Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
NYR
FLA
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Florida vyhodila trénera Petra Horacheka

Ďalšia neúspešná sezóna pre tím Florida Panthers si vypýtala daň v podobe už druhej zmeny na trénerskom poste počas tohto ročníka. Viceprezident a generálny manažér Dale Tallon klubu totiž v utorok informoval, že Peter Horachek končí ako dočasný hlavný tréner. Meno nástupcu zatiaľ známe nie je.

„Peter pracoval veľmi usilovne, odkedy sa v novembri stal dočasným trénerom, no cítime, že potrebujeme na lavičke nový prístup, ktorý nás posunie správnym smerom. Okamžite začneme s hľadaním nového, skúseného trénera pre náš klub, ktorý ho v budúcnosti povedie k úspechom. Ešte raz mu ďakujeme za jeho tvrdú prácu a želáme mu do budúcnosti veľa úspechov," povedal Tallon.

Horachek bol na pozíciu najatý 8. novembra, kedy vystriedal Kevina Dineena, pričom do tej doby trénoval San Antonio Rampage, „farmársky" klub Panthers v AHL. V 66 zápasoch na lavičke zaznamenal bilanciu 26-36-4, ktorá tímu stačila na 15. miesto vo Východnej konferencii.

Päťdesiatštyriročný odborník bol už tretím hlavným trénerom „panterov" za uplynulé tri ročníky. Pred Dineenom pôsobil v klube aj súčasný kormidelník New Jersey Devils, Peter DeBoer. Horachek stihol urobiť aj jednu veľkú výmenu, keď do tímu priviedol kanadského brankára Roberta Luonga, za ktorého do Vancouveru poslal mladého útočníka Shawna Matthiasa.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies