Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Pred štvrťfinále proti Kanade prichádzajú zlé správy

Aktualizované 22.05.2024 o 12:18

Viac ako výsledok posledného zápasu skupinovej fázy majstrovstiev sveta fanúšikov zaujíma zdravotný stav jedného z najlepších hráčov výberu Craiga Ramsayho.

Pri utorkovej prehre Slovenska 1:6 so Švédskom utrpel zranenie útočník Martin Pospíšil, ktorý neodohral ani dve celé minúty predtým, ako nepríjemne narazil na zadný mantinel.

Tímový lekár Pavol Lauko potvrdil podozrenie, že zvolenský rodák utrpel zranenie ramena. A hoci počiatočné vyšetrenia nepreukázali nič vážne, otáznik nad jeho účasťou vo štvrťfinálovom zápase proti Kanade je stále namieste.

„Martin si narazil ľavé rameno. Robili sme mu röntgen i sonografiu, kde sa nepotvrdila žiadna zlomenina ani poškodenie šliach alebo svalov. Zajtra ešte absolvuje vyšetrenie magnetickou rezonanciou a na jeho základe sa rozhodneme, ako to s ním bude vyzerať ďalej na turnaji,“ povedal Lauko podľa šport.sk.

Článok pokračuje pod reklamou

„Opuch tam nie je, bolesti áno. Sú však tlmené. Musíme si počkať na výsledky magnetickej rezonancie, ukáže najviac. Bez nej sa naozaj nedá nič povedať. Veľmi by som predbiehal. Absolvuje ju zajtra ráno ešte v Ostrave. Rameno nemal vyskočené ani inak poškodené. Hybnosť je plná, ale bolestivá. Má pomliaždenie v oblasti svalov.“

Pospíšil je druhým najproduktívnejším Slovákom na turnaji, keď zaznamenal sedem bodov za tri góly a štyri asistencie.

Lauko hovoril aj o tom, že sa Libor Hudáček vyrovnáva s chronickým zranením, dostal obstreky a momentálne sa čaká na výsledky magnetickej rezonancie. Myslí si však, že bude schopný pokračovať v hre.

DOPLNENÉ: Oficiálna facebooková stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja informovala, že sa reprezentácia bude musieť vo štvrťfinále proti Kanade zaobísť bez Martina Pospíšila.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies