Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Komunita: Diskusia > Game of Thrones (TV seriál)

Tému založil: Jake
22.04.2014 - 12:33:42

Túúúú-du-tududúúdu-tu-dudúú



Bez spoilerov z kníh !!!


V prípade životnej potreby spoilerovať knihu použite tento HTML Kód (hviezdičky vymažte):
<***font color="#EEE">SPOILER TEXT<***/font>

03.05.2016 - 07:15:16
avatar
som jediný, kto je z Jonovej linky sklamaný?
03.05.2016 - 07:32:40
avatar
Je to mensie sklamanie ako dofajcili Martellovcov ma stve viac len ta horucka okolo Jona co zacala po 5 sezone je na grc ..urcite uskodila ale bohvie ako to bude v knihe opisane.Teraz len dufam,ze to proroctvo co ma Dany ohladom jej buduceho partnera, tak to nebude Jon, lebo to bude masaker co nastane nech je to niekto iny, ale kto?
03.05.2016 - 08:25:08
avatar
Mŕtve postavy sa v GoT neoživujú. Fuj. Iba ak s fatálnymi dôsledkami alebo za presne stanovených pravidiel (Catlyn)

Milujem Tolkiena, ale furt si myslím, že jeho najhorší počin v LOTR bolo oživenie Gandalfa. GRRM dufam, že neurobí rovnakú chybu (ak by sa Jonovo vedomie len switchlo do vlka, to by som prežil v pohode)
03.05.2016 - 17:15:29
avatar
aaaa Berric Dondarion? Som presvedceny ze ta storyline sa do serialu dostala len preto, aby bolo Jonovo vzkriesenie uveritelnejsie.
04.05.2016 - 17:09:30
avatar
Oživovanie postáv je v ASOIAF celkom bežné, netreba zabúdať ani na White Walkerov a Wightov. Frankenmountain bol v podstate tiež oživený.

A dúfam, že v tejto sezóne "ožije" aj Hound
04.05.2016 - 19:49:45
avatar
Reakcia na: Jake, 03.05.2016 - 08:25:08
Mŕtve postavy sa v GoT neoživujú. Fuj. Iba ak s fatálnymi dôsledkami alebo za presne stanovených pravidiel (Catlyn) Milujem Tolkiena, ale furt si myslím, že jeho najhorší počin v LOTR bolo oživenie Gandalfa. GRRM dufam, že neurobí rovnakú chybu (ak by sa Jonovo vedomie len switchlo do vlka, to by som prežil v pohode)
∧ skryť ∧
ten kto pozná Silmarillion nemôže vnímat oživenie Gandalfa ako sklamanie, pretože je to len zrnko piesku. Gandalf bol Ainur Maiar, čiže on vo svojej podstate nikdy nezomrel ani zomriet nemôže, moc nad ním mal len Ilúvatar respektíve aj ostatní vyšší Ainur Valar. Rovnako ako nikdy nezomrel Sauron. Zničením prstenu v LOTR len jeho duch stratil moc v Arde.
05.05.2016 - 08:14:51
avatar
tak ako vraví Vújtek, Jake musíš si doštudovať veci
05.05.2016 - 10:43:44
avatar
Nuž, čítal som len LOTRa A nazval som oživenie Gandalfa "najhorším počitom" resp. chybou a nie "sklamaním".

Sklamanie mám len z Jona. Ako bolo vyššie napísané, taký hype okolo Jona vznikol, že to pripomínalo Hello Kitty, zrazu ho úplne každý zbožňoval od 1. serie už a vôbec, všeobecne.
DOteraz žiadna hlavná postava nebola privedená späť a to bolo to čaro seriálu, že jednoducho môže zomrieť hocikto (Dondarrion / Cat mali presne vymedzené podmienky za ktorých ožili a ich storyline bola okrajová). Teraz môžme pokojne čakať, že v záverečnom fighte proti White Walkers sa vrátia Ned Stark, Oberyn Martell, Tywin a skrátka všetci sa pekne ako Avengerii zošíkuju bok po boku a budú bojovať vo finálnej bitke.

P.S samozrejme, čisto subjektívny názor a nechcem sa o nom hádať, skrátka ja mám z toho blbý pocit. Prispieva to k tomu, čo Shini spomenul, síce že sa zo seriálu vytráca .. ani neviem ako to popísať
05.05.2016 - 12:12:10
avatar
No ale v princípe, v čom je iné oživenie Snowa od oživenia Dondarriona? Respektíve aké mal Dondarrion presne vymedzené podmienky, mimo toho že ho (podobne ako Jona) priviedol späť renegade-priest boha svetla?
05.05.2016 - 12:45:40
avatar
Reakcia na: Jake, 05.05.2016 - 10:43:44
Nuž, čítal som len LOTRa :-) A nazval som oživenie Gandalfa \"najhorším počitom\" resp. chybou a nie \"sklamaním\". Sklamanie mám len z Jona. Ako bolo vyššie napísané, taký hype okolo Jona vznikol, že to pripomínalo Hello Kitty, zrazu ho úplne každý zbožňoval od 1. serie už a vôbec, všeobecne. DOteraz žiadna hlavná postava nebola privedená späť a to bolo to čaro seriálu, že jednoducho môže zomrieť hocikto (Dondarrion / Cat mali presne vymedzené podmienky za ktorých ožili a ich storyline bola okrajová). Teraz môžme pokojne čakať, že v záverečnom fighte proti White Walkers sa vrátia Ned Stark, Oberyn Martell, Tywin a skrátka všetci sa pekne ako Avengerii zošíkuju bok po boku a budú bojovať vo finálnej bitke. P.S samozrejme, čisto subjektívny názor a nechcem sa o nom hádať, skrátka ja mám z toho blbý pocit. Prispieva to k tomu, čo Shini spomenul, síce že sa zo seriálu vytráca .. ani neviem ako to popísať
∧ skryť ∧
V pohode ja len, že LOTR treba vnímat ako čast celého Tolkienovho komplexného sveta.

Čo sa týka GoT tak ja to vnímam tak, že s každo udalšou častou a séeriou sa do sveta Westerosu stále viac vracia mágia, preto očakávam čo raz viac takýchto fantasy prvkov. Vyvrcholí to návratom Drakov do Westerosu a príchodom WW. Ked si zoberiete tak v prvej sérii bolo takýchto prvkov minimum. A začalo sa to nabalovať až príchodom drakov na svet. Tak niečo takéto nie je vôbecp rekvapujuce ked jedna čarodenjnica zo zufalstva skúsi takýto počin, ktorý aj videl vo víziach. .... Skôr problém je v tom, že za posledných 5 rokov sa to tak riešilo že každý to očakával a vnutorne sme chceli nejaký iný zvrat.
09.05.2016 - 11:55:56
avatar
Tak nová časť absolútne perfektná, musím si ju pustiť ešte raz

Edit:
Tower of Joy - Arthur Dayne bol skvelý, Bloodraven ma nasral, že nám neukázal aj Lyanu s malým Johnom , ale tak snáď v dákej piatej časti sa tam vrátia. Zaujal ma Bran, keď zakričal na Neda, tak Bloodraven vypadal celkom vyplašene, ako keby vedel, že Bran by mohol byť schopný "interagovať" s minulosťou alebo ju meniť.

Trial by combat confirmed - Ser Gregor Clegane (už ho ani nevolajú Robert Strong ) vs. ??? hinty na jeho protivníka boli spomenuté neskoršie.
Btw. to, že si Pycelle prdol bolo dosť odveci a do tejto show sa to absolútne nehodilo...

King Tommen je taká mačička, ktorá sa hrá na leva. High Sparrow si ho riadne skrotil a čakám, že ho nejako zmanipuluje proti Cersei.

Aryinu storyline až príliš zrýchlili, ale čo už, niekoľko krát spomenula Hounda, čo znamená jediné *AIRHORN* CLEGANEBOWL FU*KING CONFIRMED! GET HYPE!!!

Smalljon Umber - ďalšia skvelá nová postava. To, že Ramsaymu prinesie Rickona som čakal, ale dúfam, že to je len na oko a nakoniec ich zradia. Dôkazy - Shaggydogova hlava bola až príliš malá na direwolfa a Rickonova reakcia bola dosť slabá, vypadal len kúsok nahnevane, Smalljon nechcel pokľaknúť ani prisahať a urážal Karstarka

Olly konečne mŕtvy, Thorne mal asi najlepšiu pre-execution speech v GoT, Edd je novým Lordom Commanderom a John si ide zobrať naspäť Winterfell



09.05.2016 - 16:23:51
avatar
Skvelá epizoda. Tommen je slaboch ktorý neochráni svoju ženu nieto ešte ríšu. Otázne je či skončí pred bohmi už túto seriu.
Johnová linka ide tak ako sa to predpokladalo. Ide tiahnut na WInterfell a z eda zrobil COmandera. (MYslím si že by mal nechať pár Wildings strážiť Wall, aby edd neskončil rovnako ako on,inak kolko členov má Nightwatch? 40? 30? Ide to do sračiek)
Umber, dúfam aj ja že to je pokus o infiltráciu. Inak sa pozrite ako Rickon za ten čas zostarol
Aryiinu linku som takto očakával sa vyvíjať.
09.05.2016 - 19:16:22
avatar
mne sa dnešná časť zdala dosť nudná. až na visiaceho Ollyho
10.05.2016 - 00:01:39
avatar
Sranda, tiež poznám ludí ktorým prišla táto časť nudná, mne sa fakt páčila.

Skvelý Varys, a samozrejme Tyrion (hned som tipoval že bude chcieť hrať "never have I ever" ). Ale teda celkovo to túto sériu ladia akosi dosť humoristicky, niektoré jokes sú dobré, ale ako vraví peťo - fart jokes sú na tento seriál trochu moc...

Jonova lnika fajn, Arya potešila (a keď teda Daredevil z nej nebude). Som zvedavý na vývoj na severe, s tým Umberom a Rickonom. ťažko povedať či je to plán proti Ramseymu alebo nie v túto chvíľu, nebol by som si istý. Hlava vlka je dosť slabý dôkaz toho že je to Stark ináč....

Vrátil sa Tarly, ide na Erazmus na juh, ale chce si tam užiť tak holku s deckom radšej odloží u rodičov

Danny nuda. Pozerali sme v skupine a jej "I am Daeneryss Sotrmborne ..... and the mother of dragons" replika už vyvoláva nefalšované záchvaty smiechu
10.05.2016 - 21:54:21
avatar
okej, it is what it is...som jediný komu chýba postava Thorosa? Chlap bol super.
10.05.2016 - 22:16:44
avatar
Reakcia na: kuwo, 10.05.2016 - 21:54:21
okej, it is what it is...som jediný komu chýba postava Thorosa? Chlap bol super.
∧ skryť ∧
Tak to ťa poteším, pretože sa v tejto sezóne objaví
16.05.2016 - 16:57:32
avatar
No čo hovoríte na dnešnú epizódu? Mereen a Kings Landing dnes slabšie, ale sever zase nesklamal.
Konečne sa stretli dvaja Starkovia, Sansa je konečne v inej pozícii, chce sa pomstiť a zrejme prevzala malú časť storyline LSH.
Tormund a Brienne boli super, mohli by sa dať dokopy, hodia sa k sebe
Pink letter Come and see
Čakám, že v najbližších častiach sa budú snažiť zjednotiť sever, Brienne a Poda pošlú do Riverland buď hľadať Aryu alebo požiadať o pomoc Tullyovcov.

Konečne sa objavil Littlefinger a opäť nesklamal.

Super Daario Brothers nič moc, ale Danny bola super a hlavne sme videli booooobs
16.05.2016 - 19:26:00
avatar
To boli inak prvé (mladé!) boobs v sérii nie? Časy sa menia ..
16.05.2016 - 19:44:14
avatar
Reakcia na: Jake, 16.05.2016 - 19:26:00
To boli inak prvé (mladé!) boobs v sérii nie? Časy sa menia .. :-D
∧ skryť ∧
hej, v prvej sérii sa to ceckami len tak hemžilo

a som prekvapený, že nepoužila body double, keďže v kontrakte má zakázané nahé scény, ale nesťažujem sa

v ďalšej časti už bude Kingsmoot a Bran bude mať vision s White Walkermi
16.05.2016 - 20:22:03
avatar
Je to strašne psycho týranie pozerat to takto. Hodina týždenne je pramálo . Och keby som tento seriál do dnes nepoznal a pozrel si to celé za sebou tak ako prve tri série .

Časť dobrá

< 1 ... 36 37 38 39 40 41 ... 61 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies