Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Tortorella rozdelil Gáboríka a Richardsa

Tím New York Rangers sa v úvodných stretnutiach nového ročníka strelecky trápi a súperom strelil iba 16 gólov. Tréner John Tortorella sa tak rozhodol pozmeniť zloženie formácií, ktoré sa týka aj hviezdneho dua Richards-Gáborík.

Najväčšie útočné esá Rangers hrali prvý raz oddelene vo štvrtkovom zápase proti Torontu (2:4) a v iných formáciách nastúpili aj na piatkovom tréningu. Richards mal na krídlach Brandona Dubinskeho a Ryana Callahana, zatiaľ čo Marián Gáborík korčuľoval s Wojtekom Wolskim a Erikom Christensenom.

„Nemôžem s určitosťou povedať, že to je to, čo chcem, aby sa stalo,“ povedal Tortorella, ktorý si myslí, že Richards a Gáborík nemusia spolu hrať. Hviezdne duo je podľa neho iba logickou voľbou pre hlavný plán tímu.

Manhattansky klub odohral už osem zápasov a strelil v nich iba 16 gólov. Spolu s Islanders sa Rangers radia v tejto štatistike až na samé dno NHL. Spomínané duo sa postaralo o päť gólov. Gáborík skóroval štyrikrát a Richards raz.

Ako dlho budú hrať Richards a Gáborík oddelene nie je známe, pretože Tortorella odmietol na túto otázku odpovedať: „Nebudem odpovedať, ak si myslím, že je to správne riešenie, aby Richie a Gabby hrali spolu. Nebudem odpovedať, pretože existuje veľa vecí, ktoré vstupujú do hry.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies