Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Slovenskí reprezentanti v KHL

Tému založil: prasjanko
23.01.2024 - 06:38:52
Svet je veľký, zložitý a neskutočne prepojený. Bohužiaľ nám ruská vojenská agresia na Ukrajine spolitizovala diskusie a tak navrhujem, aby sa politicke komentáre presunuli do separátnej diskusie. Aby hokejové témy ostali pokiaľ možno čisté. Ak už podobná diskusia existuje, alebo máte pocit, že nie je potrebná, kľudne to zmažte. Ja si myslím a zdá sa, že via
cero prispievateľov má potrebu sa vyjadriť.

23.01.2024 - 10:03:03
avatar
Podla mna by sa uz mohli vsetci dohodnut, co s tymi hracmi z KHL a ich ucastou na MS... napr. na MS 2023 pokial viem dovolili hrat Kazachom z Barysu Astana, ktori tvorili kostru timu a nam by sa vtedy tiez ti KHL-kari zisli. Prave v Baryse hraval aj Julo Hudacek, ktoreho vsetci tak strasne kritizuju, ze mu nevadilo hrat v ruskych arenach s vojnovou propagandou pocas zapasov.

U nas sa stale kompetentni boja jasne povedat, ako to bude so Slovakmi v KHL. Nie su vyslovene nevyhnutni pre repre, ale ja by som ich hned nezatracoval. Mozno ich tam v ostatnych rokoch tolko odislo prave preto, aby upozornili na pokrytectvo niektorych funkcionarov a politikov v otazke rusko-ukrajinskej vojny. Priorita bola samozrejme to, ze ich tam chceli a slusne im platia.


Ja osobne neznasam, ked sa na sportovcov hrajucich v Rusku alebo tych ruskych pozera ako na vojnovych zlocincov. Chapem, ze v Rusku sa sport a politika miesaju dost vela, ale nemali by tym trpiet hraci. O vojne nikto z nich a ani z beznych ludi nerozhoduje a vzdy nejake vojny boli aj budu. Preco by kvoli tomu mali byt vrcholove spprtove sutaze ochudobnene o niektorych z najlepsich na svete? Ja chcem vidiet na MS aj OH tych najlepsich a vzdy, ak vyslovene nepodporuju vojnu, co je tiez podmienka MOV pre ich ucast na olympiade.


Spat k nasim v KHL. Ja by som ich na MS 2024 pustil a nech ludi aj urve od jedu. Ak niektori z nich zapadaju do Ramseyho koncepcie a maju potrebne kvality aj formu, nech tam hraju. Je jasne, ze zo zamoria ich vela nepride z roznych dovodov a spoliehat sa na extraligistov zo SR a CR + par hracov z Europy nie je najlepsi plan. Ja by som rad videl najsilnejsie mozne slovenske muzstvo, nech konecne nieco uhrame, ked uz mame tie MS tak blizko. Som zvedavy, ako sa k tomu Satan a spol. postavia. Isto budu cakat do poslednej moznej chvile a je to pochopitelne. Nemame az taku siroku zakladnu na vsetkych postoch. Mozno naozaj budeme potrebovat par KHL-karov, najma obrancov, kedze zo zamoria ich asi vela nepride a zvysok tych najlepsich je v KHL.


Takze sa necham prekvapit, ale budem fandit nasim aj s KHL-karmi. Tolko moj pohlad.
23.01.2024 - 10:21:45
avatar
Podla mna slovenski hraci z KHL nepridu z vlastnej vole do repre ani tento rok...
23.01.2024 - 19:27:57
avatar
Reakcia na: prasiatko, 23.01.2024 - 10:03:03
Podla mna by sa uz mohli vsetci dohodnut, co s tymi hracmi z KHL a ich ucastou na MS... napr. na MS 2023 pokial viem dovolili hrat Kazachom z Barysu Astana, ktori tvorili kostru timu a nam by sa vtedy tiez ti KHL-kari zisli. Prave v Baryse hraval aj Julo Hudacek, ktoreho vsetci tak strasne kritizuju, ze mu nevadilo hrat v ruskych arenach s vojnovou propagandou pocas zapasov. U nas sa stale kompetentni boja jasne povedat, ako to bude so Slovakmi v KHL. Nie su vyslovene nevyhnutni pre repre, ale ja by som ich hned nezatracoval. Mozno ich tam v ostatnych rokoch tolko odislo prave preto, aby upozornili na pokrytectvo niektorych funkcionarov a politikov v otazke rusko-ukrajinskej vojny. Priorita bola samozrejme to, ze ich tam chceli a slusne im platia. Ja osobne neznasam, ked sa na sportovcov hrajucich v Rusku alebo tych ruskych pozera ako na vojnovych zlocincov. Chapem, ze v Rusku sa sport a politika miesaju dost vela, ale nemali by tym trpiet hraci. O vojne nikto z nich a ani z beznych ludi nerozhoduje a vzdy nejake vojny boli aj budu. Preco by kvoli tomu mali byt vrcholove spprtove sutaze ochudobnene o niektorych z najlepsich na svete? Ja chcem vidiet na MS aj OH tych najlepsich a vzdy, ak vyslovene nepodporuju vojnu, co je tiez podmienka MOV pre ich ucast na olympiade. Spat k nasim v KHL. Ja by som ich na MS 2024 pustil a nech ludi aj urve od jedu. Ak niektori z nich zapadaju do Ramseyho koncepcie a maju potrebne kvality aj formu, nech tam hraju. Je jasne, ze zo zamoria ich vela nepride z roznych dovodov a spoliehat sa na extraligistov zo SR a CR + par hracov z Europy nie je najlepsi plan. Ja by som rad videl najsilnejsie mozne slovenske muzstvo, nech konecne nieco uhrame, ked uz mame tie MS tak blizko. Som zvedavy, ako sa k tomu Satan a spol. postavia. Isto budu cakat do poslednej moznej chvile a je to pochopitelne. Nemame az taku siroku zakladnu na vsetkych postoch. Mozno naozaj budeme potrebovat par KHL-karov, najma obrancov, kedze zo zamoria ich asi vela nepride a zvysok tych najlepsich je v KHL. Takze sa necham prekvapit, ale budem fandit nasim aj s KHL-karmi. Tolko moj pohlad.
∧ skryť ∧
Zdieľam tvoj pohlaď. Už to stratilo učinnosť. Je mi jasne že šport sa nedá oddeliť od politiky, ale má to mať jasné hranice.
28.01.2024 - 18:45:35
avatar
Po afére v Česku s Hudáčkom to tento rok skôr bude bez KHL hráčov.

1

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies