Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

AHL

V Buffale padol klubový rekord Rochesteru

Tak ako sa očakávalo, tím AHL Rochester Americans vytvoril v piatok svoj nový klubový rekord v návštevnosti. Zápas proti Lake Erie Monsters odohral na ľade First Niagara Center, kde sa stretlo až 19 070 fanúšikov.

Tí videli víťazstvo domáceho tímu pomerom 4:1, ku ktorému dvoma gólmi prispel Cody Hodgson, ktorého Sabres získali pred pár mesiacmi z Vancouveru Canucks. V tejto sezóne tak už zaznamenal 18 bodov (5+13) v 15 stretnutiach.

Prezidenta Americans Teda Blacka zápas v domovskej aréne Buffala Sabres potešil a po ňom skonštatoval, že vysoký počet návštevníkov je dôkazom toho, že hokej je populárnym športom v Buffale aj v Rochesteri.

„Tento rekord je výsledkom ohromnej podpory od fanúšikov zo Západného New Yorku. Rochester a Buffalo sú skvelé hokejové mestá a organizácia Americans extrémne oceňuje nárast fanúšikov na oboch trhoch,“ povedal Black.

Predchádzajúci rekord jeho tímu bol vytvorený pred ôsmimi rokmi, 28. decembra 2004, kedy Rocherster porazil Edmonton Road Runners vo vtedajšej HSB Aréne v Buffale. Sledovalo ho 17 898 divákov.

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies