Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
NYR
FLA
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Komentáre:

Čo čaká v lete na tím Martina Pospíšila?

Qucoboy Ignorovať09. 04. 2024 06:30
V Calgary je podľa mňa roboty "ako na kostole". Voľných majú v novej sezóne cez 18 miliónov. Ak sa začne od bránkoviska, tak určite by bolo zaujímavé za Markstroma získať nejaký slušný balík, kým príde opäť slabšia sezóna a jeho cena pôjde dolu. Wolf potrebuje novú zmluvu ale nemal by pýtať nejako výrazne viac ako mal. V obrane je veľká otázka čo s Kylingtonom. V minulej sezóne perfektný, v tejto sa po zranení zatiaľ neukazuje ako hráč z minulej sezóny, ale nejaký krátky kontrakt na vyskúšanie by dostať mohol, možno aj za rovnaké peniaze. SOlovyov a Okhotiuk by nemali pýtať nič navyše. Oesterle môže pokojne ísť a Pysyka by som podpísal opäť ak by mu nevadilo robiť hráča na zavolanie. Gilbert je nadbytočný v tejto situácií. Ale aj tak by som v tej obrane urobil zmenu a to pokúsil sa v lete podpísať niekoho lepšieho (Pesce, Hronek?). Útočné rady sú podpísané na minimálne jednu sezónu dopredu, tu nie je čo riešiť s novými zmluvami. Dubé by podľa mňa stál za výmenu. Väčšie možnosti by podľa mňa Flames mali dať do rúk Pelletierovi. Ak by prišlo k nejakej výmene, tak by som sa pokúšal do nej zahrnúť Mangiapaneho. Celkovo sú podľa mňa na tom Flames dobre, chce to niekoľko úprav a samozrejme pravdepodobne z nich adept na SC nebude ale do play off sa vrátia v budúcom ročníku ;)
Užívateľovi calgaryman sa páči tento príspevok.
calgaryman Ignorovať09. 04. 2024 14:53
Calgary musí spraviť zmeny zbaviť sa niektorých hráčov , pridať nejakú star zapracovať ďalších mladých.. V brankovisku musia vytrejdovať Markstroma - Wolf a Vladar + niekto 35+ keby niečo Obrana - Weegar, Anderson, Miromarov, Kylington ešte 1 šanca + musí prísť 1 nový kvalitný o. V útoku by sa hodila zmena Mangiapanemu .....buď nový C alebo RW k Huberd a Šarang....+ dať viac priestoru Peletirovi a Coronatovi.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies