Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Sumáre

Coyotes zdolali Predators v predĺžení

Druhé kolo tohtoročného play-off odštartoval piatkový súboj medzi Phoenixom a Nashvillom, v ktorom boli úspešnejší Coyotes a po výhre 4:3 po predĺžení sa ujali vedenia v sérii.

Phoenix Coyotes – Nashville Predators 4:3 PP (stav série: 1-0)
Veterán Ray Whitney, ktorý o pár dní oslávi svoje jubilejné 40. narodeniny, ukázal aj v piatok, že v tejto sezóne má skvelú formu. Jeden z kľúčových hráčov Coyotes totiž zaznamenal v pätnástej minúte nadstaveného času rozhodujúci gól a arizonský celok vyhral prvý zápas série proti Nashvillu 4:3. Phoenix vyhrával v riadnej hracej dobe trikrát o jeden gól, ale „predátori“ vždy dokázali odpovedať. Coyotes išli do vedenia zásluhou využitej presilovky Radima Vrbatu (1) v ôsmej minúte, na ktorú odpovedal o sedem minút neskôr šťastným gólom Brandon Yip (1). Rostislav Klesla (2) vrátil v úvode druhej tretiny domácemu Phoenixu vedenie, Nashville však vďaka gólu Andreja Kosticyna (2) z polovice zápasu minúty vyrovnal. Tri a pol minúty pred druhou sirénou sa do úniku dostal Mikkel Boedker (3) a opäť strhol vedenie na stranu „kojotov“. Tretia dvadsaťminútovka sa jasne niesla v réžii hostí, ktorí donútili Mikea Smitha k pätnástim zákrokom. Naopak, Pekka Rinne čelil iba jednej strele. Hostia vytúžený vyrovnávajúci gól dosiahli v 56. minúte a jeho autorom bol Martin Erat (1). Smith si pripísal 39 zákrokov, zatiaľ čo jeho fínsky kolega iba 20. Druhý zápas je na programe v nedeľu v Glendale.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies