Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Film World

Tému založil: STAAL
09.08.2012 - 17:34:07
V tejto téme možme preberať filmy,hercov,novinky. . .(aby sme nepísali do témy Dnes)

06.10.2018 - 22:42:55
avatar
Reakcia na: peto10, 06.10.2018 - 17:05:52
Som len na tretej Časti, ale s prehľadom najkvalitnejší dokument aký som doteraz videl [url]https://www.csfd.cz/film/481721-the-vietnam-war[/url]
∧ skryť ∧
Toto som videl super seriál, alebo dokument a aj od druhej strany názory.
16.11.2019 - 15:17:45
avatar
Pár dojmov z toho čo teraz sledujem.
True Detective-3.seria : Po nepríliš zaujímavej druhej serií sa Temný prípad vracia ku koreňom. Zmiznutie dvoch detí, hlavný hrdina bojujúci so svojimi démonmi, krásna femme fatale. Vyšetrovatelska dvojice síce nemá takú chemiu ako mal HArelson a McConahey v prvej serií, ale i tak si ich oblubite.

Endeavour- Vynikajúca britská detektivka. Niečo na spôsob Vraždy v Midsomeru avšak oveľa akčnejšie a zaujímavejšie. Hlavný hrdina je docela sympaťák ale seriál skôr tiahne fantastická postava Freda Thursdaya jeho nadriadeneho. Prvé serie sú viac menej klasická detektívka, neskor sa však zabruslí do temnejších vôd a máme tu skorumpovaných radných, policajtov na špatnej strane zákona a slobodomurárov. Dej vynikajúco dokresluje prostredie Oxfordshire v druhej polovici 60tych rokov. Vrelo doporučujem...

Prezident v poradí (Designated Survivor) - Počas Prezidentovho prejavu o stave unie dojde k výbuchu a všetci sú mrtvy. Prezident, viceprezident, celý jeho kabinet, senát kongres. Prezidentom sa tak stáva menej významný minister, ktorý podla zákonov bol určený ako Určený preživší a v Kapitole v tej dobe nemohol byť. Hlavnú ulohu tu hrá fantastický Kiefer Sutherland a táto rola mu vyložene sedí. Seriál je v podstate lite verzia House of Cards. Okrem "prezidentovej" dejovej linky, je tu ešte linka s Maggie Q ktorá ako agentka FBI vyšetruje kto stojí za atentátom. Znova seriál doporučujem, ale podla recenzií sa dalšie serie moc nepodarili (bohužial som sa k nim ešte nedostal)

South Park 23.seria- Matt Stone a Tray Parker su spať a sú vtipnejší než kedykolvek predtým. Ved komu sa podarí nasrať Činu tak že ich zzakáže? a Ktomu ešte ich odpoved S komunistami sa nevyjednáva, tí sa vyhadzuju z vrtulnika. V najnovšej epizode si zasa zobrali na paškál mužov ktorý sa prezentuju ako ženy, lebo vedia že v dnešnej ultrakorektnej dobe im to prejde, a ktorý to v podstate robia len pre vlastný prospech a ktorý týmto znevažuju ostatné ženy. Leftards v USA plačú tak je to zjavne znakom kvality... Bohužial seriál som pozeral na topseriáloch ktoré už nefungujú. Neviete niekto kde sa to dá pozrieť legálne?

Mandalorian- Adept na najviac piratený seriál roka. Disney + je v europe nedostupne a teda nemáme inú možnosť. Ste fanúšik Star Wars??? Tak načo čakáte? Okamžite sťahujte, lebo Mandalorian sa naozaj podaril.
17.11.2019 - 10:58:47
avatar
Reakcia na: ky7k0, 16.11.2019 - 15:17:45
Pár dojmov z toho čo teraz sledujem. True Detective-3.seria : Po nepríliš zaujímavej druhej serií sa Temný prípad vracia ku koreňom. Zmiznutie dvoch detí, hlavný hrdina bojujúci so svojimi démonmi, krásna femme fatale. Vyšetrovatelska dvojice síce nemá takú chemiu ako mal HArelson a McConahey v prvej serií, ale i tak si ich oblubite. Endeavour- Vynikajúca britská detektivka. Niečo na spôsob Vraždy v Midsomeru avšak oveľa akčnejšie a zaujímavejšie. Hlavný hrdina je docela sympaťák ale seriál skôr tiahne fantastická postava Freda Thursdaya jeho nadriadeneho. Prvé serie sú viac menej klasická detektívka, neskor sa však zabruslí do temnejších vôd a máme tu skorumpovaných radných, policajtov na špatnej strane zákona a slobodomurárov. Dej vynikajúco dokresluje prostredie Oxfordshire v druhej polovici 60tych rokov. Vrelo doporučujem... Prezident v poradí (Designated Survivor) - Počas Prezidentovho prejavu o stave unie dojde k výbuchu a všetci sú mrtvy. Prezident, viceprezident, celý jeho kabinet, senát kongres. Prezidentom sa tak stáva menej významný minister, ktorý podla zákonov bol určený ako Určený preživší a v Kapitole v tej dobe nemohol byť. Hlavnú ulohu tu hrá fantastický Kiefer Sutherland a táto rola mu vyložene sedí. Seriál je v podstate lite verzia House of Cards. Okrem \"prezidentovej\" dejovej linky, je tu ešte linka s Maggie Q ktorá ako agentka FBI vyšetruje kto stojí za atentátom. Znova seriál doporučujem, ale podla recenzií sa dalšie serie moc nepodarili (bohužial som sa k nim ešte nedostal) South Park 23.seria- Matt Stone a Tray Parker su spať a sú vtipnejší než kedykolvek predtým. Ved komu sa podarí nasrať Činu tak že ich zzakáže? a Ktomu ešte ich odpoved :s04: S komunistami sa nevyjednáva, tí sa vyhadzuju z vrtulnika. V najnovšej epizode si zasa zobrali na paškál mužov ktorý sa prezentuju ako ženy, lebo vedia že v dnešnej ultrakorektnej dobe im to prejde, a ktorý to v podstate robia len pre vlastný prospech a ktorý týmto znevažuju ostatné ženy. Leftards v USA plačú tak je to zjavne znakom kvality... Bohužial seriál som pozeral na topseriáloch ktoré už nefungujú. Neviete niekto kde sa to dá pozrieť legálne? Mandalorian- Adept na najviac piratený seriál roka. Disney + je v europe nedostupne a teda nemáme inú možnosť. Ste fanúšik Star Wars??? Tak načo čakáte? Okamžite sťahujte, lebo Mandalorian sa naozaj podaril.
∧ skryť ∧
V lete som začal len tak z nudy pred spaním pozerať dve časti South Parku a postupne sa z toho stal môj obľúbený seriál. Som pozrel asi 160 častí za 3 mesiace Najviac na tom milujem ako primitívne to celé znie, no pod povrchom sa ukrýva tvrdá sociálna kritika. Je to fakt geniálne. Škoda tých topseriálov, tiež to nemám kde pozerať. Asi začnem v angličitne
18.11.2019 - 10:58:29
avatar
Reakcia na: kelly2502, 17.11.2019 - 10:58:47
V lete som začal len tak z nudy pred spaním pozerať dve časti South Parku a postupne sa z toho stal môj obľúbený seriál. :D Som pozrel asi 160 častí za 3 mesiace :D Najviac na tom milujem ako primitívne to celé znie, no pod povrchom sa ukrýva tvrdá sociálna kritika. Je to fakt geniálne. Škoda tých topseriálov, tiež to nemám kde pozerať. Asi začnem v angličitne :s04:
∧ skryť ∧
Ako nemáš kde pozerať? Veď je isto veľa spôsobov.South Park sledujem ešte, keď ho dávali sa mi zdá na jojke ešte som ani o internete nesníval atď.
13.01.2020 - 21:04:16
avatar
Nieco pre True Detective fans, na instagrame profilu Nica Pizzolatta bola debata kde jeden z fanusikov napisal : i want Rust § Marty back, na čo mu Pizzolato odvetil: one day... years from now. Cohle has another season in him, cant speak for marty he is less driven..
fan : bring back Rust. Pizzolato: One day. When we´re all older.
McConaughey to tiež nevylúčil
Mozno sa Rusta predsa len ešte dočkáme, čo by som bol rád, pre mňa najlepší seriál (1.rada) aky bol kedy natoceny

< 1 ... 58 59 60 61 62 63

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies