Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

V marci majú narodeniny Handzuš a Chára

Zo slovenských hokejistov pôsobiacich v NHL sa dvaja narodili v marci. V tomto mesiaci svoje narodeniny oslávia center Michal Handzuš a obranca Zdeno Chára.

Michal HANDZUSCenter Michal Handzuš sa narodil v Banskej Bystrici 11. 3. 1977. Tento rok oslávi okrúhle tridsiate narodeniny. Škoda toho, že ich nebude môcť osláviť gólom, či iným hokejovým úspechom. Darček mu však môžu pripraviť jeho spoluhráči, ktorí 10. 3. odohrajú duel proti Phoenixu.

Zdeno CHARAKapitán Bostonu Zdeno Chára bude rovnako oslavovať tridsiatku. A to len týždeň po Michalovi Handzušovi. Narodil sa v Trenčíne 18. 3. 1977. Osláviť narodeniny môže v kľude, pretože v tento deň nemá Boston naplánovaný žiadny zápas. Deň predtým Bruins odohrajú stretnutie proti NY Rangers. Veríme, že hráči Bruins svojmu kapitánovi pripravia pekný darček v podobe výhry.

Obom, už čoskoro tridsiatnikom, gratulujeme k ich jubileám. Prajeme všetko najlepšie a veríme, že obaja si splnia veľký hokejový sen a jedného dňa zdvihnú nad hlavu vytúžený Stanley Cup.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies