Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

22.09.2022 - 15:39:59
avatar
Reakcia na: penguin89, 21.09.2022 - 22:26:57
Karma je zdarma. Ak som mal s nejakým Slovákom v KHL teda ozaj problém, tak to bol Buček. Zničiť si sen o NHL kvôli tomuto, tak to niekto musí mať v hlave extrémne povysávané. A Bučeka nechcem vidieť ani v repre, tento chlapec nechcem povedať že u mňa skončil, ale asi aj to. To bude mať extrémne ťažké aby si napravil svoje renomé. Uprednostniť Rusko takýmto štýlom pred NHL... a to ako si aj v tej citronáde nas*al do huby, uff.
∧ skryť ∧
Bože ja nerozumiem tomuto neustálemu vyplakávaniu zo strany niektorých tu na čele s tweetermajstrom Tomášom Prokopom. Vy ste tu normálne urazení? Však ten chalan spravil zle rozhodnutie, on na to dopláca, mení pôsobisko, stráca čas... Čo sa tu urážate a hneváte? Čo vám vyviedol?
V médiach sa písalo na konci sezóny o podpise zmluvy so Seattle Kraken. Čo to znamenalo? Maximálne farma asi že áno? Koľko akvizícií urobil Seattle medzičasom do konca leta? Koľko priestoru by nakoniec Buček mal? Možno ani tej farme by nedostaval moc veľku dôveru.
Z nejakého dôvodu sa rozhodol ísť do KHL. Možno mu odporúčili si ešte sezónu zahrať niekde v Európe kvalitnejšiu ligu ako je tá naša. Rusko mu zjavne ponuklo najlepšie podmienky a asi to tak nedopadlo. S Ruskom urobil krok vedľa. Neuchytil sa tam... vie sa prečo? Málo priestoru? Nespokojnosť s jeho prípravou/formou? Každý hráč má aj agenta pokiaľ viem, ktorý zaňho jedná a "predáva" ho.

Pokiaľ to je ten istý šikovný útočník, ktorý dominoval našu ligu minulu sezónu tak sa nebojím, že si nenájde angažmá kde sa mu bude dariť a v repre bude prínosom.
Prestante sa už radikalizovať voči hokejistom a vyplakávať. V Rusku sa z neho určite nestal nijaký ruský agent alebo čo. Je to stále len mladý 23 ročný hokejista, ktorý chce hrať, rásť, robiť svoju profesiu a robiť tým radosť divákom. Som zvedavý na čo budete frflať keď títo istí hráči čo podpísali s KHL (Jaroš, Rybár, Liška , atď...) budú v budúcnosti podávať super výkony za repre a robiť nám radosť na šampionátoch. Ak do nich budete vkuse rýpať a prilievať olej do mediálneho ohňa tak nikomu nepomôžete. Nič nezlepšíte.

Dajte tým hokejistom pokoj. Oni pochopia časom čo je pre nich najlepšie sami.
08.07.2022 - 03:53:41
avatar
Reakcia na: ubidock, 28.06.2022 - 23:51:31
dobre, uz sa naozaj mozme bavit o tom ze Slaf moze byt realne no.1 ... a vidime sancu ze by ako no.2 pickli Nemca? NJ centra az tak moc nepotrebuje, otazka ci aj za cenu toho ze by missli Wrighta... ale ak by ho dokazal missnut Montreal tak preco nie NJ?
∧ skryť ∧
Páni, sledujem to tu už asi 10 rokov ale prvý krát som niečo napísal do fóra leb pred 10 dňami. Myslím, že som tu bol jediný kto hovoril o predstave draftovej jednotky a dvojky v zložení Slafko, Nemec. Bolo mi cťou.
28.06.2022 - 23:51:31
avatar
dobre, uz sa naozaj mozme bavit o tom ze Slaf moze byt realne no.1 ... a vidime sancu ze by ako no.2 pickli Nemca? NJ centra az tak moc nepotrebuje, otazka ci aj za cenu toho ze by missli Wrighta... ale ak by ho dokazal missnut Montreal tak preco nie NJ?
28.04.2014 - 18:27:14
avatar
Reakcia na: svk01, 28.04.2014 - 18:07:36
wow Fiala, nepamätám si hráča, ktorý by nastúpil na MS U18, U20 aj seniorské v jednej sezóne
∧ skryť ∧
tak to aby Vújtek začal rozmýšľať nad Černákom
28.04.2014 - 13:42:02
avatar
tak im treba... to majú za to, že sa zbavili Haláka

1

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies