Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

NHL naživo: Stars s postupom? Oilers do vedenia?

PR článok
15.05.2024

Prebieha vyraďovacia časť NHL. Jednotlivé dvojice zvádzajú tvrdé partie o postup do ďalšieho kola. Jednou z nich je i Dallas a Colorado. Hviezdy môžu sen o Stanley Cupe svojmu sokovi rozplynúť už v najbližšom dueli. Dokážu to, alebo sa, naopak, spustí lavína? O deň nato vykorčuľujú na ľad hokejisti Vancouveru a Edmontonu (stav série je 2:2). Kto nadobudne psychologickú výhodu v podobe tretieho bodu? Rozhodnite na tiketoch, vložte na ne aj BetBuilder stávky. Všetky súboje kanadsko-americkej súťaže sledujte na našich streamoch a zahrajte si Fantasy k play-off. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.

V Dallase sa presadí obranca, mieni lov3khabib

Víťaz Západnej konferencie z Dallasu nezačal sériu s Coloradom ideálne, keď padol 3:4 po predĺžení. Potom sa vzchopil a trikrát za sebou triumfoval (5:3, 4:1 a 5:1). Avalanche tak majú nôž na krku. Pookrejú a vynútia si šieste stretnutie?

Zástupca najväčšej komunity tipérov lov3khabib očakáva, že sa do streleckej listiny zapíše jeden z obrancov. Bude jeho analýza s kurzom 1,5 úspešná? Inšpirujte sa!

Kto sa ujme vedenia?

Stav medzi Vancouverom a Edmontonom je vyrovnaný (2:2). V predchádzajúcom súboji uspeli hokejisti Oilers. Víťazstvo 3:2 zariadili presné zásahy od Leona Draisaitla, Ryana Nugenta-Hopkinsa a Evana Boucharda. Pridá ďalší gólový zárez jeden z týchto borcov či niekto iný?

Práve Bouchard v druhom zápase série potešil tipéra Rowansko. Ten okrem toho trafil ešte dvoch strelcov (Mattiasa Ekholma a Nikitu Zadorova) s vysokými kurzami, svoj účet si tak spestril o krásnych 3 500 EUR. Predveďte sa podobnými lístkami v Tiket aréne aj vy!

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies