Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

26.03.2014 - 21:24:53
avatar
To je typicky Kovalchuk, nevie sa ovládať a vyskočí ako chorá hlava. Na ZOH lietal posledné minúty s cieľom pobiť sa a niekoho zraniť.
Tajne som dúfal, že si raz v NHL skočí do nejakého poriadneho bitkára, ale na to on nemal.
26.03.2014 - 15:55:51
avatar
Chcel hrať už včera, ešte mu nepovolili štart.
Keď nepostúpime, sľúbili obidvaja Tomášovia repre
26.03.2014 - 09:53:40
avatar
Pred sezónou som nedúfal, že budem vkladať nádej do Nyquista, Sheahana, Tatára (Jurča). Ostatné útoky dopredu veľmi zle.
Pozeral som zápas a vedel som, že gól môžem očakávať od "mladých". Títo chalani ma bavia.
Inak Bertuzziho by som vyhodil a hodil po ňom ešte hokejku. Začne sa zápas a už sedí a hneď dobiehame zápas.
26.03.2014 - 09:41:28
avatar
Spilar ma problém naplniť potenciál a mimo KE sa nepresadil nikde, okrem Žiliny.
23.03.2014 - 16:38:35
avatar
Včera zbytočné vylúčenia, inak by som okolo neho nerobil rozruch. Hrá dobre, netreba ho porovnávať s Nyquistom, ktorý je 20 zápasov v prvom útoku. Samozrejme Gus je veľký prínos, ale treba sa fakt pozerať nato s kým hrá.
Túto sezónu sa najlepšie pozeralo na "kids" útok, ale chalani ešte potrebujú čas a kľudne by mohli byť v tomto útoku dvaja 30 g. strelci.
Inak dnes Tatár určite zaboduje, nebojte sa


Edit: k zraneným, Pavel a Henrik nemali čo robiť na ZOH, neboli v poriadku ani náhodou. Ale zakáž to takým hráčom.
Počul som názor, dosť kritický k spôsobu prípravy a regenerácie hráčov RW. Neviem čo je natom pravdy, ale tie denné svalové zranenia, by sa nám mali vyhýbať. Hlavne starší hráči sa musia venovať strečingom, regenerácií viac.
Myslím, že to hovoril Lidstrom, keď spolukomentoval zápas.
22.03.2014 - 21:46:51
avatar
22.03.2014 - 17:49:15
avatar
Služobka mi vychádza perfektne lístky na Red Wings s Carolinou a prvé dve zápasy Bruins v play off
Konečne po roku a pol poriadny hokej live
21.03.2014 - 17:23:49
avatar
Nočný zápas infarkt a čistý, po výhre sa veľa odpúšťa, ale jedného top obrancu treba ako soľ. Dúfam, že už v lete niekoho dotiahnu.
20.03.2014 - 15:57:29
avatar
Kowers: neoplatí sa ísť predtým spať
20.03.2014 - 10:20:49
avatar
Slovan má suverénne najhorších majiteľov akých mať môže pseudo-oligarcha slovenského typu, čiže podpora bez vlastných peňazí na základe napojenia na politiku. Ruský oligarcha naleje peniaze, nečaká žiadnu návratnosť. Náš oligarcha čaká peniaze od druhých a snáď aj možnosť zarobiť.
Ten manažér je snaď vtip, všetci v BA vedia, že to Maroš robiť nevie.
Druhá vec, viaceré nadnárodné firmy by aj hokej podporili, ale kvôli majiteľom nie je šanca.
Tretia vec, chalani tu spomínali zmenu v ORSR, v obchodnom registri. Pán, ktorého spomínate je profesionál- zakladá firmy, optimalizuje dane cez zahraničie, stará sa o účtovníctvo v zahraničí, má na starosti možno 500 firiem. To je jeho živobytie. Nemusí to znamenať žiadnu zmenu v Slovane. Že sa Red bull manažment pohyboval v BA je pravda, prechádzali sa pod Michalskou bránou a boli v reštaurácii Lemonde. Či tu boli kvôli Slovanu to nikto nevie, možno len robili "report", alebo mali iné povinnosti.
19.03.2014 - 10:17:08
avatar
Nepovedal by som, že je mimo formy hrá svoju hru je nebezpečný , pár dni dozadu nám vyhral zápas( so zveličením), ale neboduje. Naše výkony sú ako na hojdačke, jeden hráč to nepotiahne, niektoré zápasy boli veľmi zlé od celého tímu. Vyrovnanosť výkonov by sa zlepšila návratom rozdielových hráčov. Obdivujem ta Mike, iné tímy s takou listinou zranených by už hrali o posledné miesto.

Inak dnešný zápas, posledných 5 minút som sa klepal o výsledok, lebo body nám treba. Nakoniec to dopadlo dobre.

Edit: Posledné zápasy 5-4-1, keď si uvedomíte, že podobne na tom sú Penguins, Rangers, Chicago je to zázrak v našom stave.
18.03.2014 - 22:43:26
avatar
Dúfam, že chalani dnes zaberú. Na zápas sa teším.
18.03.2014 - 22:37:50
avatar
Chlapci, s tým výberom z CZ ligy veľa vody nenamútime, nechcem kradnúť ilúzie. Beriem Tybora, top forma, ale inak treba byť prísny.
Viacerí tam máte Záborského, Špirka( možno kvôli Spartaku) to sú chalani bez formy. Viac ako jeden center zo Slovana by tam nemal byť. Nie su to žiadny playmakeri.
Marcel Hossa je téma, skrátka v medzinárodnom zápolení sa v reprezentácii nepresadil.
So Sersenom si nerobte srandu, nehral pol sezóny, to je samovražda.
Podhradský, Nagy tam bez diskusie patria.


18.03.2014 - 09:17:21
avatar
Gabbi10: Jurčinu v téme Red Wings nespomínaj, lebo ma oblial pot. Si asi myslel Jurča?
17.03.2014 - 20:11:56
avatar
Brano1969: Poslal som ti ho v sukromnej sprave

Edit: Dano máš ho tam
17.03.2014 - 19:15:54
avatar
Keď sme žili v Bostone, chodili sme aj na univerzitný hokej( Boston College). Je tam veľa zaujimavých hráčov, ale úroveň niektorých zápasov bola na bode mrazu. Veľké nasadenie univerzitnému hokeju nechýbalo. Nám sa najviac páčil Gaudreau ( draft Flames), a tento rok myslím vyhral aj bodovanie. Videl som ho len raz ale chalan nato mal. Keď teraz sledujem QMJHL, tak NCAA sa nechytá.
17.03.2014 - 19:05:37
avatar
Power forward, strong on the puck,he’s very difficult to move off of the puck. Skrátka silný na puku, nie je to technik, vie vybojovať puky, veľa gólov z tvrdej práce, dobrá hra do tela.

Ale.... Prichádza ako free agent, ako sa uchytí na farme, dokonca v NHL je otázne. Môže len prekvapiť.
Druhá vec, minulú sezónu skoro nehral kvôli zraneniu, dúfam že nezapadne do nášho lazaretu.
17.03.2014 - 09:55:20
avatar
Zápas proti Chicagu sa hodnotí ťažko. Od začiatku sme nemali šancu, súper nás jasne prevyšoval. Pokiaľ sa nám rýchlo nevrátia nejakí zranení s play off sa môžeme rozlúčiť.
Chýbajú nám aktuálne rozdieloví hráči.
13.03.2014 - 20:44:20
avatar
Slimak: nedotklo sa ma to, ja som ti slušne napísal, že ti nerozumiem. Samozrejme ty by si ma určite nevykopal, a o tom sa baviť nejdem, aspoň ukazuješ kde si... mentálne. Veď keď mi niekto napíše, že som "hotentot", tak sa snažím písať zrozumiteľne. Môžeš sa zdokonaliť, netreba hneď všetko brať ako ofenzívu. Keď som bol v Nemecku, (nemčinu som nemal na 100%) a niekto ma upozornil, tak som na neho nešiel s palicou. Bol som rád, že nebudem v budúcnosti za blba.
Dotklo by sa ma, keby ma za zmrda označili chalani, ktorý tu slušne a hlavne "k veci" diskutujú, nahadzujú tu novinky, blogy, postrehy a keď nemám čas tak mi stačí pozrieť tému napr. Red Wings a viem skoro všetko, čo chalani cez deň pozisťujú.( aj keď som ešte nebol registrovaný).
13.03.2014 - 18:02:45
avatar
Nešiel u nás(SK/CZ) preto nie je preložený názov

1 2 3 4 5 6 7

Krátke správy
Najnovšie články
Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies