Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Torres nakoniec podstúpil operáciu kolena

Absencia Raffiho Torresa sa predsa natiahne na niekoľko mesiacov. Útočník San Jose Sharks má poškodené vonkajšie krížne väzivo v pracom kolene a doktori sa zhodli na tom, že bude najlepšie, ak podstúpi operáciu.

Chirurgický zákrok podstúpil už vo štvrtok a generálny manažér tímu Doug Wilson prezradil, že očakáva hráčov návrat ešte v priebehu tejto sezóny. Jeho zotavovanie by mala trvať minimálne tri mesiace.

Tridsaťjedenročný rodák z Toronta sa zranil v piatkovom prípravnom zápas eproti Anaheimu Ducks, v ktorom sa dostal do kolízie s útočníkom Emersonom Etemom. Tímu bude citeľne chýbať predovšetkým pre svoj energetický a fyzický štýl hry.

Torres, ktorý so Sharks v lete podpísal nový trojročný kontrakt, v poslednom ročníku odohral 39 zápasov, v ktorých zaznamenal 18 bodov, keď strelil sedem gólov, ku ktorým pridal 11 asistencií. Okrem San Jose hrával aj za Phoenix.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies