Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Versteeg sa prostredníctvom výmeny vracia do Chicaga

Tím Chicago Blackhawks na prelome štvrtka a piatka zavŕšil výmenu s Floridou Panthers, prostredníctvom ktorej získal útočníka Krisa Versteega. Opačným smerom putovali útočník Jimmy Hayes a obranca Dylan Olsen.

„Sme nadšení, že môžeme priviesť Krisa späť do Chicaga a sme potešení, že do našej zostavy môžeme pridať hráča s takými skúsenosťami a všestrannosťou. Kris je rešpektovaný v našej organizácii a bude schopný urobiť nenáročný prechod, keďže pozná mnoho z našich hráčov a trénera Quennevillea,“ vyhlásil generálny manažér Blackhawks Stan Bowman.

Dvadsaťsedemročný rodák z kanadskej Alberty zaznamenal dva góly a päť asistencií v 18 zápasoch tejto sezóny a doteraz v NHL už odohral 349 zápasov v dresoch Blackhawks, Maple Leafs, Flyers a Panthers. Zaznamenal v nich 212 bodov. V rok 2010 získal Stanley Cup ako člen tímu z „veterného mesta“.

Chicago tiež získalo dvadsaťdvaročného útočníka Phillippea Lafebrveho, ktorý sa hneď pobral do Toleda z ECHL. V nižšej súťaži tento rok odohral osem zápasov so ziskom dvoch gólov a šiestich asistencií.

Florida získala ako protihodnotu dvadsaťtriročného Hayesa, ktorý odohral v NHL 43 zápasov so ziskom šiestich gólov a 13 bodov, ako aj o rok mladšieho Olsena, ktorý zaznamenal jednu asistenciu počas 28 zápasoch, ktoré odohral za Chicago.

„Sme potešení, že môžeme privítať Jimmyho aj Dylana v organizácii Panthers. Jimmy je mladý, silný, pracovitý a všestranný útočník, ktorý so sebou prináša veľkosť aj zručnosti. Dylan, bývalá voľba v prvom kole draftu, je mladý, solídny obranca, ktorý dodá hĺbku našej obrane,“ skonštatoval generálny manažér Panthers Dale Tallon.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies