Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Murray si myslí, že Cooke zranil Karlssona úmyselne

Ottawa prišla v stredu o hviezdneho obrancu Erika Karlssona, ktorý by pre reznú ranu na achilovke nemusel v tomto ročníku už nastúpiť. Zranenie utrpel po kontakte s korčuľou Matta Cookea a generálny manažér Senators si myslí, že ho útočník Penguins zranil úmyselne.

Národná hokejová liga sa údajne nechala počuť, že Cookea nesuspenduje a s tým Senators nie sú spokojní. Hoci Cooke tvrdí, že ani nevedel, čo sa stalo, keď Karlsson padal k ľadu, Bryan Murray si naopak myslí, že to vedel veľmi dobre.

„Je to Matt Cooke. Čo by som k tomu mohol ešte povedať? Pozrite si opakovaný záber,“ skonštatoval Murray, ktorý však svoje stanovisko možno ešte prehodnotí, pretože to povedal v emočnom stave, kedy sa dozvedel, že švédsky bek podstúpi operáciu, ktorá mu s najväčšou pravdepodobnosťou ukončí sezónu.

„Išli sme do súboja a zrazu bol dole a kričal. Nevedel som dokonca ani len čo sa stalo. Bola to nešťastná náhoda a samozrejme sa cítim zle. Stalo sa to už párkrát počas ostatných pár rokov a je to desivé,“ obhajoval sa Cooke, ktorý má za sebou históriu niekoľkých kontroverzných zákrokov. Možno aj preto sa automaticky s jeho menom spája úmysel niekoho zraniť.

Súvisiaci článok:
14.02.2013 Karlsson sa zranil a podstúpi operáciu




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies