Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel

Slovenský obranca Erik Černák patrí medzi stálice tímu Tampa Bay Lightning, v ktorom strávil celú kariéru v rámci NHL. Mohol by ho však počas tohto leta opustiť?

Adam Gretz z Bleacher Report špecifikoval jedného hráča u každého vyradeného tímu z play-off NHL, ktorý by mohol byť predmetom výmeny. V prípade floridského tímu padla voľba na Slováka.

„Tento návrh nie je nevyhnutne na základe jeho hry alebo výkonov, ale preto, čo Lighting musia urobiť, aby nemali problém s platovým stropom,“ poznamenal Gretz.

Tampa Bay má pred letom k dispozícii len 12 miliónov amerických dolárov a len 16 hráčov pod zmluvou. Potrebuje významne zlepšiť svoju zostavu, ale zároveň sa zdá, že chce predĺžiť spoluprácu aj s ikonickým Stevenom Stamkosom.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nie je možné, aby si mohli upísal Stamkosa, vyplniť zvyšok zostavy a urobiť nevyhnutné zlepšenia bez toho, aby získali viac miesta pod stropom. Černák je prirodzeným kandidátom na výmenu,“ skonštatoval Gretz.

„Jeho cap-hit je viac ako 5 miliónov amerických dolárov a stále mu v ňom zostáva sedem rokov. Ten kontrakt však zahŕňa aj klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorá začne platiť 1. júla. Tá by mohla brzdiť budúce snahy o jeho potenciálnu výmenu. Mohlo by byť rozumné vymeniť ho ešte predtým a získať nejaké miesto pod platovým stropom.“

V prípade ostatných tímov by Gretz za top adeptov na výmenu považoval Brocka Nelsona z NY Islanders, Pierra-Luc Duboisa z Los Angeles, Darcyho Kuempera (za Duboisa) z Washingtonu, Juuseho Sarosa (do New Jersey) z Nashvillu, Nikolaja Ehlersa z Winnipegu, Mitcha Marnera z Toronta a Williama Karlssona z Vegas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladá hviezda Hurricanes podpísala netradičnú lukratívnu zmluvuRegenda: Viem, čo musím urobiť, aby som hral v NHL. Ak urobíme toto, v nedeľu budeme v poriadku Zranenie Šimona Nemca: Bude hrať v nedeľu? Slovo budú mať aj Devils Bratovi Gaudreaua sa mal narodiť syn: Tisíce ľudí podporujú finančne jeho ženu. Aj hráči NHL Fanúšikovia v Ohiu i Alberte vzdávajú hold Gaudreauovi. Vinník opísal nehodu, na súde šokoval otázkouOttawa potrebuje dohodu o aréne v centre už v septembri Slováci zdolali Maďarov, teraz ich čaká priamy boj o miestenku. Nemec duel nedohralVeľká tragédia: Hviezda NHL a jej mladší brat zomreli Hartford miluje Sýkoru: Obľúbencom fanúšikov sa stal rýchlo. Viac si verím, tvrdí 100 najlepších nádejí NHL? V rebríčku sú aj traja Slováci Černák napodobnil Hossu a Kopeckého, Chára Jágra. Posledný duel play-off v kariére odohral proti Bruins Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom Trotz: Askarov bude skvelý, ale nie som si istý, či je mentálne pripravený Veľká rana: Známy útočník Hurricanes vynechá pre zranenie celý ročník Lotyšská hviezda utrpela v príprave na kvalifikáciu zranenie. Stihne kemp v NHL? Ottawa podpísala zmluvu s aktuálnym víťazom Stanleyho pohára Flyers dajú v kempe šancu fínskemu brankárovi Olympijská kvalifikácia: Slovensko má za sebou prvý hrací deň Marián Studenič opustil slovenský výber. Nebol spokojný Strelí Slafkovský viac gólov ako Laine? Toto číslo by znamenalo veľmi dobrú sezónu, odhaduje Biron Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies