skryť ∧
co konkretne?

< 1 ... 23 24 25 26 27 28 ... 43 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies