Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

13.05.2022 - 11:45:58
avatar
Reakcia na: rigi137, 13.05.2022 - 10:18:06
Ahojte prosím Vás náhodou neviete v akej zostave dnes nastúpime proti Francúzsku? Hlavne by ma zaujímal bránkar aj keď si myslím že dnes pôjde Tomek do brány. Ďakujem
∧ skryť ∧
Už sa to tu niekde písalo, v bránke to vyzerá na Rybára, náhradník Húska.
03.05.2022 - 09:14:01
avatar
Reakcia na: Mr. D, 03.05.2022 - 09:00:46
Mne tam chyba Krivosik, ked uz nejde Bucek mohol tam byt aspon on...
∧ skryť ∧
Vnímam to rovnako. V čom je lepší Holešinský od Krivošíka, okrem korčuľovania? Som rád za Sýkoru a Baláža, zabudol som dodať, že ešte Gernát vyskúša ako sa mu bude hrať.
03.05.2022 - 08:56:10
avatar
V reprezentácii v prípave končia brankár Riečický, obrancovia Mudrák, Romančík a útočníci Faško-Rudáš, Mucha a Okuliar. Z extraligových finalistov
HC Slovan Bratislava pribudnú Takáč, Gachulinec a asistent Andrej Podkonický. Z HK Nitra okrem Sýkoru aj Nemec, Baláž, Holešinský. Najlepšieho strelca extraligy Samuela Bučeka vyradilo zranenie a na MS nepôjde ani čerstvý český majster Martin Marinčin.

Tomáš Prokop/Twitter
02.05.2022 - 16:28:45
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 02.05.2022 - 16:18:39
Nemám potrebu si vymýšľať.
∧ skryť ∧
Tak prečo nepočkáš do najbližších dní, ale prezrádzaš to teraz? Ach, zbožňujem takých ľudí, čo evidentne len majú potrebu sa ukazovať a chvastať sa tým, že majú kontakty na SZĽH, alebo neviem čo.
28.04.2022 - 12:47:26
avatar
Reakcia na: Mr. D, 27.04.2022 - 19:01:49
Sukel je zraneny, Takac je center? ale myslim ze mozno na centri bude alternovat niektorý z kridelnikov, na OH dost casto chodieval na buly aj Kristian Pospisil, uvidime..
∧ skryť ∧
O Sukeľovi oficiálne neinformovali, že by ho vyradili kvôli zraneniu, aspoň ja som to nikde nepostrehol. Takáč je viac krídlo ale myslím, že by pokojne zahral aj celý turnaj centra. Aj keď súhlasím, asi by mal ostať naľavo. Len ma zaujíma, prečo teraz nevzali Skokana, keď o neho mali minulú sezónu taký záujem, pritom teraz hral takisto veľmi dobre. Ďalšia otázka, čo je s Grígerom.
27.04.2022 - 18:57:25
avatar
Reakcia na: Mr. D, 27.04.2022 - 18:12:12
Dajte tipy na centrov na MS, maju sancu pri momentalnej situacii možno Marcinko pripadne Hrnka? Zatial vydim najvacsiu slabinu na tomto poste... V pripade vypadnutia Calgary v 1 kole play off, je moznost ze by Ruzicku poslali spat na farmu?
∧ skryť ∧
Krištof, Roman, Tamáši, Takáč, Sukeľ, Kollár, Baláž.
Škoda Mešára, ten je v útoku v podstate univerzál.
21.02.2022 - 16:35:40
avatar
Reakcia na: austonmatthews, 21.02.2022 - 12:58:54
To s tým okradnutím miesta nie je vôbec pravda. Niektorí tu rýchlo zabúdate, ale Buček bol v príprave pred MS veľmi nevýrazný a na MS sa zaslúžene nedostal. Ak dokáže predviesť v príprave, kde ho určite zavolajú, také výkony, ako v lige, tak na MS sa tentokrát dostane. U Jedličku či Mešára to na MS zrejme ešte nebude, ale do prípravy by som im šancu dal. Rovnako by som skúsil Muchu, Kukuču, Krivošíka a Mrázika. Do obrany zas Ivana a možno Korenčíka, ktorý hrá NCAA.
∧ skryť ∧
Mešár zrejme nie, ale Jedlička pokojne. Snáď dostane šancu v príprave.
20.02.2022 - 11:55:45
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 20.02.2022 - 09:11:34
Kedze emocie a alkoholove opojenie uz zo mna trochu opadli, skusim strucne zhodnotit jednotlivych hracov. Viem, ze vsetci by si ako tim a kolektiv zasluzili velku 1, avsak nie vsetci sa mi herne uplne pozdavali. Brankari: Konrad, Tomek - tazko sa hodnotia, kedze v prvych 2 zapasoch obrana horela, avsak uprimne, nechytili skoro nic, vobec nepodrzali Rybar - od prvej minuty co chytal som citil z neho pokoj, v dalsich zapasoch potvrdil skvelu formu, a k zvysku nemam slov..... O: Cajkovsky, Gernat - obaja aj v prvych 2 zapasoch nehrali uplne nahorsie, nemam k nim takmer absolutne ziadne vyhrady, hrali to, co sa od nich cakalo Ceresnak - zo zaciatku totalne v lese, potom sa vratil k svojej povodnej forme ktoru mal aj v lige Marincin - zo zaciatku otras, avsak po preradeni ku Rosandicovi zrazu uplne ina hra, a dovolim si tvrdit, ze v niektorych zapasoch bol nasim najlepsim obrancom. Az som miestami neveril, ze sa divam na Marincina Rosandic - hral presne to, co som od neho ocakaval, slusny pilier obrany Knazko - na moj vkus robil vela drobnych chyb, prehraval osobne suboje, stracal puky, tu by sa ale zisli pokrcile stats, celkovo neobstal uplne najhorsie Nemec - aj ked v prvych 2 zapasoch nebol nasim najhorsim hracom, bez neho obrana fungovala ovela lepsie, nevysiel mu turnaj uplne podla predstav
∧ skryť ∧
Ešte že hodnotíš iba olympiádu, ale jej súčasťou bola aj kvalifikácia, ktorú nám fantasticky vychytal Konrád. Áno, im dvom to nevyšlo v smolných zápasoch, ale zaslúžili si tam byť. Neprekvapilo by ma, keby boli v rovnakom zložení aj na MS.
18.02.2022 - 11:55:28
avatar
Reakcia na: milobo87, 18.02.2022 - 10:53:17
Otázka do pléna - kto si myslíte, že mohol na tejto olympiáde zaujať kluby NHL pre budúcu sezónu? Za mňa takto: Samo Kňažko - ukázal, že v budúcej sezóne bude schopný bojovať o miesto v Columbuse Juro Slafkovský - potenciál vhupnúť po drafte rovno do NHL, v takej Arizone, či Buffale by mu miesto určite našli, je pripravený fyzicky aj mentálne, akurát potrebuje trénera, ktorý mu bude veriť a dá mu čas Šimon Nemec - tu to vidím ešte na jeden rok v Nitre, resp. v inej lige v Európe, prípadne kvôli adaptácii rok v juniorke Paťo Rybár - je už dostatočne skúsený, už v zámorí bol, šancu v slabšom mužstve by mohol dostať Matej Tomek - síce sa nepredviedol, ale patrí do organizácie Philadelphie, takže aspoň do kempu by sa mohol ísť ukázať Peťo Čerešňák - ak je čo len najmenšia šanca na NHL, je u neho asi posledná, takže by to mal skúsiť, podľa článkov z tejto sezóny záujem je Mislav Rosandič - čierny kôň, spoľahlivý, zaujal aj americké médiá, v dobrom veku Peťo Cehlárik - v prípade dobrej ponuky by to ešte stálo za pokus Kiko Pospíšil - minimálna šanca, ale ak by mal dobrý záver sezóny v Davose... Miloš Kelemen - cenný, v dobrom veku, spomínal sa počas sezóny záujem Miloš Roman - Calgary určite pozorne sleduje jeho výkony Pavol Regenda - vhodný typ na zámorský hokej, výborné výkony na olympiáde Ak by aspoň niekto z tejto skupiny sa dostal do klubov NHL, plus k tomu dobrý draft, kde by sa mohol dostať aj Jedlička, prípadne pretrvávajúci záujem o Lišku, tak by sa nám podstatne rozšíril počet hokejistov bojujúcich o NHL :-)
∧ skryť ∧
Myslím si, že to bude riadny fail, ak Rybár po týchto výkonoch nedostane ponuku z NHL. To si budem fakt myslieť, že je to len preto, že je Slovák alebo ja neviem čo... Okrem toho má aj parametre na NHL. Čerešňák by fakt mohol, zrejme to bude posledná šanca. Neviem, kedy končí Cehlovi zmluva. Ak ho Boston pustí, čo asi aj hej, tak by mohol mať šancu ukázať sa v NHL. Kelemen mal už pred turnajom ponuky, no keď si ho porovnáme s Regendom, tak môj kandidát je jasný.
16.02.2022 - 09:19:35
avatar
Rybár už teraz jasná jednotka na MS ak sa nič nestane. Ako backup Konrád? Zatiaľ môžeme takto konštatovať podľa mňa. Verím, že aj v kabíne tvoria super dvojicu.
11.02.2022 - 17:13:47
avatar
Reakcia na: mato35, 11.02.2022 - 16:04:52
Také niečo :LOL: On je za každú cenu proti zväzu a takéto články sú výsledok...
∧ skryť ∧
No a samozrejme, že ten článok komentoval buď otec alebo brat Pavla Štetku. Ktorý s tým všetkým súhlasí, ako napísal.
11.02.2022 - 12:23:41
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 11.02.2022 - 12:09:00
Nemam slov.... Totalna bezmocnost, hlavne v 3.tretine bolo na tvarach nasich vidiet absolutnu bezradnost. Znova, prvych 5-10 minut boli dobre, potom hroza, des. Nepresne prihravky, prehrane osobne suboje, laxny pristup v nasom pasme, zbytocne vylucenia a hlavne neskutocna strelecka nemohucnost. 1.formacia totalny prepadak. Jurco z nich je najhorsi, o Cehlarikovi som dnes ani nepocul, Hrivik tiez podpriemer. Znova jedini co si dokazali vytvorit tlak bola 4.formacia. Presilovky absolutne ziadne zlepsenie. Hrali sme mnozstvo minut v presilovke, ale ziadne poriadne sance, pomaly pohyb, nepresne prihravky, ziaden moment prekvapenia. Marincin znova otras, Nemec striedal skvele momenty s velmi zlymi. Ceresnak totalne v lese, pchaju ho na tu presilovku stale, pritom je absolutne z formy. A samozrejme nie len on. Neviem, ale podla mna kombinacia Marincin-Nemec vobec nefunguje. Marincin robi hlupe chyby, Nemec nema skusenosti na to, aby ich napravil, navyse sam robi chyby. Ten Tomek tak toho som vobec nepochopil. Vobec nepodrzal, ma taky zvlastny pohyb v brane, a tak to i dopadlo. Rybar naopak skvele, viacero dobrych zakrokov, myslim ze mame jasnu jednotku. Mozno by to ale bolo dopadlo inak, keby chytal od zaciatku... Slafkovsky je jedina ozaj pozitivna vec na tomto turnaji. Myslim, ze o TOP10 sa uz nemusime ani bavit, tu sa bavime o TOP5. Skvely pohyb, pozicna hra, vybojoval tusim 2 presilovky, a nakoniec zasluzeny gol. Hadam zapas s Lotysskom nas konecne zobudi, lebo toto je absolutna nemohucnost a trapenie. Uz je na case, ak nechceme do 1/8F dostat znova nejake Svedsko alebo Kanadu, USA ci Svajciarov, tak je najvyssi cas sa zobudit. Lebo zatial to je velmi zle.
∧ skryť ∧
Zas po vojne je každý generál. Možno by to inak dopadlo, keby chytal... Pamätáme ako sme nadávali na neho počas posledných MS? A čo chceš, keď máš jedného strelca, ktorý ani nie je dospelý. Toto je na smiech. Každopádne Rybár do ďalšieho zápasu určite.
10.02.2022 - 16:33:39
avatar
Reakcia na: peto10, 10.02.2022 - 14:19:29
Nuz, hned v prvom zapase sa ukazalo to, co sme tu viaceri kritizovali - nezobratie Lisku a Lantosiho. Dano nepatri do tohto vyberu ani nahodou, dufam, ze ho v zostave nahradi Takac. Slafkovsky je zviera, male klzisko mu svedci ovela viac. Neviem sa uz dockat koniec Ramsayho. Priniesol do nasho hokeja velmi pozitivneho, ale ta neschopnost reagovat na vyvoj zapasu a nemenit zostavu je do oci bijuca. A ak Podkonicky ma na starosti PP, tak ten nech sa pakuje prec.
∧ skryť ∧
Hej a myslíš že to bude lepšie bez neho hej?
09.02.2022 - 20:27:11
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 09.02.2022 - 12:54:09
Podla mna sancu dostane Konrad. Je to prvy zapas, je to nasa jednoznacna jednotka, a na kvalifikacii(aj ked proti slabsim superom) dokazal vsetky zapasy odchytat bez problemov. Aj Fini aj Lotysi maju tim postaveny prevazne z KHL hracov. Skor si myslim, ze Rybar dostane sancu proti Lotysom
∧ skryť ∧
Alebo budeme prekvapení ako na kvalifikácii a Konrád odchytá všetko sám, ak sa nezraní (čo je inak dosť častý problém).
30.01.2022 - 14:38:30
avatar
Reakcia na: peto10, 30.01.2022 - 14:23:59
Mas tam jedneho hraca, ktory zatial ani nie je v nominacii a druheho, ktory ani nehrava. Nemec je po Ceresnakovi nasa najlepsia moznost na PP. A ano, momentalne aj pred Gernatom.
∧ skryť ∧
Nemec hrá slovenskú ligu. Vážne to ideš dávať na rovnakú úroveň so švajčiarskou?
29.01.2022 - 12:35:21
avatar
Reakcia na: Lukeasko, 29.01.2022 - 12:24:37
Zoznam je dostupný na stránke: https://www.olympic.sk/podujatie/peking-2022 v excelovskom súbore v sekcií Dokumenty. Musite si len vyfiltrovať podľa športu ľadový hokej.
∧ skryť ∧
Zaujímavé, ale tam ich je rozhodne viac, ako 44.
18.01.2022 - 19:27:08
avatar
Reakcia na: , 18.01.2022 - 16:49:21
Ake jedno ? 14 mien, Ak to je tak ako pise , tak ... Cehlarik-Hrivik-Jurco Takac-Kristof-Pospisil Zuzin-Hudacek-Kelemen Regenda-Roman-Holesinsky Slafkovsky, Dano.
∧ skryť ∧
Vyšlo mi to rovnako ako tebe.
18.01.2022 - 16:08:08
avatar
No, tak ja tam vidím jasné plány trénerov. S istotou, ak sa nič výnimočné nestane, môžeme predpokladať tieto formácie:
Zuzin-Hudáček-Kelemen
Holešinský-Roman-Regenda
+ Takáč s Krištofom
Takto chlapci hrali na posledných turnajoch a spolu im to veľmi sedelo.

18.01.2022 - 15:01:05
avatar
Reakcia na: Zámčan, 18.01.2022 - 12:34:51
Zuzin je asi taká nominácia ako Marcinko v roku 2014. Je hráč typu: "Kto to do pekla je?" Neviem ako vy, ale ja ho okrem pár nominácii do prípravy absolútne nepoznám. Nemé prakticky žiadne skúsenosti s medzinárodným hokejom. A Takáč, toho už vôbec nepoznám. Ale vidím, že dokopy za 2 turnaje má v repre 6 bodov v 5 zápasoch.
∧ skryť ∧
Tak asi nie je úplne vhodné hodnotiť hráčov, ktorých nepoznáte. Niekedy je chémia hráčov dôležitejšia ako papierová kvalita. Už sme tu mali X prípadov, kedy síce v našom tíme boli kvalitní hráči, ale nedokázali si medzi sebou sadnúť, tak prečo to riskovať? A potom pred každým zápasom zmeny vo formáciách, lebo to nefunguje.
18.01.2022 - 12:03:46
avatar
Reakcia na: Caezar18, 18.01.2022 - 11:24:05
Takže štyri mená som sa sekol. V obrane Kňažko a Ďaloga (namiesto Rosandiča a Bučka), to je fajn. No útok tie dve mená osobne nesúhlasím, ak tam nie sú zdravotné veci - Lantoši a Líška out, namiesto nič Takáč a Zuzin in ??? Určite nie ... Ale inak všetko najlepšie čo máme v Európe. :-)
∧ skryť ∧
Lantoši je podľa stránky klubu zranený

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 >

Krátke správy
Najnovšie články
Majster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Toronto má nového trénera! Jeden tím už k Stanleyho poháru doviedol Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies