Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

12.09.2012 - 22:48:13
avatar
zdravim DRW fans.
mal by niekto z vas zaujem o kupu DRW dresu?
ide o starsiu verziu CCM, dres je novy, XL-ko (52ka), ak ano tak mi poslite pls spravu..
dik
08.09.2012 - 19:19:09
avatar
http://sport.aktuality.sk/c/136885/najhorsim-severoamerickym-profesionalnym-timom-je-toronto-maple-leafs/
01.09.2012 - 02:15:12
avatar
aku reakciu mozem cakat od nastrocnych chlapcov..
len pre zaujimavost - od roku 98, odkedy sa Super Cup hra na jeden zapas ma vitaz LM zapornu bilanciu s timami UEFA cupu (6-9).
dnesny zapas bol biedny, o tom niet pochyb, uplne bezduchy vykon, ale moze to mat aj svoje pozitiva, radsej padnut skor na rit, ako neskoro.
Po polcase som cakal, ze RDM zmeni taktiku, rozostavenie, ze zacnu lepsie dostupovat, hrat priamociarejsie, zariskuje a vymeni hned troch hracov (napr. Ramirez-Meireles, Torres-Moses, Mikel-Marin), prekvapi trebars dat Matu s Mosesom na hrot.. Nakoniec to bolo to iste co prvy polcas.
este sa vratim k minulorocnej LM, hrali to na co mali a pokial ich ine timy nedokazali porazit tak si LM nezasluzili vyhrat o nic viac ako Chelsea. Odporucam si pozriet ako sa im darilo za ostatnych 9 rokov v LM.
Debata na temu co by bolo ak by bolo mi pride detinska.
A aby som nezabudol klub s vyse storocnou tradiciou, trofejami ziskanymi i pred erou Abramovicha (8 ligovych, 2xPvP, 1xSuper Cup) mi nepride ako umely.
31.08.2012 - 21:43:48
avatar
prvy polcas s Atleticom 0:3..
nechcem znizovat kvality Falcaa, ale to co dnes predvadza obrana je hotova katastrofa.
Zaloha bez kreativity a naznaku prekvapenia, pomaly prechod, absencia kolmej prihravky, takto dalej a skonci to peknym debaklom..
29.08.2012 - 01:28:51
avatar
Zdravim vsetkych Chelsea fans.. bude nova sezona v znameni modrej?

Nevidel som ani jeden zapas Chelsea FC v tejto sezone, no pohlad na tabulku PL je momentalne prijemny.
Hazard milo prekvapil, mat po troch zapasoch bilanciu 1+6 na novacika sa len tak nevidi, zeby najlepsi nakup The Blues za posledne roky?
Prestupove obdobie konci v piatok, naocakavam prichod dalsich hracov, no dufam ze zopar ich pojde prec: z obrany urcite Ferreira, zo zalohy Malouda, Benayoun, Essien a pripadne aj Meireles, stale ich ostane este 9, co je viac ako dost (dalsi dvaja su na hostovani).
V utoku sa spekuluje o predaji Sturridgea, co by bolo fajn kedze RDM hrava s jednym klasickym hrotom, ostali by Torres, Moses a Piazon z rezervy.
Skoda ze nevysiel prestup Falcaa vymenou za Torresa plus dorovnanie. Snad si Fernando konecne spomenie na stare casy a ukaze ze nieje striker len na papieri.
V piatok je na programe UEFA Super Cup, po 14 rokoch opat proti madridskemu klubu a opat s rovnakym vysledkom?..
29.06.2012 - 10:51:50
avatar
len doplnim, hraval som futbal podobne ako ty, potom som presiel na futsal a ten hravam prakticky dodnes..k velkemu futbalu by som sa uz asi nevratil, ale ako vravis proti gustu ziaden disputat..
29.06.2012 - 01:11:42
avatar
kuwo: nadpis je ako inak uleteny, kazdy sport ma svoje caro..

tiez som sa k nemu dostal pred par rokmi a v danu dobu ma neoslovil, no nasledne som si kazdy dalsi rok pozrel viac a viac zapasov, nastudoval pravidla, co to precital a uz ma to chytilo..
s tou rozkuskovanostou je to pravda, to je asi najvacsi minus tohto sportu, je to aj o zvyku resp. dobry komentator to vie vykryt. Dalsim minusom je kratkost sezony, pri tvrdosti niektorych subojov je asi namieste..
porovnaval som NFL a nas futbal v ktorom (skratim to) mi hrozne vadi filmovanie a teatralne gesta a natahovanie od koho sa dostala lopta napr. za ciaru aj ked je to ocividne, dalej velka vacsina hrozne nudnych zapasov ci uz dlhodobej sutaze, ale aj viacerych v LM a tiez castokrat pristup hracov k zapasom a to jeden zapas odmakam a dalsie tri z toho zijem..
Trocha pravdy bude aj v goloch, predsa len zapasy bez golov su vo vacsine pripadov poriadne nudne a skor pripominaju zakopovu vojnu..aby som celkom nekrivdil videl som aj vela vybornych bezgolovych matchov, ale tie goly mi tam tak ci tak chybali.
S poslednym bodom suhlasim v tom zmysle ze ak hrac NFL v danom zapase nesplni svoju ulohu tak to viac ovplyvni vysledok zapasu ako u nasho futbalu, kde tu chybu skor niekto napravi.
Ta strategickost ako pises je pri americkom futbale niekolkonasobne vyssia ako pri nasom futbale.

V hratelnosti je premna atraktivnejsi futsal, ktory je dynamickejsi, technickejsi, mas castejsie loptu a je to aj prestrelka..

porovnaval som len tieto dva sporty, hokej je samozrejme numero uno..
28.06.2012 - 16:11:08
avatar
sice off topic, ale mozno zaujme..

http://www.nfl.cz/Novinky-a-aktuality/Pet-duvodu-proc-je-nejlepsi-hra-na-svete-americky-fotbal/2q-23O.article.aspx

zopar dovodov preco je Americky futbal najlepsia timova hra na svete..s vacsinou sa stotoznujem, hlavne v zrovnani s nasim futbalom, ktoreho pozeratelnost umna klesa na minimum a stale viac vzrasta zapal pre NFL.
Ak sa chce niekto dozvediet viac o tejto hre, odporucam vydarenu stranku nfl.cz.
Americky futbal si ziskava v Europe a ale aj u nas stale viac fanusikov a co ma tesi najviac, ze uz aj Kosice maju svoj tim a to Cassovia Steelers (nazov ako sa patri...
www.cassoviasteelers.sk
18.06.2012 - 11:37:54
avatar
potvrdia sa dnes konspiracne teorie o remize 2:2 Spanielska s Chorvatskom?
pre Talianov tato nocna mora spred 8 rokov opat oziva..

tipujem vyhru ESP, ale ak by predsalen doslo k remize tak to vidim na 1:1 cim bude mat Squadra Azzurra osud vo vlastnych rukach.
17.06.2012 - 20:02:06
avatar
Predbehnut co i len jedneho z dvojice Grecko, Bosna bude fest narocne..taktiez zapasy v Lotyssku a Litve budu rizikove na stratu bodov, osobne som skor skepticky a myslim ze Brazilia nezazije povestne Slovenskooo heja...

k Euru: najviac sa bavim na trenerovi FRA Blancovi ako si pri kazdom striedani poda so striedajucim hracom ruku a potom ho plesne po zadku..
Nezabudnutelne boli choraly fanusikov Irska na konci zapasu s ESP hoc prehravali 0:4 (neviem si to predstavit u nasich fans, skor opacny prejav).
a este vtip Oranje fans ktori dali na autobus nemeckeho timu papucu..
15.06.2012 - 17:04:42
avatar
prekvapia dnes Svedi vyhrou nad Anglickom?
11.06.2012 - 11:38:10
avatar
LA zacnu namiesto zrdiek strielat goly..
Kings will finally get The Cup!!
08.06.2012 - 16:39:22
avatar
Cavani mi pride priblizne rovnako drahy ako Falcao, len nech El Nino splati tu sialenu sumu co zan dali.
Torres, Lukaku, Sturridge, Hulk musi stacit a este je tu Piazon, ktory by obcas mohol hrat.
08.06.2012 - 01:33:36
avatar
iba ak vymenou za Torresa.. jemu system hry Chelsea nesedi alebo nesedel aj ked naznaky tam uz boli...jeden nikdy neviem a on sa buducu sezonu mozno konecne chyti.

ku Golonkovi: je to tvoja vec samozrejme, ale dal by som tam nejaku mladsiu fotku, tato je dost komicka a pripomina mi skor jeho pohokejovu karieru..
07.06.2012 - 15:52:10
avatar
jemu to bude urcite jedno ci ho mas alebo nemas rad..
ked sa na to pozriem z pohladu hraca a nie fanusika Chelsea, nevidim dovod preco by spravil hlupost? ale snad mi ho povies?

neverim v jeho prichod, myslim ze zanho budu chciet min 50 mil eur.
07.06.2012 - 15:41:49
avatar
Uz bolo nacase, skoro polovica timu je este z cias Mourinha a to uz je pat rokov prec..
Ako som uz pisal, herne maximum dosiahol tento tim pred dvoma rokmi ked vyhrali PL a hrali najkrajsi futbal na ostrovoch.
V dlhodobej sutazi sa to prejavi najviac, vid tohtorovne 6. miesto, cize obmena je uz viac ako nutna.
S momentalnymi posilami som spokojny, Van der Wiel by bol fajn, ale Dembele nie, radsej nech daju sancu Lukakovi.
Falcao bude asi astronomicky drahy, len Atletico ho kupilo tusim za 40 melonov.

pato: Golonku mas snad len ako kratkodobu recesiu?, neda sa nanho pozerat..
07.06.2012 - 11:04:07
avatar
pri Oranjes suhlasim s Van Bastenom, je to prakticky rovnake muzstvo ako mali na MS, svoje maximum dosiahli tam.. najvacsi problem vidim v zalohe, tvorivi hraci mali dost biedne sezony ked neratam Robbena, ktory je individualista nie timovy hrac.
Favorizujem La Furia Roja a Die Nationalelf, neprekvapilo by ma ak by sa opat stretli vo finale, len neviem ci je to podla pavuka mozne.
Za cierneho kona davam Rusov a fandit budem Spanielom nech ziskaju Treble.
tipy na postup zo skupiny:
A: Rusko, Polsko
B: Nemecko, Portugalsko
C: Spanielsko, Chorvatsko
D: Anglicko, Svedsko
06.06.2012 - 00:17:23
avatar
Ian White sa kde stratil?
05.06.2012 - 20:32:52
avatar
len pre upresnenie: Conner patri k bottom six forwards...Nyquist a Tatar by mali patrit k top six forwards.
05.06.2012 - 18:56:39
avatar
Ejo: Connera by som neodpisoval, po Nyquistovi to bol druhy najlepsi hrac na farme v tabulke P/G. v drese DRW odohral 8 zapasov v ktorych ho bolo dost vidiet, len skoda ze prislo to zranenie.
Sice vzrastovo mensi ale kompenzuje to svojou rychlostou a bojovnostou.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 >

Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies