Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
DAL
COL
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

20.11.2018 - 18:37:44
avatar
"HC Slovan Bratislava rešpektuje rozhodnutie vedenia KHL, podľa ktorého majú štatutári klubu v súčasnosti pozastavenú činnosť súvisiacu s akýmikoľvek ich právami a povinnosťami týkajúcimi sa vzťahu voči KHL. Ako už klub potvrdil minulý týždeň, je si plne vedomý svojich záväzkov voči súčasným i bývalým hráčom z predchádzajúceho obdobia a pracuje na ich postupnom uhradení. Momentálne sa jedná prevažne o záväzky vo forme miezd hráčov za jarné mesiace po sezóne 2017/18. Pokiaľ ide o prebiehajúcu sezónu, Slovan má k dnešnému dňu všetky svoje záväzky voči hráčom A mužstva vysporiadané. Do tejto sezóny vstúpil HC Slovan Bratislava s jasným zámerom postupne stabilizovať a ozdraviť svoju finančnú situáciu aj prostredníctvom vstupu nového partnera. Rokovania v tomto smere stále prebiehajú" uvádza sa v stanovisku klubu pre TASR.


By ma zaujimálo podobne ako Erika, čo to v praxi vlastne znamená. Pokiaľ si dobre pamätám tak Vladivostok musel celé vedenie vymeniť keď bol v situáci v ktorej je teraz Slovan. To žiaľ v Slovane asi nehrozí...


PS: Snaď to rokovanie o "vstupu nového partnera" znamená predaj klubu a tým (hádam) spojený poriadok v klube.

edit: Ešte sem hodím toto...

"KHL opakovane varovala vedenie Slovana o potrebe prísneho dodržiavania splátok dlhov. Slovanu bolo umožnené štartovať v tejto sezóne KHL len pod podmienkou plnenia si finančných záväzkov. Výška platieb však nezodpovedá predtým uvedenému a Slovan stále má dlhy voči hráčom z minulej sezóny."

"Vzhľadom na to sme sa rozhodli dištancovať vedenie Slovana zastúpené Jurajom Širokým st. a Jurajom Širokým ml. a klubu zakazujeme registráciu nových zmlúv, čiže angažovanie hráčov v tejto sezóne," informovala tlačová služba KHL, citoval ju aj portál championat.com.


PSS: Tak podľa všetkého aj KHL dochádza trpezlivosť. Nebyť Slovan, tak by sme už dávno nehrali KHL. Po tom čo som si toto prečítal, tak sa nečuduejem, že vedenie zrazu vie platiť načas
16.11.2018 - 15:33:07
avatar
Pisal to jeden novinar ruskeho Championatu. Vyzera to tak že niečo na tom bude pravdy.

Toto písal Prokop na twitteri, na reakciu toho tweetu:

Takže aj podľa vedenia @hcslovanba klub nemôže pre dlžné peniaze z minulosti podpisovať nových hráčov. Rovnako dopadol @hcadmiral a zrejme to čaká aj iné kluby @khl V praxi sa dá povedať, že do Slovana prídu nové posily v tejto sezóne len ťažko.


Pochopitelne úplne s týmto súhlasím. Toto sa malo udiať už skôr.
Prokop sa nevyjadril ohľadom diskvalifikácie ŠŠ, takže uvdíme či sa na tom fronte niečo udiaľo. Snaď áno.
08.11.2018 - 19:44:11
avatar
Hej no dobre si to zachránil s tým Chárom a Záborským. Rýchlo to zas zmeň, kým si to nikto nevšime

Ty klaun.
08.11.2018 - 19:28:43
avatar
Reakcia na: slovak, 08.11.2018 - 19:18:32
Skopríujem ti môju odpoveď aj sem: Jurca mam v zalohe, ale je po zraneni, na lade len zacina trenovat a nema tim. Je tazko teraz predpokladat, kedy sa vrati do sutazneho kolotoca, v akej lige to bude (ocakavam vsak AHL) a aky tim si vyberie (ano, bude o neho vacsi zaujem ako si niekto mysli). Ty expert. Je to moja 1. zostava ohladom MS 2019 (vid historia tejto temy). Zrejme si si pomylil uzivatela alebo zaverecny turnaj.
∧ skryť ∧
Hlavne že pár komentárov nižšie plačeš ako nám chýbal Viedenský. Ten Viedenský, ktorý tento rok hral až 4 zápasy a jeho návrat bude ktovie kedy.


Inak ty si dobrý primitív. To že som sa vôbec pozrel do historie je jedna vec, ale to že edituješ svoje predošlé zostavy na "NasHokej97 je vajčiak" je na mňa až moc
08.11.2018 - 19:07:34
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 08.11.2018 - 18:58:43
To je už koľká zostava od teba?
∧ skryť ∧
Na prekvapenie je to iba jeho 3. zostava

Len neviem či si náhodou nemyslí že tie reči o lístkoch sú nebodaj vtipné, lebo presne to isté napísal pred 2 mesiacmi
08.11.2018 - 18:56:08
avatar
Skopríujem ti môju odpoveď aj sem

Zostavu radšej nebudem komentovať

Akurát dodám, že si niekde pozabudol na Jurča ty expert.
05.11.2018 - 22:05:27
avatar
Ako ten Országh si naozaj mohol reči typu "Každý hráč ide cezo mňa" odpustiť.. Hlavne, keď sa pozrieme (len) na výkonnosť legionárov. O "domácich" hráčoch radšej pomlčím.

Slovan podpísal v tejto sezóne 11 legionárov.

Momentálne je na odstrel, resp. už bol odstrelený 3 hráči (Bailey,Rau,Schaus). K tomu pripočítajme 2 legionárov, ktorí sú momentálne "healthy scratches" (Klok a Virta). To už máme polovicu legionárov, (ktorých si Országh vybral) čo hrajú buď tragikomický alebo v lepšom prípade nehrajú vôbec.

Zvyšných legionárov ťažko hodnotiť. Červený sa mi páči ako hráč do 3. max 2. formácie, Chipchura dajme tomu ako hráč na oslabovky, Taffe a Řepík majú svoje záblesky... Gelinas dajem tomu.

Takéto podpisy viem "odpustiť, lebo je proste jasné, že lepší hráči sa do Slovana nehrnú. Ale podpisy hráčov, ktorí sú horší ako domáci hráči, alebo v horšom prípade vyslovene škodia svojou prítomnosťou na ľade... Také podpisy nemôžem odpustiť.
21.10.2018 - 09:08:33
avatar
Finch neviem či máš čas, ale rád by som sa opýtal na tvoj názor na toho Maioného.

Ako je možné že 28 ročný hráč ktorý iba 6 rokov hrá "profesionalný" hokej, čo 3 roky dozadu hral za BB, je momentálne najproduktivnejší hráč KHL ?

Absolutne tomu nechápem. V čom je jeho kúzlo, že bez ohľadu na kvalitu ligy tak dokáže pravidelne bodovať ? Ukázal to v ECHL,Tipsort lige,Ligge a teraz to ukazuje v KHL.

Dá sa niečo takéto predikovať z advanced statov ? Boli pri ňom nejaké signály, že toto dokáže alebo to proste v sebe má ?
19.10.2018 - 00:12:24
avatar
Ako uprimne, pre vacsie dobro by som Slovanu prial, to co sa stalo Admiralu. Bohuzial snad jedina nadej je ze to niekto odkupi, lebo inac to smeruje do zahuby.

Neviem kolko dlhuje Slovan, ale sme zistili ze dlh 1.4 milionov je suma, pri ktorej musi zareagovat aj vedenie sutaze.

Podla Hovorku to tam po vymene vedenia zatial fungije..
17.10.2018 - 20:49:09
avatar
Ja by som nevidel v zlepšených výkonoch Slovana zas nejakú výrazne zlepšenú hru. Proste prišli prijateľnejší súperi a Slovan psychicky nabudený víťazstvom nad Omskom dokázal tieto zápasy vyhrať. Veci, čo by im 2 týždne dozadu nevychádzali tak teraz vychádzajú.

Netreba ani zabúdať, že 3 zo 4 víťazstiev boli po predĺžení. A, keď sa pozrieme na tie zápasy, tak snáď okrem zápasu s Kunlunom nehral Slovan žiaden super hokej.

Tieto domáce zápasy boli v momentálnej situácií a s ohľadom na kvalitu súperov must win. Snáď dobru formu potvrdia aj proti Amuru (klop klop). Lebo, keď sa pozerám na kalendár, tak mám pocit, že príde ďalšia negatívna šnúra.

Uvidíme, čo Slovan ukáže proti lepším súperom, ako je Spartak a Soči.
14.10.2018 - 14:23:11
avatar
No to zámorie bude tento rok veľmi zaujimavé, a čo sa týka skladby kádra klúčové. Ťažko predpovedať, čo bude za pol roka. Ja to mám momentalne asi takto zafixované:

1.) Mali by byť voľní: Pánik,Tatar,Gáborik,Jaroš.

2.) Mohli by byť voľní: Cehlárik,Bakoš,Cernák,Cajkovský (Budaj)

3.) Asi nebudu voľní: Marinčin a Chára (Halák)

4.) Neviem: Sekera,Studenič,Dano




1. Tak myslím si že táto skupinka je viac menej jasná. Ak sa nikto nezraní (klop klop) a všetci tu budú chcieť ísť, tak by sa všetci mohli ukázať na MS. Moc neverím že by Montreal,Arizona alebo Ottawa spravili PO. Čo sa týka farmy Ottawy, minulý rok skončila takmer najhrošia v lige. Nemyslím si že spravia PO.

2. Menovaní hráči v podobných situáciach. Všetci budú pravdepodobne sezonu dohrávať v AHL. Uvidíme ako sa ich mužstvám bude dariť v AHL PO... Som zvedavý či sa Šatanovi podarí niekoho z nich vybaviť, ak bude treba.

3. Toronto a Boston idu jak pilý. Nemyslím si, že Torotno ani Boston skončí v prvom 1. kole PO.

4. U Sekery som si niesom istý s tým rozsahom zranenia. Aj keby stihol pár zápasov na konci sezony, silno pochybujem že by ho Oilers pustili. U Dana neviem aká je vlastne situácia. On nič nerobí len sedí a sedí. Za posledné 2 sezony hral 61 zápasov. Čo sa týka Studeniča, ak bude pokračovať ďalej v takýchto dorbrých výkonoch, napr. do Januára/Febuára tak potom by sme ho mali brať do úvahy. Predsa len nieje možnosť ho niekedy vyskúšať.
14.10.2018 - 11:23:22
avatar
Reakcia na: pupo, 14.10.2018 - 11:06:22
Sersen a ešte v prvej obrane?
∧ skryť ∧
Tak písal som že je to nástrel, neviem či by hral v 1. dvojici alebo v 3... Treba ale povedať, že "žiaľ" Sersen je momentalne jeden z naších najlepších obrancov v Europe. A to s plným vedomím aký slímak to je.

14.10.2018 - 10:57:53
avatar
Tak ja sem len dám nástrel nejakého Europského kádra. Pekne povedané, je to celkom na plač. Šatan bude musieť čarovať v tom zámorií.

Jurčo-Krištof-Nagy
Záborský-Hrívik-Hudáček
Lamper-Viedenský-Cingeľ
Kudrna-Marcinko-Lunter

Ďaloga-Sersen
Feherváry-Ceresnak
Gernát-Rosandič
Baranka-Grman


03.10.2018 - 21:57:00
avatar
Reakcia na: Erik112, 03.10.2018 - 18:19:54
Trebalo asi počkat na nejake oficialne stanovisko... a to prišlo... tak to neviem či sa zrovna vyjebal na Slovan, ale tak ouks
∧ skryť ∧
Však to vyjadrenie bolo také, že Slovanu zavolal Stewartov agent že končí s karierou kôli "vážným rodinným problémom".

Teraz sa zas objavujú nové veci a zdá sa že sa naozaj na Slovan/KHL vyjebal
https://twitter.com/RussoHockey/status/1047567639617388544

Že vraj niečo podobné sa stalo Torepdu pred sezonou, keď hráč ukončil zmlúvu pre \\"vážne rodinné problémy\\", inak ten hráč mal rovnakého agenta ako Stewart.
03.10.2018 - 13:56:43
avatar
Stewart sa dneska upne vyjebal na Slovan. Dnes sa mal hlasit na treningu a predstupit pred novinarmi, ale jednoducho nedosiel. Skusali mu volat na telefon ale nedvihal.

Ako ocakaval som ze pride vseljako, ale to ze nepride by ma teda nenapadlo.

30.09.2018 - 12:08:01
avatar
O čom asi tak vypovedajú ? Že Slovan prehral z 13 zápasov 10 záapsov, alebo o tom že Slovan ma najhorší primer inkasovaných golov (3,7 na zápas) v KHL ?

Na to naozaj nemusíš pozerať na +/-.
21.09.2018 - 15:52:06
avatar
Tak nakoniec do Slovana tento https://www.eliteprospects.com/player/45878/casey-bailey

Dneska po dlhšej dobe opäť víťazstvo. Tá prva lajna od posunutia Virti hore neskutočne valcuje.
Dneska:

Virta 0+2
Řepík 1+1
Taffe 2+0

Pomaly zatracovaný Taffe zrazu na 8 mieste bodovania KHL. Určite prekvapneie pre všetkých.
19.09.2018 - 14:58:45
avatar
Inak tento že vraj skončil v Minsku. Celkom prekvapivé. Meno to vyzerá byť teda veľmi dobré.
https://www.eliteprospects.com/player/46980/beau-bennett .

Uvidíme kam nakoniec zakotví
19.09.2018 - 14:55:17
avatar
Z poseldnych zapasoch pozitivum snad iba Taffe

Taffe v zapase s Amurom konecne vyzeral ako stary Jeff. Na lade ho bolo velmi citit. Pride mi ze pomalicky ale isto sa zlepsuje herne aj bodovo.

Dostava sa pomaly na hranicu bod na zápas. Zatiaľ 9 zápasov 8 bodov (1+7)
29.08.2018 - 15:54:45
avatar
No kukol som si ten gol https://www.ta3.com/clanok/1134677/slovan-svoju-generalku-zvladol-rozhodli-samostatne-najazdy.html a naozaj tam mal mať asistenciu Líška. Zdá sa mi že to neskôr aj opravili.

Mimo toho, mňa prekvapuje ako Országh každým dňom hovorí niečo iné. Mne to niekedy pripadá že si protirečí sám zo sebou. Asi následok skaldania kádra na poslednú chvílu

V akom stave je aktuálne hráčsky káder do novej sezóny?

"...Chceme sa ešte posilniť dvomi či tromi rozdielovými hráčmi. Som zástancom toho, aby tri päťky boli čisto slovenské, a to tretia a štvrtá, plus extra piata formácia...."


Zaujimavé...

* Pred týždňom hovoril že chce podpísať 2-3 hráčoch.Po podpise Taffeho a Gelinasa chce podpísať ďalších 2-3 hráčov. Prokop na twitteri zas písal že chcú už "iba" 1 útočníka

* Pri podpise Chipchuru hovoril o Országh o 3. centrorvi. Na začiatku a teraz na konci prípravy hovoril o "čisto slovenskej" 3. formácií...


Možno vám sa to bude zdať ako maličkosť, ale pre mňa je toto nieje dobrý signál, že sám tréner nevie čo chce. Tým som to nehádzal na trénera, ale hlavne na vedenie.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies