Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Kane: Kritizujú ma, lebo som čierny

Evander Kane bol v nedávnej dobe terčom početnej kritiky. Útočník Winnipegu Jets uznáva, že v niektorých prípadoch bola oprávnená, no tiež tvrdí, že v niektorých prípadoch bola naňho naopak mierená z nesprávnych dôvodov – rasistických.

„Myslím si, že dobrá porcia z tej kritiky prichádza preto, že som čierny a vôbec sa to nebojím povedať. Necítim sa ako obeť a nechcem byť tak ani vnímaný,“ skonštatoval Kane pre magazín The Hockey News, ktorý s celým príbehom vyjde vo svojom marcovom vydaní.

Dvadsaťjedenročný talent bol kritizovaný nie len za svoje výkony na ľade, ale aj za veci, ktoré robil mimo ľadu. Najznámejším prípadom je jeho fotka z Las Vegas, na ktorej držal pri uchu stoh bankoviek ako telefón.

Jeho zamestnávateľ si je dobre vedomý toho, čo Kane pre populárny magazín povedal, no žiadne ďalšie komentáre k situácii neposkytol.

Kane, ktorý vlani vo svojej tretej sezóne v NHL nastrieľal 30 gólov, sa v doterajších 12 zápasoch trafil do čierneho trikrát a pridal aj šesť asistencií. Okrem deviatich kanadských bodov zaznamenal aj päť mínusových.

Súvisiaci článok:
20.12.2012 Evander Kane sa ospravedlnil za kontroverznú fotku




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies