Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komunita: Diskusia > Trade Deadline 29.2.2016

Tému založil: mato Kreator
03.01.2016 - 20:15:57
The NHL trade deadline will reportedly fall on a rare date this season. It will be Feb. 29, 2016 at 3 p.m. ET

07.01.2016 - 16:14:06
avatar
Toto je posledna sanca pre Richardsa hadam sa jej ujme
07.01.2016 - 17:32:11
avatar
Reakcia na: nanuk, 07.01.2016 - 16:05:30
Rangers mali kontaktovať Columbus ohľadom Atkinsona, to by mohla byť pre Jazdcov dobrá posila ak by sa tento trejd uskutočnil, len by ma zaujímalo, kto by pripadal do úvahy od Rangers osobne by som to videl na nejakú väčšiu výmenu medzi týmito týmami napr. Girardi/Staal (neviem náhodou či nemajú NTC alebo iné klauzuly) a Kreider za práve Atkinsona, Murrayho alebo niekoho...poprípade Rychela a 2. výber, trocha som sa s tým pohral :-D...čo myslíte vy?
∧ skryť ∧
Ohladom Girardiho/Staala a ich vymeny vyvstavaju dve otazniky.
1. Kto by ich chcel?

Ostatni GM podla mna nie su slepi, vidia, ze Girardi ci Staal hraju, ako hraju a teda, ze ich hokej nezodpoveda ich zmluvam. Pri rozumnom vyuzivani sa neda vylucit, ze mozu byt stale platni pre tim, ale kto si zoberie hraca s takou zmluvou, aby ho hral ako 4.-6. obrancu? Navyse, ani ich zdravotny zaznam nie je cisty, Girardi ma momentalne celkom problemy s kolenom.

Proste, podla mna, ak sa nenajde nejaky \\"blazon\\", ktory by im stale veril, dufal, ze im pomoze zmena prostredia, herneho systemu, tak jedina moznost bude nechat si cast platu a skusit ich zakomponovat do nejakej vymeny. A ak by sa aj toto podarilo, stale maju NTC(G) ci NMC(Staal)

2. Chcu ich Rangers menit?

Girardi hra furt v prvom pare, cez vsetky okolnosti, stale hra najtazsie minuty proti top hracom supera. Staal ma tiez velku doveru. Je teda otazne, ci su vobec v organizacii vnimani ako problem.

Bolo by tragicke, aby na ukor tychto dvoch nemohol byt podpisany Yandle, ale je nakoniec dost mozne, ze prave on bude vymeneny pocas trade deadline.

Atkinson, Rychel ci Murray su zaujimave mena, Rangers sa vraj zaujimaju dost aj o Drouina, aj ked to asi skoro vsetci. Kazdy jeden by bol zaujimavou akviziciou, ale osobne to vidim maximalne na toho Rychela
07.01.2016 - 18:53:28
avatar
Reakcia na: laik, 07.01.2016 - 17:32:11
Ohladom Girardiho/Staala a ich vymeny vyvstavaju dve otazniky. 1. Kto by ich chcel? Ostatni GM podla mna nie su slepi, vidia, ze Girardi ci Staal hraju, ako hraju a teda, ze ich hokej nezodpoveda ich zmluvam. Pri rozumnom vyuzivani sa neda vylucit, ze mozu byt stale platni pre tim, ale kto si zoberie hraca s takou zmluvou, aby ho hral ako 4.-6. obrancu? Navyse, ani ich zdravotny zaznam nie je cisty, Girardi ma momentalne celkom problemy s kolenom. Proste, podla mna, ak sa nenajde nejaky \\\\"blazon\\\\", ktory by im stale veril, dufal, ze im pomoze zmena prostredia, herneho systemu, tak jedina moznost bude nechat si cast platu a skusit ich zakomponovat do nejakej vymeny. A ak by sa aj toto podarilo, stale maju NTC(G) ci NMC(Staal) 2. Chcu ich Rangers menit? Girardi hra furt v prvom pare, cez vsetky okolnosti, stale hra najtazsie minuty proti top hracom supera. Staal ma tiez velku doveru. Je teda otazne, ci su vobec v organizacii vnimani ako problem. Bolo by tragicke, aby na ukor tychto dvoch nemohol byt podpisany Yandle, ale je nakoniec dost mozne, ze prave on bude vymeneny pocas trade deadline. Atkinson, Rychel ci Murray su zaujimave mena, Rangers sa vraj zaujimaju dost aj o Drouina, aj ked to asi skoro vsetci. Kazdy jeden by bol zaujimavou akviziciou, ale osobne to vidim maximalne na toho Rychela :)
∧ skryť ∧
tak ja som vychádzal z toho Columbus trénuje \\"Torta\\", ktorý by si možno chcel priviesť niekoho koho pozná Girardiho alebo Staala, hlavne 1. menovaný pod ním hrával veľmi dobre preto by do toho Columbus mohol ísť plus skúsiť streliť Kreidera nemám nič proti nemu, len sa mi zdá čoraz viac nevýrazný a napr. v poslednom zápase proti Stars jeho neúčasť nebola vôbec cítiť práve naopak vo výbornom svetle sa ukázal Megna asi by mu zmena pomohla, na základe toho by som skúsil získať Atkinsona a Rychela, Cam hneď do prvého teamu a Rychel na farmu, s čo najviac minútami predsa farma by potrebovala nejakého mladíka, ktorý by pomohol jej a tým by pomohol i sebe (samozrejme všetko sú moje domnienky)...čo sa týka Yandleho tohto hráča by bola škoda, má čoraz väčší prínos na hru hlavne v ofenzíve sa obranca jeho kvalít nesmierne hodí
07.01.2016 - 20:08:29
avatar
Reakcia na: nanuk, 07.01.2016 - 18:53:28
tak ja som vychádzal z toho Columbus trénuje \\\\"Torta\\\\", ktorý by si možno chcel priviesť niekoho koho pozná Girardiho alebo Staala, hlavne 1. menovaný pod ním hrával veľmi dobre preto by do toho Columbus mohol ísť plus skúsiť streliť Kreidera nemám nič proti nemu, len sa mi zdá čoraz viac nevýrazný a napr. v poslednom zápase proti Stars jeho neúčasť nebola vôbec cítiť práve naopak vo výbornom svetle sa ukázal Megna asi by mu zmena pomohla, na základe toho by som skúsil získať Atkinsona a Rychela, Cam hneď do prvého teamu a Rychel na farmu, s čo najviac minútami predsa farma by potrebovala nejakého mladíka, ktorý by pomohol jej a tým by pomohol i sebe (samozrejme všetko sú moje domnienky)...čo sa týka Yandleho tohto hráča by bola škoda, má čoraz väčší prínos na hru hlavne v ofenzíve sa obranca jeho kvalít nesmierne hodí :s06:
∧ skryť ∧
Ved pisem, blazon Ano, mas pravdu, ale ja zo svojho pohladu nevidim jediny dovod, preco by Columbus hraca typu Girardi chcel. Lepsi uz nebude, rychlejsi tiez nie, zmluva je hrozna. Jedine prave cez Tortorellu a azda nejaku potrebu skusenosti.

Balik Kreider+Girardi (pravdepodobne cast platu by si Rags musel stale ponechat) by uz mohol byt pre GMs atraktivnejsi. Kreider sice nema dobru sezonu, ale potencial tam stale je dost velky. I ked za cenu zbavenia sa Girardiho zmluvy a pri protihodnote solidneho hraca v podobe Atkinsona...Urcite to nie je zla myslienka.

Na Megnu citam same dobre veci, na farme bol vraj s naskokom najlepsi utocnik a ukazal, ze by sa mohol na dlhsie stat clenom prveho timu, minimalne nahradit v stvrtej lajne Glassa.

Bol by som nastvany, ak by Yandlea pustili, pravidelne boduje, skvely v possesion, v defenzive nie je ani zdaleka tak zly, ako sa vravelo. S McIlrathom vytvoril paradny par. Bola by to velka skoda.
07.01.2016 - 20:51:49
avatar
Brandon Gormley z COL na waivery... Podla toho co som citall na nete si ho podla ludi urcite niekto stiahne... Pozeral som na jeho cisla (ano tie niesu vzdy vsetko to mi hovorit nemusite) a tie niesu nic oslnujuce.. Vie mi prosim niekto povedat preco by sa mali onho GM trhat a zobrat ho z waiveru? A inak btw ako funguje ked chce viac timov hraca z waiver listiny? Kto skor pride ten skor melie alebo to je nejako dane napr - minulu sezonu bol tento tim na tom horsie tak ma pravo si ho zobrat?

Diki
07.01.2016 - 20:57:02
avatar
Tokarski do Anaheimu za Friberga

V Anaheime asi bude výmena brankára na spadnutie...
07.01.2016 - 21:14:50
avatar
Reakcia na: matus198, 07.01.2016 - 20:51:49
Brandon Gormley z COL na waivery... Podla toho co som citall na nete si ho podla ludi urcite niekto stiahne... Pozeral som na jeho cisla (ano tie niesu vzdy vsetko to mi hovorit nemusite) a tie niesu nic oslnujuce.. Vie mi prosim niekto povedat preco by sa mali onho GM trhat a zobrat ho z waiveru? A inak btw ako funguje ked chce viac timov hraca z waiver listiny? Kto skor pride ten skor melie alebo to je nejako dane napr - minulu sezonu bol tento tim na tom horsie tak ma pravo si ho zobrat? Diki :)
∧ skryť ∧
do istého obdobia po začiatku sezóny (mesiac?) rozhoduje opačné poradie z minulej sezóny...po tomto období opačné poradie súčasnej...horší tím má prednosť...
07.01.2016 - 21:22:36
avatar
Reakcia na: laik, 07.01.2016 - 20:08:29
Ved pisem, blazon :D Ano, mas pravdu, ale ja zo svojho pohladu nevidim jediny dovod, preco by Columbus hraca typu Girardi chcel. Lepsi uz nebude, rychlejsi tiez nie, zmluva je hrozna. Jedine prave cez Tortorellu a azda nejaku potrebu skusenosti. Balik Kreider+Girardi (pravdepodobne cast platu by si Rags musel stale ponechat) by uz mohol byt pre GMs atraktivnejsi. Kreider sice nema dobru sezonu, ale potencial tam stale je dost velky. I ked za cenu zbavenia sa Girardiho zmluvy a pri protihodnote solidneho hraca v podobe Atkinsona...Urcite to nie je zla myslienka. Na Megnu citam same dobre veci, na farme bol vraj s naskokom najlepsi utocnik a ukazal, ze by sa mohol na dlhsie stat clenom prveho timu, minimalne nahradit v stvrtej lajne Glassa. Bol by som nastvany, ak by Yandlea pustili, pravidelne boduje, skvely v possesion, v defenzive nie je ani zdaleka tak zly, ako sa vravelo. S McIlrathom vytvoril paradny par. Bola by to velka skoda.
∧ skryť ∧
jedno je isté či už u Girardiho alebo u Staala sa bude musieť situácia do budúcna vyriešiť...btw Rangers by chceli pred trade deadline získať ešte obrancu a čo sa týka Drouina, Tampa chce hotového obrancu hlavne zameraného na ofenzívu čiže pod tým rozumiem Yandleho a ešte 1. kolo čo by bola odvolávajúc sa na iné názory až príliš drahá cena = stotožňujem sa , radšej by som sa v situácii Rangers zameral na Atkinsona, mne osobne sa Drouin nepáči(nie som jeho fanúšik), áno potenciál v ňom zrejme bude vysoký no nebudem sa opakovať
07.01.2016 - 22:21:44
avatar
Reakcia na: nanuk, 07.01.2016 - 21:22:36
jedno je isté či už u Girardiho alebo u Staala sa bude musieť situácia do budúcna vyriešiť...btw Rangers by chceli pred trade deadline získať ešte obrancu a čo sa týka Drouina, Tampa chce hotového obrancu hlavne zameraného na ofenzívu čiže pod tým rozumiem Yandleho a ešte 1. kolo čo by bola odvolávajúc sa na iné názory až príliš drahá cena = stotožňujem sa :s06: , radšej by som sa v situácii Rangers zameral na Atkinsona, mne osobne sa Drouin nepáči(nie som jeho fanúšik), áno potenciál v ňom zrejme bude vysoký no nebudem sa opakovať
∧ skryť ∧
Ak si Yzerman myslí že dostane za uplakaného Drouina hrajúceho hlboko pod svoj potenciál niečo v smere Yandle + 1.st round, tak asi bere prášky.

Osobne myslím že to s Drouinom nakoniec nejak vyriešia, a ostane v tampe, ale ak nie, tak jeo hodnota je momentálne niekde okolo 1.st round pick + nádejný prospect, nie 1st round pick a hotový top 2 obranca/top 3 hráč.
07.01.2016 - 22:28:59
avatar
Reakcia na: nanuk, 07.01.2016 - 21:22:36
jedno je isté či už u Girardiho alebo u Staala sa bude musieť situácia do budúcna vyriešiť...btw Rangers by chceli pred trade deadline získať ešte obrancu a čo sa týka Drouina, Tampa chce hotového obrancu hlavne zameraného na ofenzívu čiže pod tým rozumiem Yandleho a ešte 1. kolo čo by bola odvolávajúc sa na iné názory až príliš drahá cena = stotožňujem sa :s06: , radšej by som sa v situácii Rangers zameral na Atkinsona, mne osobne sa Drouin nepáči(nie som jeho fanúšik), áno potenciál v ňom zrejme bude vysoký no nebudem sa opakovať
∧ skryť ∧
O tom obrancovi si kde cital? Je jasne, ze ak pojde jeden z trojice Girardi, Staal ci nebodaj Yandle prec, bude asi treba este jedneho obrancu ziskat. Ale ak zostane terajsi stav, tak viac ako solidna nahrada sa ukazal McIlrath.

Yandle+ 1. kolo je privela, s tym suhlasim. Ale 1. kolo by som za Drouina obetoval kedykolvek, taky talent ako Drouin najdes i v druhej polke prveho kola, kde Rangers azda budu tento rok i ten dalsi mat svoje picky, podla mna zriedkakedy. Ale stotoznujem sa s jednym nazorom, co som cital, ze Bolts budu preferovat trade na Zapad a ak by aj menili s konferencnym konkurentom, muselo by to byt preplatenie zo strany druheho timu. Preto tiez sa mii realnejsie javi zisk a snaha o Atkinsona.
07.01.2016 - 22:51:49
avatar
Reakcia na: laik, 07.01.2016 - 22:28:59
O tom obrancovi si kde cital? Je jasne, ze ak pojde jeden z trojice Girardi, Staal ci nebodaj Yandle prec, bude asi treba este jedneho obrancu ziskat. Ale ak zostane terajsi stav, tak viac ako solidna nahrada sa ukazal McIlrath. Yandle+ 1. kolo je privela, s tym suhlasim. Ale 1. kolo by som za Drouina obetoval kedykolvek, taky talent ako Drouin najdes i v druhej polke prveho kola, kde Rangers azda budu tento rok i ten dalsi mat svoje picky, podla mna zriedkakedy. Ale stotoznujem sa s jednym nazorom, co som cital, ze Bolts budu preferovat trade na Zapad a ak by aj menili s konferencnym konkurentom, muselo by to byt preplatenie zo strany druheho timu. Preto tiez sa mii realnejsie javi zisk a snaha o Atkinsona.
∧ skryť ∧
tak je to vraj špekulácia spojená so slabšou hrou Rangers v obrannom pásme, no dávalo by to zmysel do budúcna za predpokladu konca Yandleho, Boylea a jedného z dvojice Girardi/Staal, najhoršie by sa za súčasnej situácie bolo zbaviť Yandlea ako si spomínal vyššie s McIlrathom môžu fungovať veľmi dobre, no tá situácia je veľmi zamotaná...čo sa týka 1. kola to čo bolo poslané do Arizony sa môže týkať tohto ročného draftu alebo toho na budúci rok, myslím si žeby bola škoda zbaviť sa zase 1. kolového výberu, veľa sa hovorí, že Rangers pomaly doplácajú na niekoľko použitých 1. kolových výberov vo výmenách, radšej by si mali tohto ročný nechať a uplatniť ho na drafte, tu hľadím do budúcna k farme a celkovo k výchove nejakého hotového hráča potrebného pre prvý team ...a možno to kontaktovanie ohľadom Atkinsona súvisí s príliš veľkou cennou za Drouina
08.01.2016 - 18:56:28
avatar
Reakcia na: nanuk, 07.01.2016 - 22:51:49
tak je to vraj špekulácia spojená so slabšou hrou Rangers v obrannom pásme, no dávalo by to zmysel do budúcna za predpokladu konca Yandleho, Boylea a jedného z dvojice Girardi/Staal, najhoršie by sa za súčasnej situácie bolo zbaviť Yandlea ako si spomínal vyššie s McIlrathom môžu fungovať veľmi dobre, no tá situácia je veľmi zamotaná...čo sa týka 1. kola to čo bolo poslané do Arizony sa môže týkať tohto ročného draftu alebo toho na budúci rok, myslím si žeby bola škoda zbaviť sa zase 1. kolového výberu, veľa sa hovorí, že Rangers pomaly doplácajú na niekoľko použitých 1. kolových výberov vo výmenách, radšej by si mali tohto ročný nechať a uplatniť ho na drafte, tu hľadím do budúcna k farme a celkovo k výchove nejakého hotového hráča potrebného pre prvý team :s06: ...a možno to kontaktovanie ohľadom Atkinsona súvisí s príliš veľkou cennou za Drouina
∧ skryť ∧
Uz som aj ja nieco zachytil o tom obrancovi. No je to zamotane, Gorton ma pred sebou kopec roboty.

Ak by bola sanca na Drouina a podmienkou by bolo prve kolo, bral by som to. Vsetko co si napisal je pravda, ale ak Rangers su stale playoff tim, co verim, ze su a budu i dalsiu sezonu, mozu prinajhorsom tahat okolo 20. miesta. Tam podla mna talent podobny Drouinovi proste nenajdes, maximalne so stastim sa to obcas pritrafi. A nechce sa mi verit, ze Drouin sa minimalne nestane kvalitnym hracom do Top6, jeho vlastnosti ho k tomu predurcuju, navyse si nemyslim, ze je na tom s presadenim sa tak zle, teraz som prezrel temu Bolts a na konci oktobra o nom pisal DM ako o najlepsom utocnikovi timu. Proste si myslim, ze aj keby nenaplnil uplny svoj potencial, stale moze byt nadpriemerom ligy. Iste, prvokolove picky chybaju, ale aspon ciastocne ich Rangers nahradzaju v nizsich kolach. Buchnevich je toho najlepsim prikladom, ten by mal mat pred sebou tiez dobru karieru v NHL. Saarela sa tiez javi ako steal, Kovacs ci Gropp tiez nie su na zahodenie + na farme rastie \\"do krasy\\" Graves.

Mimochodom, Etem dnes neabsolvoval trening s timom, dost mozno sa chysta vymena tykajuca sa Etema. Som zvedavy, co Gorton prichystal. Kazdopadne na Etema mali fanusikovia Ducks dobre referencie, podla mna nehral uplne zle, svoje dalsie ucinkovanie v Rangers si asi zahatal v zapase s Floridou. Tak uvidime.

08.01.2016 - 19:19:50
avatar
Laik, ale ved to platí aj opačne - Bolts sú si vedomí, že okolo 20. miesta v drafte nenájdeš taký talent. Nie je práve to dôvod, prečo ho za tak málo nevymenia?
08.01.2016 - 19:27:35
avatar
Reakcia na: Jake, 08.01.2016 - 19:19:50
Laik, ale ved to platí aj opačne - Bolts sú si vedomí, že okolo 20. miesta v drafte nenájdeš taký talent. Nie je práve to dôvod, prečo ho za tak málo nevymenia?
∧ skryť ∧
To je jasne, ja len pisem, co by som urobil ja, keby som bol Gorton a Yzerman ma "poziadal" o prve kolo
08.01.2016 - 21:30:32
avatar
Reakcia na: laik, 08.01.2016 - 18:56:28
Uz som aj ja nieco zachytil o tom obrancovi. No je to zamotane, Gorton ma pred sebou kopec roboty. Ak by bola sanca na Drouina a podmienkou by bolo prve kolo, bral by som to. Vsetko co si napisal je pravda, ale ak Rangers su stale playoff tim, co verim, ze su a budu i dalsiu sezonu, mozu prinajhorsom tahat okolo 20. miesta. Tam podla mna talent podobny Drouinovi proste nenajdes, maximalne so stastim sa to obcas pritrafi. A nechce sa mi verit, ze Drouin sa minimalne nestane kvalitnym hracom do Top6, jeho vlastnosti ho k tomu predurcuju, navyse si nemyslim, ze je na tom s presadenim sa tak zle, teraz som prezrel temu Bolts a na konci oktobra o nom pisal DM ako o najlepsom utocnikovi timu. Proste si myslim, ze aj keby nenaplnil uplny svoj potencial, stale moze byt nadpriemerom ligy. Iste, prvokolove picky chybaju, ale aspon ciastocne ich Rangers nahradzaju v nizsich kolach. Buchnevich je toho najlepsim prikladom, ten by mal mat pred sebou tiez dobru karieru v NHL. Saarela sa tiez javi ako steal, Kovacs ci Gropp tiez nie su na zahodenie + na farme rastie \\\\"do krasy\\\\" Graves. Mimochodom, Etem dnes neabsolvoval trening s timom, dost mozno sa chysta vymena tykajuca sa Etema. Som zvedavy, co Gorton prichystal. Kazdopadne na Etema mali fanusikovia Ducks dobre referencie, podla mna nehral uplne zle, svoje dalsie ucinkovanie v Rangers si asi zahatal v zapase s Floridou. Tak uvidime.
∧ skryť ∧
ja by som stále radšej šiel po Atkinsonovi ako po Drouinovi, ale to je iba môj názor ak príde prajem mu aby sa čo najlepšie presadil ak nie tak opätovne mu prajem veľa šťastia v kariére...Rangers majú šťastie/vysokú odbornosť v scoutingu potrebnú pre výber vo vyšších kolách to klobúk dole, len tí hráči čo si vymenoval vyzerajú že ostanú pôsobiť v Európe čo môže byť škoda pretože niesu priamo pod dohľadom alebo nie , btw Graves vraj vyzerá lepšie ako Skjei, samotný Brady vyzerá veľmi dobre, bol by som zvedavý na Ryana...možný záujem o Emersona by mohli mať Canucks čo si myslím by sa opäť nejednalo o neho samotného, kebyže potrebujú obrancu (teda to je môj pocit) skúsil by som im niekoho (okrem Yandleho) ponúknuť
08.01.2016 - 23:06:36
avatar
Reakcia na: nanuk, 08.01.2016 - 21:30:32
ja by som stále radšej šiel po Atkinsonovi ako po Drouinovi, ale to je iba môj názor ak príde prajem mu aby sa čo najlepšie presadil ak nie tak opätovne mu prajem veľa šťastia v kariére...Rangers majú šťastie/vysokú odbornosť v scoutingu potrebnú pre výber vo vyšších kolách to klobúk dole, len tí hráči čo si vymenoval vyzerajú že ostanú pôsobiť v Európe čo môže byť škoda pretože niesu priamo pod dohľadom alebo nie :-D, btw Graves vraj vyzerá lepšie ako Skjei, samotný Brady vyzerá veľmi dobre, bol by som zvedavý na Ryana...možný záujem o Emersona by mohli mať Canucks čo si myslím by sa opäť nejednalo o neho samotného, kebyže potrebujú obrancu (teda to je môj pocit) skúsil by som im niekoho (okrem Yandleho) ponúknuť :s06:
∧ skryť ∧
tak nakoniec Etem for Jensen and a 6th round pick in 2017
08.01.2016 - 23:47:24
avatar
Reakcia na: nanuk, 08.01.2016 - 23:06:36
tak nakoniec Etem for Jensen and a 6th round pick in 2017
∧ skryť ∧
Parádna výmena pre Canucks. Rangers otras
09.01.2016 - 00:10:45
avatar
Reakcia na: slovak, 08.01.2016 - 23:47:24
Parádna výmena pre Canucks. Rangers otras :-/
∧ skryť ∧
Veď udaj dôvody. Sa tu vzrušuješ nad trejdom 12./13./AHL útočníkov... Minor trade.
09.01.2016 - 00:16:43
avatar
Reakcia na: peto10, 09.01.2016 - 00:10:45
Veď udaj dôvody. Sa tu vzrušuješ nad trejdom 12./13./AHL útočníkov... Minor trade.
∧ skryť ∧
A čo peto ako to vidíš s Hrivom pred sezónou si hovoril o vysokých šanciach na jeho debut v NYR polka sezóny fuč a vyzerá to čím ďalej tým horšie ... aj keĎ tento trejd by ho mohol trošku priblížiť
09.01.2016 - 00:16:50
avatar
Reakcia na: peto10, 09.01.2016 - 00:10:45
Veď udaj dôvody. Sa tu vzrušuješ nad trejdom 12./13./AHL útočníkov... Minor trade.
∧ skryť ∧
Etem bol 12 urocnik? nehral on v Anaheime prve 2 linky?

< 1 2 3 4 5 6 ... 9 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies