Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Sharks zapísali Wingelsa aj Brauna na listinu zranených

Tím San Jose Sharks sa bude musieť nejakú dobu zaobísť bez dvoch dôležitých hráčov. Útočník Tommy Wingels aj obranca Justin Braun boli v utorok zapísaní na listinu zranených hráčov.

Tréner Todd McLellan pre CSN Bay Arena potvrdil, že obaja utrpeli zranenia hornej časti tela v pondelkovom zápase proti New Jersey Devils (2:5). Obaja pritom odohrali v tejto sezóne všetkých 47 duelov a patria ku kľúčovým hráčom tímu.

Dvadsaťsedemročný Braun je tretím najvyťažovanejším hráčom Sharks, keď priemerne trávi na ľade 20 a minút a 50 sekúnd. S 18 asistenciami je druhým najlepším obrancom tímu. Pridal k nim aj jeden gól a 34 trestných minút.

O rok mladšiemu Wingelsovi patrí v kalifornskom mužstve delené tretie miesto s 11 gólmi, ku ktorým v tomto ročníku pridal aj 14 asistencií a 30 trestných minút. Užitočný je aj svojou fyzickou hrou. So 174 bodyčekmi mu patrí prvé miesto v tíme a tretie v lige.

San Jose sa v tomto kalendárnom roku príliš nedarí. Z deviatich januárových zápasov vyhralo len päť. V domácom SAP Center zvíťazilo len raz zo štyroch duelov. Od stredy v ňom, navyše, postupne privíta Los Angeles, Anaheim a Chicago.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies