Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Toronto a Ottawa si vyskúšali nové brány

TORONTO – NHL minulý mesiac počas Výskumného a vývojového kempu testovala viaceré novinky. Dve vylepšenia si už odbili aj svoj zápasový test. V prípravnom stretnutí medzi Torontom a Ottawou sa do akcie zaviedli zelená overovacia čiara a nová konštrukcia bránky.

Zelená čiara sa nachádza 7,6 centimetra za bránkovou čiarou a nové bránky majú užší rám, tenšie pletivo a na vrchu priehľadný plastový pás. Obe zmeny majú pomôcť videorozhodcom pri posudzovaní sporných gólových okamihov. Čiara im prezradí, či je puk celým objemom v bráne, zatiaľ čo bránky im poskytnú pohodlnejšie podmienky pre posudzovanie týchto momentov.

„Chceme získať nejaké dobré informácie, aby sme ich mohli zaniesť rade guvernérov, ktorej by sme tak dali dobrú ukážku toho, aké výhody to môže mať,“ povedal viceprezident Oddelenia pre hokejové operácie NHL Mike Murphy. „V to sme dúfali dnes, chceli sme dostať dobrú ukážku toho, ako to funguje v praxi.“

Rada zasadne v utorok a bude pravdepodobne aj hlasovať o okamžitom zavedení overovacej čiary a priehľadného plastického pásu na vrchnej časti bránky. Ak by došlo k schváleniu, mohli by byť tieto vylepšenia využívané už aj počas blížiacej sa sezóny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies