Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Zranený Miller nahnevaný na Lucica + video

BOSTON – Ryan Miller, brankárska jednotka Buffala Sabres, nedochytal sobotný zápas proti Bostonu (2:6) po tom, čo pri kolízii s útočníkom Bruins Milanom Lucicom utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.

Obaja hráči sa dostali do kolízie v druhej polovici prvej tretiny po tom, čo sa Lucic sám rútil na Millera, ale puk mu skĺzol z hokejky a v plnej rýchlosti narazil Millera do oblasti hlavy. Brankár Buffala následne spadol na ľad a stratil prilbu. Lucic dostal za svoj zákrok dvojminútový trest. Miller opustil zápas po druhej tretine, v bráne ho nahradil Jhonas Enroth.

„Zostal som tam len preto, aby som povedal aký kus (cenzurované) podľa mňa Lucic je. Mám na sebe 22 kilogramov výstroje a on do mňa takto vrazí? Neuveriteľné. Každý v tomto meste vidí v ňom veľkého, silného a odolného hráča. Rešpektoval som ho, ako tvrdo hrá. Toto bolo však zbabelé. Zbabelý kus (cenzurované),“ povedal pre Buffalo News nahnevaný Miller, ktorý má podľa trénera Sabres Lidyho Ruffa menšie bolesti v oblasti krku.

K incidentu sa vyjadril aj hlavný aktér Milan Lucic, ktorý pre oficiálnu stránku NHL povedal: „Vykorčuľoval z bránky a ja som bol v plnej rýchlosti. Nemal som veľa možností, aby som sa mu vyhol.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies