Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Milan Jurčina v Bostone ukázal, o čo Bruins prišli

Obranca Milan Jurčina sa po prvýkrát po výmene vrátil do Bostonu, v ktorom zažil svoj debut v NHL. Jurčina odohral skoro polovicu zápasu a vo zvyšku sezóny by mal jeho ice-time dosahovať podobné hodnoty.

Milan JurcinaJurčina sa vrátil do mesta, v ktorom odohral 91 zápasov v základnej časti kanadsko-americkej NHL. Do Washingtonu putoval za výbery v drafte. Caps môžu byť len radi, že získali takéhoto sľubného obrancu.

V Bostone pod vedením trénera Lewisa nedostával veľa priestoru. V 40 zápasoch zaregistroval 3 body. V drese Capitals odohral už 19 zápasov a zaregistroval 5 bodov za gól a štyri asistencie. Jeho štatistika plus/mínus je na kladnej hodnote +1.

Pre rodáka z Liptovského Mikuláša bolo zlé, že v Bostone nedostával veľa šancí na jeho zviditeľnenie. „Tu je situácia odlišná, ako bola v Bostone. Tu mi ľudia dávajú na ľade šancu,“ povedal samotný Jurčina.

Jurčinov čas strávený na ľade sa vo Washingtone zvýšil a prišli aj pozitívne výkony. O jeho kvalitách hovorí aj skutočnosť, že v zápasoch dostáva pravidelne veľa priestoru. V nočnom zápase odohral skvelých 28 minút a 32 sekúnd. Tréner Glen Hanlon povedal, že vo zvyšku sezóny budeme môcť na jeho konte sledovať podobné čísla.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies