Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Rangers sú tak dobrí, že Tortorella nemôže kritizovať

Newyorskí „Jazdci“ sú v takom dobrom ťažení, že prísny tréner John Tortorella má problémy nájsť niečo, na čo by sa mohol posťažovať. Rangers vo štvrtok zdolali Carolinu 5:3, aby zaknihovali štvrtú výhru v rade a 11. z posledných 13 duelov.

„Som šťastný z toho, ako chlapci dokázali zastaviť našu dvojzápasovú sériu prehier po dvoch skutočne mizerných zápasoch proti Floride a Montrealu. Dokázali sa opäť dať dokopy a našli spôsob, ako začať novú víťaznú sériu. Som spokojný s mužstvom, pretože hráči hrajú skutočne dobre ako jeden tím,“ povedal Tortorella.

Jeho slová štvrtkový zápas len potvrdil. Okrem Mariána Gáboríka sa nikomu nepodarilo získa dva a viac bodov. Až 14 hráčov sa bodovo podieľalo na piatich góloch. A prejavila sa aj obetavosť. V závere zápasu, keď tím viedol o dva góly, sa John Mitchell a Derek Stepan obetovali, aby zblokovali strely súpera. Mitchella pritom zasiahol puk nad pravé oko. Hlavný tréner po zápase povedal, že to iba ukázalo prístup hráčov New Yorku.

„Začína to s naším vodcovstvom. Ak sa pozriete na Ryana Callahana, ktorý nosí kapitánske céčko, robí všetky potrebné veci. Myslím, že to v našom tíme iba rastie. Keď vyhrávate tak, ako teraz my, potom sú tým ľudia jednoducho pohltení,“ skonštatoval Tortorella.

Víťazný gól strelil Sean Avery, ale prvou hviezdou sa stal Gáborík, ktorý strelil svoj 12. gól sezóny, keď zakončil prečíslenie dvoch proti jednému po prihrávke Artema Anisimova. Na počiatku akcie bola blesková rozohrávka Jeffa Woywitku.

„Bola to pekná prihrávka od Jeffa. Ja som už v podstate zakončoval do odkrytej brány,“ povedal trenčiansky rodák, ktorý s 21 bodmi vedie produktivitu štvrtého najlepšieho tímu Východnej konferencie. Rangers však na vedúci Pittsburgh strácajú len tri body a majú štyri zápasy k dobru.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies