Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Drury ukončil kariéru po 12 rokoch v NHL

NEW YORK – Skúsený útočník Chris Drury v piatok oznámil, že po dvanástich sezónach strávených v Národnej hokejovej lige, zavesí korčule na klinec. Nebude si tak už hľadať nové pôsobisko po tom, čo ho tím New York Rangers vykúpil zo zmluvy.

Známy stredný útočník sa počas ostatného ročníka trápil a pre zranenia odohral len 24 zápasov. Jediným vydareným momentom bol posledný zápas základnej časti, do ktorého a vrátil po zranení, aby strelil jediný gól duelu proti new Jersey, ktorý zabezpečil „jazdcom“ postup do play-off.

Drury odohral v NHL 892 stretnutí, v ktorých strelil 255 gólov a nazbieral 615 bodov. Počas kariéry rozhodol 47 zápasov, 17 z nich v 135 zápasoch vyraďovacej časti. Obliekal dresy Colorada Avalanche, Calgary Flames, Buffala Sabres a NY Rangers.

Trojnásobný olympionik získal v roku 2001 s Avalanche Stanley Cup. Individuálne trofeje zahŕňajú Hobey Baker Award, cenu pre najlepšie vysokoškolského hráča, a Calder Memorial Trophy, ktorú získal po svojej nováčikovskej sezóne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies